Ubaci ti virus u uredjaj

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Denchi je napisao/la: ↑06 jul 2020, 06:03Dobar hamza, lijevak, istrca Pidro naprijed on udje na pidrino mjesto i zatvori kad su ovi uzeli loptu, pametno igra, bolju tehniku i dodavanje ima od Kurdica...RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:53besic je mali zvijerGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:49Ma Kurdic beton,imam osjecaj da ovako nastavi da ce se Milicevic morati dobro oznojiti da ostane u prvih 11
Besic solidan,i fina je to zamjena
Imamovic mi je takodjer fino odigrao i nadam se da ce SŠ racunati na njega
znam momak licno iz ilijas
biti ce od njega dobar stoper![]()
Klonira mail, licne podatke, sve sto imas na kompu...
Lajk(1.kom)
Moderator se isto naljuti ako pises iz druge drzave, pazi !!
Nakon što su potvrđeni slučajevi koronavirusa kod igrača Mladosti i Zrinjskog, prema saznanjima do kojih je došao naš portal, prva dva kola nove sezone u Premijer ligi će biti odgođena za tim iz Doboja kod Kaknja.
Ako Shirak remizira i izgubi zadnju, a Alashkert dobije obje imat će isto bodova. Ne znam koji je međusobni omjer te dvije ekipe
Mislim da je stala malo u porduzetcima ili na penalima, nisam siguran...
Glupost ako to urade, onda ce svi klubovi to traziti kad/ako im se zarazi neki igrac. I onda ce biti njima ste dopustili morate i nama, necemo kompletirati ligu za 2 godine.miky_hz je napisao/la: ↑06 jul 2020, 15:11Nakon što su potvrđeni slučajevi koronavirusa kod igrača Mladosti i Zrinjskog, prema saznanjima do kojih je došao naš portal, prva dva kola nove sezone u Premijer ligi će biti odgođena za tim iz Doboja kod Kaknja.
Eto izgleda da "odmaramo" drugo kolo.Vjerujem da ce biti pomjeranja jos nekih kola pred Evropu.Jel nas ono nesto kaci 3 puta u 7 dana sa LP, Olimpik pa Evropa pa neko nemogu se sad na prvu sjetiti,pogotovo ako budemo na gostovanje izvuceni.Sigurno ce biti pomjeranja.
Trenutno korisnika/ca: keli, n0dix, NeSamSafetee, shminka i 22 gosta.