Ne volim kada ljudi šire lažne informacije o mom izboru nacionalnog tima. Kada ja kažem nešto onda je to istina, sve ostalo nije
Ne, nije istina. Morao sam promijeniti broj mobilnog telefona
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ne volim kada ljudi šire lažne informacije o mom izboru nacionalnog tima. Kada ja kažem nešto onda je to istina, sve ostalo nije
Ne, nije istina. Morao sam promijeniti broj mobilnog telefona
Da li ste čuli za Bećira Omeragića? Tek mu je 17, a već je prvotimac Züricha. U prošlom kolu švicarskog prvenstva je igrao protiv Xamaxa. Omeragić je, dakako, porijeklom Bosanaca. Otac je iz Dervente, majka iz Kozarca. Rat je njegove roditelje otjerao u izbjeglištvo u Švicarsku.
– Moji uzori su Sergio Ramos, Thiago Silva i Emir Spahić. Imao je kratak fitilj, ali je bio odličan odbrambeni igrač – kaže sjajni defanzivac.
Osjeća se i Bosancem i Švicarcem. Voli doći u BiH, ugodno se osjeća u Derventi gdje mu je prvi komšija Sanjin Prcić. U Sarajevu je bio nekoliko puta i kaže da mu je to jedan od najljepših gradova.
– Bosna je Bosna. Osjetim to. Ali meni je lijepo u Švicarskoj. Zvali su me da igram za BiH, ali za sada nema ništa od toga. Prihvatio bih razgovor kad bi me pozvali u A reprezentaciju BiH. Još je rano, znam.
Kaže da voli gledati Zmajeve i da su sve bolji i bolji.
– Dobra je to ekipa. Biće još bolja jer dolaze i mlađi igrači. Poznajem Izeta Hajrovića. Dobar igrač.
Švicarci kažu da će biti veliki igrač. Tinejdžer, a već se izborio za mjesto u prvoj ekipi.
– Družim se sa Osmanom Hadžikićem, on je naš golman, dobar je prijatelj – rekao je na kraju Omeragić.
#Sampdoria, #Bordeaux and #Sevilla are interested in #Malmö's midfielder Adi #Nalic (born in 1997). #StandardLiege closest to actually making an offer, but haven't yet made a bid and have enquired about him to Malmö and his agent. He prefers a move to Serie A o Ligue1. #transfers
Daj boze, imam osjecaj da cemo dobiti Omeragica, Ahmedhodzica i Hadzikadunica, Dedic je vec gotova stvar on ce sigurno igra za nas, jos na to i pozvati Balica.Drape je napisao/la: ↑05 jul 2020, 17:57Bećir je još u maju 2019. godine govorio za bosanski medij
Da li ste čuli za Bećira Omeragića? Tek mu je 17, a već je prvotimac Züricha. U prošlom kolu švicarskog prvenstva je igrao protiv Xamaxa. Omeragić je, dakako, porijeklom Bosanaca. Otac je iz Dervente, majka iz Kozarca. Rat je njegove roditelje otjerao u izbjeglištvo u Švicarsku.
– Moji uzori su Sergio Ramos, Thiago Silva i Emir Spahić. Imao je kratak fitilj, ali je bio odličan odbrambeni igrač – kaže sjajni defanzivac.
Osjeća se i Bosancem i Švicarcem. Voli doći u BiH, ugodno se osjeća u Derventi gdje mu je prvi komšija Sanjin Prcić. U Sarajevu je bio nekoliko puta i kaže da mu je to jedan od najljepših gradova.
– Bosna je Bosna. Osjetim to. Ali meni je lijepo u Švicarskoj. Zvali su me da igram za BiH, ali za sada nema ništa od toga. Prihvatio bih razgovor kad bi me pozvali u A reprezentaciju BiH. Još je rano, znam.
Kaže da voli gledati Zmajeve i da su sve bolji i bolji.
– Dobra je to ekipa. Biće još bolja jer dolaze i mlađi igrači. Poznajem Izeta Hajrovića. Dobar igrač.
Švicarci kažu da će biti veliki igrač. Tinejdžer, a već se izborio za mjesto u prvoj ekipi.
– Družim se sa Osmanom Hadžikićem, on je naš golman, dobar je prijatelj – rekao je na kraju Omeragić.
Ako mislis na Ahmedhodzica, slazem se. Ako mislis na Omeragica nebi se slozio.
Ija se Slazem da tim oko Ahmedhodzica, mislim nije los igrac ali za sad su Omeragic i Hadzikadunic ispred njega.
Daleko od toga da smatram da je Haris Zilić nesto previse tu pogrijesio, on je samo prod'o posto je kupio samo sto je trebao imati u vidu od koga to kupuje.
Najpoznatiji svedski novinar Erik Niva je prije tri dana napravio pricu o igracima sa Balkana ili iz bivse Juge, kako ko voli, u Allsvenskan. Cak 66 igraca porijeklom sa Balkana je ove sezone vec igralo u najacoj ligi Svedske.
Ali ono sto je bilo najzanimljivije u tom tekstu je prica o Anelovom ocu Mirsadu koji cini sve, ama bas SVE, da njegov sin postane profesionalni fudbaler. Spusta se toliko nisko da cak i pise komentare na drustvenim mrezama i forumima nakon utakmica u kojima brani i uzdize svoga sina.
Njegovu, blago receno, nerealnost sam osjetio na svojoj kozi 2013. kada smo radili projekat "Otvorena vrata" u Skandinaviji tako da mi ovo sve sto se desava oko Anela i nije neka novost.
Anel je nama u petak rekao da je pricao sa Misimovicem i da im je Miske porucio da Anel za pocetak mora imati nas pasos pa da ce onda vidjeti sta i kako.
Onda je juce isto izjavio i za svedske medije, optuzivsi **** da lazu i izmisljaju pritom ne znajuci da je tim cinom mozda optuzio i rodjenog oca.
Dakle, nista jos nije gotovo a s obzirom na "teret na ledjima" mladog Anela bojim se da cemo dobiti gadan feljton bez obzira koga on da na kraju izabere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.