Hvala Bogu stvari se mjenjaju , to ti je moj odgovor @RajaBa1983

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bukvalno o kvaliteti tekme govori kvaliteta tv prenosa. Igraš protiv trećerazredne ekipe nakon 120 dana neigranja i nekog minimalnog treninga. Da su došli i preležali tekmu ovo nije mjerilo ama baš baš ničega. Jedino mjerilo je u bilješkama SŠ.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 jul 2020, 00:11Hahahahahahahahahahahah ima hajvana koji su ovo danas uzeli za ozbiljno. Ne znam ni da su igrali dok ne vidjeh na Instagramu danas objavu, kontam neka humantirna. Još neko danas govori Rahman mu nije nešto, nema motiva, ojj hljebe dragi jel ovo normalno..
Ne brukajte se, tekma živa glupost.
Mislim da je tu tekmu padala najjaca kisa ikada na nasoj tekmi. Na sjeveru tada bio, utakmica nije ni pocela ja sam.bio bukvalno u goloj vodi.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2020, 00:13Kakva kiša padala uhh. Al koja radost kad ga Krupinac na kraju zabi.
I tad je Husref bio trener
Nezaboravno navijanje, punog sjevera, Džine i Maji bili vođe, tu atmosferu, tu raju sa sjevera i taj period, nikad necu zaboraviti.Imalo je to vrijeme, neku svoju draž.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2020, 00:13Kakva kiša padala uhh. Al koja radost kad ga Krupinac na kraju zabi.
Sarajevo celik prije par sezona na proslavi 30 godina meni se cini najgora koju pamtim ,bas ono krvnicki padala i prije i poslije utakmice.Pantelija je napisao/la: ↑06 jul 2020, 00:29kuknjavaMislim da je tu tekmu padala najjaca kisa ikada na nasoj tekmi. Na sjeveru tada bio, utakmica nije ni pocela ja sam.bio bukvalno u goloj vodi.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2020, 00:13Kakva kiša padala uhh. Al koja radost kad ga Krupinac na kraju zabi.
Meni je gora bila protiv Veleža, ne znam jesam li jediniHordanjezla1987 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 03:55Sarajevo celik prije par sezona na proslavi 30 godina meni se cini najgora koju pamtim ,bas ono krvnicki padala i prije i poslije utakmice.Pantelija je napisao/la: ↑06 jul 2020, 00:29kuknjavaMislim da je tu tekmu padala najjaca kisa ikada na nasoj tekmi. Na sjeveru tada bio, utakmica nije ni pocela ja sam.bio bukvalno u goloj vodi.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2020, 00:13
Kakva kiša padala uhh. Al koja radost kad ga Krupinac na kraju zabi.
Dobar hamza, lijevak, istrca Pidro naprijed on udje na pidrino mjesto i zatvori kad su ovi uzeli loptu, pametno igra, bolju tehniku i dodavanje ima od Kurdica...RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:53besic je mali zvijerGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:49Ma Kurdic beton,imam osjecaj da ovako nastavi da ce se Milicevic morati dobro oznojiti da ostane u prvih 11
Besic solidan,i fina je to zamjena
Imamovic mi je takodjer fino odigrao i nadam se da ce SŠ racunati na njega
Benjo standardno zabija,nista novo
Rahman OK
Pidro je isto fino odigrao,imao je dobrih prodora i samo jednom je loptu izgubio.Momak nije odigrao tekmu godinu i 2 mjeseca,i mene je odusevio
Vladan i Džafa su mogli sjesti i gledati livestream na mobitelu
Sabanovic je isto bio solidan,pa cemo vidjeti jel moze da se izbori za prvi tim
Oremusa ono sto sam mali upratio je bio dobar
Susica ne mogu procjeniti jer je bio bas kratko na terenu
Djokanovic mozda malo ispod ocekivanoga,ali nije katastrofalan bio
Sve u svemu,ne mozemo nikome zamjeriti jer je ovo tekma nakon 4 mjeseca
Inace,kada ce potpisati zvanicno Admir Kozlic?
znam momak licno iz ilijas
biti ce od njega dobar stoper![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Haksss i 73 gosta.