Pa i ja gledam sta pise

Bogdanovic je puno puno gori od Bobica, zamisli kako je ovaj onda los.
Ja sam danas bas pratio radovca mogu rec da je vrlo dobar otvara se,daje dobre pasove,oduzima loptu po meni cak bolji od prsesa,a sa ostalim se slazemI98I je napisao/la: ↑05 jul 2020, 21:54Bogdanovic: Bobic je Tito za njega
Civic: Dobar danas
Alagic: Bez greske
Zvonic: Nista Specijalno
Cosic: Los danas
Radovac: Nisam ga vidio danas, slabo
Prses: Dobar kao uvijek
Hasanovic: Dobar danas
Vehabovic: Ne moze on igrati krilo
Brandao: Dobar danas, Lijepi potezi kod gola.
Cvijanovic: Dobar danas, najbolji zasad.
Bitno je da kralj igra lopte na terminima.Rijecima ne mogu opisati koliko sam razocaran u njega.fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:00Seid se ponovo povrijedio, 6 mjeseci - out. Prije nove godine nema povratka..
dzelllo je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:12Bitno je da kralj igra lopte na terminima.Rijecima ne mogu opisati koliko sam razocaran u njega.fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:00Seid se ponovo povrijedio, 6 mjeseci - out. Prije nove godine nema povratka..
fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:14dzelllo je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:12Bitno je da kralj igra lopte na terminima.Rijecima ne mogu opisati koliko sam razocaran u njega.fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:00Seid se ponovo povrijedio, 6 mjeseci - out. Prije nove godine nema povratka..
Napisao sam koliko je imao povreda otkako se vratio kod nas, puno za momka koji ima 21 godinu..
Dosta stvari je uticalo na njegov pad. Kao prvi i glavni razlog bih spomenuo pogresnu poziciju i forsiranje igranja na krilu. To je mogao igrati mozda u kadetima i juniorima, medjutim, kao senior to ne moze niti ce ikad moci igrati. Kada god bude igrao krilo, a ne centralnog ili prednjeg veznog, bit ce potpuno neopotrebljiv, to svima treba biti jasno. Behram nema brzinu i tehniku da bi mogao igrati krilo, a i desnu nogu mu mozes otkinuti jer mu sluzi samo da ne padne dok hoda. Svaki put znas sta ce uraditi zbog brutalno slabe desne noge, ne znam da je ijednom uspio proci nekoga 1 na 1 prosle sezone.Mostarac45 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:19fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:14
Napisao sam koliko je imao povreda otkako se vratio kod nas, puno za momka koji ima 21 godinu..
Ja bi najvise volio da on uspije od sviju,jer je nase djete i mlad je,ali kosto kazes razocaras se u njega jer znamo da moze vise
On je takav uvijek bio, u mladjim kategorijama prije odlaska lomio je dva puta nogi.fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:14dzelllo je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:12Bitno je da kralj igra lopte na terminima.Rijecima ne mogu opisati koliko sam razocaran u njega.fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:00Seid se ponovo povrijedio, 6 mjeseci - out. Prije nove godine nema povratka..
Davno sam ovo rekao.. profesionalni fudbal i tvrde podloge ...dzelllo je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:12Bitno je da kralj igra lopte na terminima.Rijecima ne mogu opisati koliko sam razocaran u njega.fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:00Seid se ponovo povrijedio, 6 mjeseci - out. Prije nove godine nema povratka..
Jos jedan dudlač iz bijelog bara. Ko smije da dira u Bobu i ZvonuManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑06 jul 2020, 02:56
Dosta stvari je uticalo na njegov pad. Kao prvi i glavni razlog bih spomenuo pogresnu poziciju i forsiranje igranja na krilu. To je mogao igrati mozda u kadetima i juniorima, medjutim, kao senior to ne moze niti ce ikad moci igrati. Kada god bude igrao krilo, a ne centralnog ili prednjeg veznog, bit ce potpuno neopotrebljiv, to svima treba biti jasno. Behram nema brzinu i tehniku da bi mogao igrati krilo, a i desnu nogu mu mozes otkinuti jer mu sluzi samo da ne padne dok hoda. Svaki put znas sta ce uraditi zbog brutalno slabe desne noge, ne znam da je ijednom uspio proci nekoga 1 na 1 prosle sezone.
Da bi izborili europu mi trebamo sjesti na klupu Bobica i Zvonica pod hitno, zivim za dan da ih obojicu vidim u dresu drugog kluba. Treba nam golman, pored novog stopera jos jedan i jedan ili oba beka. Dario vise nije stari Dario kojeg smo navikli gledati u Federalnoj, Civic igra toplo hladno a Cosic nije bek ali eto i takav je bolji od Daria.
Kakve veze imaju bijeli bar i cemalovici sa ovim sto sam napisao, kome su oni vise interesantnijolejolemusamusa je napisao/la: ↑06 jul 2020, 07:58Jos jedan dudlač iz bijelog bara. Ko smije da dira u Bobu i Zvonu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.