Da pitamo nekako Klosea ,Podolskog,Mullera, Ozila šta misle o toj tvojoj tvrdnjiTed Mosby je napisao/la:Vidić, Ferdinand, Terry, Carracher, Johnson, Toure, King, Kaboul, Upson, Lescott
Nijedna liga nema takve stopere

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Da pitamo nekako Klosea ,Podolskog,Mullera, Ozila šta misle o toj tvojoj tvrdnjiTed Mosby je napisao/la:Vidić, Ferdinand, Terry, Carracher, Johnson, Toure, King, Kaboul, Upson, Lescott
Nijedna liga nema takve stopere
eeee care, stani malo...pa SVI engleski reprezentativci igraju u tom "strasnom i najjacem" Premiershipu - cinjenicetony-mortale je napisao/la:kakve sad veze reprezentacije imaju sa temom LIGE petice, engleska liga je engleska samo po imenu, domaćih igrača teško da ima i 40% i to većinom po slabijim klubovima u jačim nikako skoro, treneri svi vrhunski su neenglezi tako da neuspjesi engleske reprezentacije nemaju veze sa snagom lige nju dižu portugalci, španci, brazilci, argentinci itd.itd.
Hehehehe, pa Betis mi je sigurno jedan od dražih klubova Španije jer ima fantastične navijačejuznjak> je napisao/la:Isto kao sto je Betis od pola Engleske lige .
ali osim tih engleskih tamo igraju i brazilski argentinski španski portugalski i reprezentativci svih značajnijih reprezentacija svijeta i to je činjenica, opet kađem ja nevolim tu ligu jer se prodala i postala tvornica novca koju ne interesuje obični navijač englez iz srednje klase, rađe na stadionu vide bogate japance kineze arape i sl bogataše, al da su doveli vrhunske igrača moraš priznati, vjerujem da su daleko najskuplji igrači engleske lige a ipak je cijena najrealniji pokazatelj kvalitetaMandrak je napisao/la:eeee care, stani malo...pa SVI engleski reprezentativci igraju u tom "strasnom i najjacem" Premiershipu - cinjenicetony-mortale je napisao/la:kakve sad veze reprezentacije imaju sa temom LIGE petice, engleska liga je engleska samo po imenu, domaćih igrača teško da ima i 40% i to većinom po slabijim klubovima u jačim nikako skoro, treneri svi vrhunski su neenglezi tako da neuspjesi engleske reprezentacije nemaju veze sa snagom lige nju dižu portugalci, španci, brazilci, argentinci itd.itd.![]()
Pa gdje su im reprezentativni uspjesi onda?? morali bi nesto napraviti posto igraju u toj "najjacoj" ligi na svijetu, jel takologicno pitanje
Ko su oniTed Mosby je napisao/la:Niste mi odgovorili na pitanje, znate li one momke?
Ti stvarno nečeš da pogledaš ništa, samo gledaš, kao nešto, ispred sebejuznjak> je napisao/la: Guuners@ ma jast ni do kurca im nije Betis kakvo koljenolika poredi BEtis sa nekakvim QPR-u ili Cardiff
Previse ste subjektivni ,nisam ni ocekivao nista drugo od vas ali ovo je pretjerivanje
Žetoniraj se ti i dalje u pakaš tim svojim arsenalovcima, ali pogledaj malo prije toga ko koga prvo vrijeđa i ko zapocinje svađeGunnerS je napisao/la:@Mandrak, upravu si, vozdra i čao za tebe jer neznaš raspravljat a da se ne vrijeđaš. Najbolje je za takve likove kao ti da neraspravljaju i drže se tema Barce i PL-a![]()
![]()
@e2_ze, ma šta UEFA zna, to su klocevi. Trebaju oni pitat ove ovdje "stručnjake" s ss.ba foruma, oni su izmislili statistiku za njih, znaju sabrat dva broja, ipak![]()
Tony, jarane, ma kome to objašnjavaš ?! Ko te ovdje sluša ?! Nemože bit niko upravu ako ne kaže kako oni misle, pa jarane to je tako. Vidiš da su se dočepali samo jednog, svi ih ubiše argumentima al... Svi mi znamo, a i oni ko je najbolji, tako da. Moguće je da se to promjeni, hvala Bogu, sve su to ljudska bića al sada je EPL najbolja i tačkatony-mortale je napisao/la:igrači engleske premier lige ukupno vrijede 3.212.600.000 € dok španske primere 2.602.800.000 €, a ostalih još manje.
pošto obje lige imaju po 20 klubova očito je da je igrački kvalitet ipak više koncentrisan na ostrvu, jbg ako vi znate neki mjerodavniji i objektivniji način da procjenite igrača od njegove tržišne vrijednosti bujrum, mada to što su vama draži igrači koji za loptom trče u španiji ili italiji od onih što trče u engleskoj nije nikakav argument
al što je najgore meni je engleska totalno bezvezna liga, jednostavno je nevolim i gotovo, al opet nije mi problem reći da je najjača jer sam realan, nije uvjek bila najjača, neće zauvjek biti al sad jest i ćao đaciGunnerS je napisao/la:Tony, jarane, ma kome to objašnjavaš ?! Ko te ovdje sluša ?! Nemože bit niko upravu ako ne kaže kako oni misle, pa jarane to je tako. Vidiš da su se dočepali samo jednog, svi ih ubiše argumentima al... Svi mi znamo, a i oni ko je najbolji, tako da. Moguće je da se to promjeni, hvala Bogu, sve su to ljudska bića al sada je EPL najbolja i tačkatony-mortale je napisao/la:igrači engleske premier lige ukupno vrijede 3.212.600.000 € dok španske primere 2.602.800.000 €, a ostalih još manje.
pošto obje lige imaju po 20 klubova očito je da je igrački kvalitet ipak više koncentrisan na ostrvu, jbg ako vi znate neki mjerodavniji i objektivniji način da procjenite igrača od njegove tržišne vrijednosti bujrum, mada to što su vama draži igrači koji za loptom trče u španiji ili italiji od onih što trče u engleskoj nije nikakav argument![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.