NK Zvijezda Gradačac

combe80
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe80 » 06 jul 2020, 17:10

Nakon današnjeg sastanka predstavnika gradske uprave Gradačca i članova Upravnog odbora NK „Zvijezda“ izvjesno je da neće doći do gašenja kluba.
Kako je za Radio Gradačac potvrdio Šefik Moćić, predsjednik Upravnog odbora Kluba još uvijek nije definisan model po kojem će se omogućiti opstanak kluba ali postoji zajednička volja da se za Zvijezdu nađe najbolje rješenje.
Moćić je rekao kako je iz tih razloga otkazana za danas sazvana vanredna sjednica Skupštine NK "Zvijezda" Gradačac.

Toooooo nema gasenja ide dernjava jaranike... :kralj: :tokralju: :bih: :ljepota: :opaopa: :opaopa:

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 06 jul 2020, 17:12

Kakva je to bruka i sramota, sazivaju skupstinu kako hoces i otkazuju, u klub se uposljavaju i otpustaju ljudi kako se nekome digne ona stvar... pa pravite ljudi cirkus od kluba sta vam je daj odazovite se jednom... Nabriju vas pojedinci dok ne krenu utakmice i onda se izmaknu od kluba pa nemojte biti djeca dokle vise...

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 06 jul 2020, 17:21

Prljaca, Doljancic, Mujcic, Isanovic, Huseinbasic, Facic, Music, Hasanbasic, Bijelic, Djedovic, Softic, Hrstic T, Devedzic to su igraci iz nase skole trebamo ih po svaku cijenu vratiti i zadrzati da budu dio ekipe time bi smanjili troskove same ekipe a imali bi kvalitetne dovoljno igrace da budemo nista losije plasirani od vec postojecih igraca. Trenere u omladinskim pogonima popuniti, pa cak i po dva trenera da rade sa jednom selekcijom time bi dobili dosta bolje rezultate, rukovodstvo i administraciju kluba pojacati tj. upravni odbor pojacati, ljude da rade na marketingu i sport segmentu volonterski... al jok bolje je ovako kako smo krenuli prema rubu i propasti... Bravo nacelnice, bravo upravo! Odgovorno tvrdim da ukoliko neke trasticne izmjene se dese mogu dovesti 5-10 ljudi kvalitetnih za upravni odbor koji bi dali dobru svotu novca u klub ali ti isti ljudi hoce da se nesto i pitaju za svoje novce, al izgleda da ce to biti moguce samo poslije izbora jer do tada nacelnik i ekipa u klubu vedri i oblaci...

Uz ove igrace eto i sponzora novih vjerujte...
Zadnja izmjena: spiska, dana/u 06 jul 2020, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 06 jul 2020, 17:23

Odgodjena sjednica opet? :rol: :rol: :rol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 06 jul 2020, 17:30

Sa tim Spiska igracima sto si nabrojo ispali bi na polusezoni. Daj mi jedan klub koji igra 1 Federalnu sa vlastitim kadrom da nije ispao. Ne moze to moj Spiska. I sam znas da tu nema dovoljno kvaliteta. Mogu se sljepat 2-3 u prvoj postavi i 2-3 za klupe. I to je maksimum.
Sto se tice skupstine i tu ne znam sta je cudno. Jos prije 10 dana sam pisao da se vec sve zna.
Zna se i koliko ce opstina mjesecno ucestvovat i koji se ljudi vracaju u klub itd.
Jos malo skripi sa trenerom jer ima par onih koji nisu za da Matori ostane.
Ne mogu vjerovat da ima budala koji su razmisljali o gasenju sada kada je izborna godina i blizi se stogodisnjica kluba.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 06 jul 2020, 17:33

Pa neka i ispadnemo druze, nece vise niko da daje novac u ovu Zvijezdu to ti mora biti jasno, a vjeruj da se napravio reorganiacija da ima bruku ljudi koji bi se odlucili da klub pomognu, al istina pola njih nece radi motorg Laze i njegove ekipe. A ove gore igrace nabrojane i 5 sa strane garantujem ti da bi se itekako dosta toga pitali u ligi.. TO su momci koji bi srcem igrali, dat realne plate tipa 3 pobjede i remi po 500 km premije... pa bi ti vidio kako se busjen gazi...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 jul 2020, 17:38

Ovaj mali Bijelić vam je po meni najveći talenat zadnjih godina. Veći je talenat i od Hasukića, Osmića i Mehića.

Kada je u pitanju ekipa Zvijezde. Lično smatram da se može boriti u ovoj ligi sa nekih 6-7 igrača sa strane.
Bar dva zaštićena u prvu postavu. Plus 3-4 malo starija. Npr. Prljača, Fačić, Hasanbašić, Isanović, Arapović, Devedžić.
Istina je da bi to bila poprilično slabija ekipa i moralo bi se baš ubosti sa ovima sa strane ali bi se sastavio jeftini kadar.
Ovo naravno treba uzeti pod uslovom da domaći žele igrati i da će igrati za manje troškove.
Ako plaćaš domaćeg i igrača sa strane isto. Zar je onda bitno jel on domaći.

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 06 jul 2020, 18:21

S tim igracima ispadamo sig jedino 5 igraca sa strane da su iz liga Petice onda bi možda bi i izborili opstanak. Sto se mene tice vazno je da je dogovor postignut da se krene sa pripremama. A ti piska popusti malo imaju ljudi zaduzeni ba za zakazu i otkazu nece se s tobom konsultovat i tebe pitatat, a bolje i otkazat zbog novonatale situacije gdje imamo jedno oboljelo u gradu nego da se nedo Bog zarazi jos neko

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 06 jul 2020, 18:25

ASD je napisao/la:
06 jul 2020, 17:38
Ovaj mali Bijelić vam je po meni najveći talenat zadnjih godina. Veći je talenat i od Hasukića, Osmića i Mehića.

Kada je u pitanju ekipa Zvijezde. Lično smatram da se može boriti u ovoj ligi sa nekih 6-7 igrača sa strane.
Bar dva zaštićena u prvu postavu. Plus 3-4 malo starija. Npr. Prljača, Fačić, Hasanbašić, Isanović, Arapović, Devedžić.
Istina je da bi to bila poprilično slabija ekipa i moralo bi se baš ubosti sa ovima sa strane ali bi se sastavio jeftini kadar.
Ovo naravno treba uzeti pod uslovom da domaći žele igrati i da će igrati za manje troškove.
Ako plaćaš domaćeg i igrača sa strane isto. Zar je onda bitno jel on domaći.
Druze prljaca je zavraio sa ozbiljnim fudbalom od njega nema nista, lik se ne trijezni. Isana sam gledao prosle. Godine prijateljsku protiv bratstva gdje se nije vidio znaci ne moze Meda. Od tih svih nabrojanih faca devedzic vec isprobani u ligi nasoj i mogli bi igrat dok kenu malog jos nismo gledali treba mu svakako dat šansu

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 06 jul 2020, 18:43

Nije radi toga otkazano a ti kad uradiš makar 1% za klub od onoga sto sam ja do sada uradio imaš pravo da mene spomeneš!!! Možda ja imam 5 investitora da uveden u klub a kako ako nema skupštine !! Ajd mi objasni pametnjakovicu!!! Možda želimo prezentirati ljudima neke buduće projekte tipa kupovina dresova od strane mene i par mojih prijatelja!!! Igrači su kukali na polusezonu da nemaju ucemu igrati... al hajd bolje ti znaš dupelizac nek im je sretno... a moram da ti objasnim Isan je Maradona za 90% igrača prve lige... jak je kao bik on i Hasanbwsic edin sami su držali Bosnu u vrhu druge lige sjever nisi dovoljno pratio!!!

U ostalom ata ću ja se ovdje raspravljat sa par vas koji gotove likove koji su prodavali utakmice i dalje ih molite da se vrate u klub... nema nama nikad napretka... podrzajite navijajte al bez mene...

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 06 jul 2020, 19:19

Ti se i dalje dicis sa tim sto si uradio, bilo i proslo ba de nemoj se Brukat ovako javno ba, haj sto se ovde brukas vec i na stadionu si maskota samo se Ti cujes kako psujes i galamis nekad me bude stid ispred tebe. Mislis ako si najglasniji da Si i najpametniji ala buco 2. Teska vremena su za grad citav treba bit toga svjestan dobro ovo ikako i funkcionise i bez corone nije bilo bas bajno sl sad je jos teze. Puna podrska upravi samo posteno ova liga nam je mjera do nekih boljih vremena

Crvenobijeli95
Kontakt:

Post Postao/la Crvenobijeli95 » 06 jul 2020, 19:26

spiska je napisao/la:
06 jul 2020, 18:43
Nije radi toga otkazano a ti kad uradiš makar 1% za klub od onoga sto sam ja do sada uradio imaš pravo da mene spomeneš!!! Možda ja imam 5 investitora da uveden u klub a kako ako nema skupštine !! Ajd mi objasni pametnjakovicu!!! Možda želimo prezentirati ljudima neke buduće projekte tipa kupovina dresova od strane mene i par mojih prijatelja!!! Igrači su kukali na polusezonu da nemaju ucemu igrati... al hajd bolje ti znaš dupelizac nek im je sretno... a moram da ti objasnim Isan je Maradona za 90% igrača prve lige... jak je kao bik on i Hasanbwsic edin sami su držali Bosnu u vrhu druge lige sjever nisi dovoljno pratio!!!

U ostalom ata ću ja se ovdje raspravljat sa par vas koji gotove likove koji su prodavali utakmice i dalje ih molite da se vrate u klub... nema nama nikad napretka... podrzajite navijajte al bez mene...
Slazem se Piska s tobom,uz te nabrojane igrace da se dovedu kvalitetnih 5-6 imao bi ekipu za 4-5 mjesto,uz to smanjujes budzet,ulazes pare na druge strane i svima dobro,uz uslov da se zele vratit igraci jer kad su oni htjeli pojedini su ih tjerali eh sad kad njima treba daj dobri su i nasi,djeca vise nemaju morala da igraju u Zvijezdi,prije ce otic negdje drugo,eto mali Hasanbasic igra 2 kantonalnu il koja je vec Liga Omladinac, Isan igra po turnirima za 50 km i da ne nabrajam,znaci sve im je bolje i lakse nego Zvijezda nego Gradacac i da ne nabrajam vise

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 06 jul 2020, 20:07

Matori Lazo je top trener za ovu ligu pa vi vidite. Jaceg trenera u ovoj ligi nema. Napravice on finu ekipicu.

Matoti je predprosle godine napravio cudo a prosle da je dosao odma na pocetku bi medju prve tri bili.

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 06 jul 2020, 20:11

Puno nas ovdje pametuje a pojma nemamo,ja bi radije Piski dao da vodi klub nego Sefik,il peti deseti,znam makar da bi Piska poginuo za klub,dok ovi uhljebi stranacki veze sa vezom nemaju,treba dici grad ba i predat Piski glavnu rijec u vezi Zvijezde,covjek zivi za Zvijezdu,bar i da se desi nesto lose znam da nije namjerno,a ne ovi sad,2-3 utakmice ubijaju,pa onda se gube kao da nikad lopte nisu sutnuli,treba nam covjek koji voli Zvijezdu i zna vecinu stvari,kao Piska na primjer,i ja volim Zvijezdu ali se ne razumijem u ostale stvari oko kluba bas najbolje

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 06 jul 2020, 20:30

Et samo mi nadjite gdje se u svijetu daje klub na upravljanje navijacu jednom? Ajde molim vas nadjite mi to? Piski svaka cast voli klub sigurno nema mu tu ko sta prigovorit ima kratak fitilj to ga zeza zna burno reagovat pogotovo kad nije po njegovom. Smatram ko god moze pomoc klubu na bilo koji nacin da mu se treba naci mjesto dole.. Al ova prica sa nasim igracima, pa ljudi jestel vi svjesno pa oni da ista vrijede igrali bi u boljim ekipama a ne po turnirima za 50 km i po selima sta je vama

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 06 jul 2020, 20:32

Ja kako znam piski je vec ponuđeno da bude dio uprave da ima zadatak oko igrača sad neznam jel se danas u toku dana sta promijenilo piska molio bi da se oglasiš po tom pitanju.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 06 jul 2020, 20:41

Treba pomoc klubu u svakom pogledu.bit ce zvijezde i posle sefika nurde smokija itd...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 06 jul 2020, 21:11

Zvijezdi svi trebaju ako se budemo svadali oko budalastina nema naprijed vratit sve voljne u klub smokija museta saida pisku ensara uz ovu upravu mogu do prvog mjesta

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 06 jul 2020, 21:17

Vadi nas Piska kao sportski direktor....

Combe pod aparatima :opaopa: :D

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 06 jul 2020, 21:18

DeColo19 je napisao/la:
06 jul 2020, 19:19
Ti se i dalje dicis sa tim sto si uradio, bilo i proslo ba de nemoj se Brukat ovako javno ba, haj sto se ovde brukas vec i na stadionu si maskota samo se Ti cujes kako psujes i galamis nekad me bude stid ispred tebe. Mislis ako si najglasniji da Si i najpametniji ala buco 2. Teska vremena su za grad citav treba bit toga svjestan dobro ovo ikako i funkcionise i bez corone nije bilo bas bajno sl sad je jos teze. Puna podrska upravi samo posteno ova liga nam je mjera do nekih boljih vremena
Trebao si doći na skupštinu pa bi znao neke stvari drugo ONK Zvijrzda ja sam jedan koji je osnovao to.. prema tome nisu jedan mozes me ne volit ali stvari koje sam uradio moras da poštuješ i ti i svi....

Ja svoju ljubav prema klubu odem i pokažem.... ukoliko budu željeli imaju dvije garniture dresove!!! Mene niko nije zvao u klub izuzev Jedinstvo Brcansko mi je ponudilo funkciju i imam par dana da razmislim želim li se uključiti u njihov tim.

Slažem se svi trebaju u klub 10-15 ljudi kad zapne svi možemo po par stoja uvjek potenguti samo tako može Zvijezda funkcionirati pa neka par struja..: ja uz sebe garantovano adi optika, Zuro frends, Grande ekipa iz Tz, Edo Best, Čak bi doveo i Malog Peštu, Opan mattrade, Bagic
Zadnja izmjena: spiska, dana/u 06 jul 2020, 21:32, ukupno mijenjano 3 puta.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.