HVALA TI LEGENDO sto nas pratis aBd nece biti za sada je sve transparentno sretno i vama nadmo se da ce te zasjesti na vrh PL i sto bolje odraditi europu1921boy je napisao/la: ↑03 jul 2020, 21:16Drago mi je baš valjda ne bude neka patkaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑03 jul 2020, 21:00jeste Hamdo je tu slaze se ekipa rano je za davati bilo kakve predikcije najavljena je borba za vrh... vidjecemo![]()
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ako se bude uopste igralo **** je sve korona mater joj ****InatSilniBosanski je napisao/la: ↑03 jul 2020, 21:19HVALA TI LEGENDO sto nas pratis aBd nece biti za sada je sve transparentno sretno i vama nadmo se da ce te zasjesti na vrh PL i sto bolje odraditi europu1921boy je napisao/la: ↑03 jul 2020, 21:16Drago mi je baš valjda ne bude neka patkaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑03 jul 2020, 21:00
jeste Hamdo je tu slaze se ekipa rano je za davati bilo kakve predikcije najavljena je borba za vrh... vidjecemo![]()
![]()
Hvala
Brko iz druge galaksije!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
cekamo ja i moj drug odgovor Stambi reci samo da ili ne ako ne smije ime legendo nasa
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ima još igrača (imena) s kojima se pregovara, nije ovo sve ali kao i što vidite od povratka mog, nisam nikog najavljivao, nego samo kad se ozvaniči jer tako je komadant kazaoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑03 jul 2020, 21:21cekamo ja i moj drug odgovor Stambi reci samo da ili ne ako ne smije ime legendo nasanebeskasila je napisao/la: ↑03 jul 2020, 16:13Jel ima jos neki igrac jak da se pregovara ili je to to. I bil mogao uslikati nase svlacionice da vidim kako izgledaju![]()
bihac1968 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 00:30Ima još igrača (imena) s kojima se pregovara, nije ovo sve ali kao i što vidite od povratka mog, nisam nikog najavljivao, nego samo kad se ozvaniči jer tako je komadant kazaoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑03 jul 2020, 21:21cekamo ja i moj drug odgovor Stambi reci samo da ili ne ako ne smije ime legendo nasanebeskasila je napisao/la: ↑03 jul 2020, 16:13
Jel ima jos neki igrac jak da se pregovara ili je to to. I bil mogao uslikati nase svlacionice da vidim kako izgledaju![]()
pa čak i Fajića nisam nigdje najavio, što znači da još nije sve gotovo
![]()
-
nebeskasila
- Kontakt:
Stambi jel mozes uslikati svlacionice vec sam pisao gore to. Jesu li svlacionice zavrsene skroz ili je ostalo jos sta
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
potrazit cu ti ja slike poslat cu ako dodem do njih, danas mirno mozda je neko zatisje pred burunebeskasila je napisao/la: ↑04 jul 2020, 00:58Stambi jel mozes uslikati svlacionice vec sam pisao gore to. Jesu li svlacionice zavrsene skroz ili je ostalo jos sta
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Iskren da ti budem to sam jutros zaboravio ali već u ponedjeljak će biti fotkeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:24potrazit cu ti ja slike poslat cu ako dodem do njih, danas mirno mozda je neko zatisje pred burunebeskasila je napisao/la: ↑04 jul 2020, 00:58Stambi jel mozes uslikati svlacionice vec sam pisao gore to. Jesu li svlacionice zavrsene skroz ili je ostalo jos sta![]()
![]()
-
nebeskasila
- Kontakt:
bihac1968 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 17:36Iskren da ti budem to sam jutros zaboravio ali već u ponedjeljak će biti fotkeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:24potrazit cu ti ja slike poslat cu ako dodem do njih, danas mirno mozda je neko zatisje pred burunebeskasila je napisao/la: ↑04 jul 2020, 00:58Stambi jel mozes uslikati svlacionice vec sam pisao gore to. Jesu li svlacionice zavrsene skroz ili je ostalo jos sta![]()
![]()
![]()
Moze hvala ti. Kad bi trebali poceti pomocni teren i jel grad i dalje glavni sto se tice para u klubu
Kakvi su ovi iz Bugojna što dolaze, Bešagić, Haracic, Alispahic, Muratspahic? Moze li neko ko poznaje reci nesto vise o igracima?
Znaju li se protivnici u ovim prijateljskim utakmicama. Hoće li se i jedna utakmica igrati u Bihaću?
Ja sam vec rekao za Haracica da je odlican napadac, i sugurno ce nam valjati ove ostale ne poznajem.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Sigurno sloga otoka i jos neke gluposti. Nikad naci neku dobru utakmicu u Bihacu da se odigra pa da pogledamo.
Haracic i Besagic su dobri igrači i po meni biće pojačanja. Muratspahic nisam siguran. Radi se o golmanu koji je školovan golman, ali neće odbraniti ništa spektakularno. Dosta je nizak, lagan i mislim da se neće izboriti kraj Wilija.. Ali možda me i demantira
Ovaj Willy stalno trenira hvale ga a krece se ko srna na ledu, 0 golmanske kretnje sto sam ga gledao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Stambi ima li slika svlacionice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.