Ma sad ce ararat armenia ove preslusat i zqdnje kolo sa noahom kuci.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma sad ce ararat armenia ove preslusat i zqdnje kolo sa noahom kuci.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ja nmg vjerovati
Yrbo te ja tek sada skonto nam je svejedno ko pobijedi Noah ili Shirak 

Noah sada na live tabeli ima +7 u odnosu na Alashkert, i da oni sutra dobiju to ce biti +4 kolo prije kraja
Noah sada na live tabeli ima +7 u odnosu na Alashkert, i da oni sutra dobiju to ce biti +4 kolo prije kraja
- ElCartel11
- Kontakt:
Isti qrac ili Noah ili Shirak da dobije bitno je da nije remi 
Znaci Armenci definitivno gotovi, samo jos Albanci ostali
..

Znaci Armenci definitivno gotovi, samo jos Albanci ostali
..
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma ispratit ćemo i zadnje kolo, Ararat - Noah za prvaka, nećete mi sad odustajati 

Pyro is not a crime !
Netreba se ZALIJECATI
Sto se tice utakmice, svaka utakmica se mora uzeti ozbiljno sa namjerom da pobjedis i bez ponizavanja protivnika.
Sto se utakmice u visokom tice
POBJEDILI SMO
Susic se vrlo brzo po pocetku utakmice povrijedio i vec tad ulio jos vise straha u igrace, koji nisu igrali 7 mjeseci fudbal (korona problem)
Po izjavama VINKA, Prioritet mu je bio da igraci pretrce sto vise i da malo osjete taj takmicarski duh, sigurno da protiv slobode ce to ici jace malo nista pretjerano samo onoliko koliko sloboda bude jaca od visokog, samim ti ocekujem da ekipa bude bolja i da pobjedi sa 1:0
I mislim da ce posle slobode se odigrat jos 2-3 utakmice gdje ce protivnici sve jaci
NAJVAZNIJA STVAR u svemu jeste da nemamo masovni broj igraca ozlkedeni, i DA SE PIDRO VRATIO, jer njegova pozicija je skripala naj vise u timu, samim tim nemoramo dovodit beka ovog ljeta..
Kamere obavezno klub treba nabavit ako je zacrtan budzetom
Sto se tice utakmice, svaka utakmica se mora uzeti ozbiljno sa namjerom da pobjedis i bez ponizavanja protivnika.
Sto se utakmice u visokom tice
POBJEDILI SMO
Susic se vrlo brzo po pocetku utakmice povrijedio i vec tad ulio jos vise straha u igrace, koji nisu igrali 7 mjeseci fudbal (korona problem)
Po izjavama VINKA, Prioritet mu je bio da igraci pretrce sto vise i da malo osjete taj takmicarski duh, sigurno da protiv slobode ce to ici jace malo nista pretjerano samo onoliko koliko sloboda bude jaca od visokog, samim ti ocekujem da ekipa bude bolja i da pobjedi sa 1:0
I mislim da ce posle slobode se odigrat jos 2-3 utakmice gdje ce protivnici sve jaci
NAJVAZNIJA STVAR u svemu jeste da nemamo masovni broj igraca ozlkedeni, i DA SE PIDRO VRATIO, jer njegova pozicija je skripala naj vise u timu, samim tim nemoramo dovodit beka ovog ljeta..
Kamere obavezno klub treba nabavit ako je zacrtan budzetom
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pitar jest los sa pisanjem,ali napise nekad i nesto pametno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Izgubio sam ga na “ Netreba se ZALIJECATI”GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2020, 17:51Pitar jest los sa pisanjem,ali napise nekad i nesto pametno
1946~
Kukesi na sk5
-
- Kontakt:
Jel Noah napravio arku? Pitam za druga...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tek sad vidimThrillerHz je napisao/la: ↑06 jul 2020, 17:59Izgubio sam ga na “ Netreba se ZALIJECATI”GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2020, 17:51Pitar jest los sa pisanjem,ali napise nekad i nesto pametno

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Armenija zvanicno gotova, Alashkert ne moze biti prvak
Forca KF Tirana
Forca KF Tirana
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Al' se Noah istovari po Shiraku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ljudi dragi, ne zaboravite Borac, koji ima solidnu ekipu, a imat ce i predsjednika saveza...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2020, 17:23Tc nema nikakve sanse
Jako lose igrace dovode,a imaju i prosjecnog trenera
Znaci ostaju zeljo,zrinjski i mi za titulu
Za 4 mjesto ce se boriti Velez,Radnik i Siroki
Ja njih ocekujem na 2gom mjestu...
Tuta Sisi, nemaju veznog reda nikako, nesto i sa krilima budalesu...mislim da ce bit patnja s njima igrat standardno(sumnjam da cemo ih kantat) ali ne vidim ih u borbi za vrh...
Zrinjski slicno, vezni ne postoji vise, bilo kakva uigranost vise ne postoji, ako Bilbu krene krenuce i njih, mada sumnjam da ce napraviti neki ozbiljan napad na titulu, predugo je zizovic vodio mali klub da bi uradio nesto ozbiljno...nema taj mentalitet...
Mislim da bi Velez mogao iznenaditi, okurazili su se, niko ih nije razmontiro, razvalio i sad samo rastu, mogu se nositi sa svima....
Kone, imaju Stilica, i ja ne vidim drugog opasnog igraca, ovo ostalo je taraba, ali ih brko moze nalozit, skupinu isluzenih igraca, da pokusaju nesto za 100.godina...pri tom moraju imat srece sa ozljedama i lovom da drze mir, raspored im je apsolutno los i odma idu u klinc s nekim jacim ekipama gdje mogu imat i kartona i ozljeda, oni lete na euforiji tako da ce sami sebe sabotirat ako ne ufate seriju...moguce da budu u vrhu ali mislim da im je trece mjesto vrhunac i mokri san...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nema sanse da gledam ove siptare... Totalno negledljivo
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Hajde moja Tirano uvaljaj taj jedan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi odmah ovdje potpisao bod, odlično je ovo
Tako smo i prosle godine pricali za kone,pa ljudi bili najjaci realno,sreca nasa pa oni nisu imali odbrane prosle sezone.Al igrali su najbolje ne moze to niko poreci.Denchi je napisao/la: ↑06 jul 2020, 18:28Ljudi dragi, ne zaboravite Borac, koji ima solidnu ekipu, a imat ce i predsjednika saveza...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2020, 17:23Tc nema nikakve sanse
Jako lose igrace dovode,a imaju i prosjecnog trenera
Znaci ostaju zeljo,zrinjski i mi za titulu
Za 4 mjesto ce se boriti Velez,Radnik i Siroki
Ja njih ocekujem na 2gom mjestu...
Tuta Sisi, nemaju veznog reda nikako, nesto i sa krilima budalesu...mislim da ce bit patnja s njima igrat standardno(sumnjam da cemo ih kantat) ali ne vidim ih u borbi za vrh...
Zrinjski slicno, vezni ne postoji vise, bilo kakva uigranost vise ne postoji, ako Bilbu krene krenuce i njih, mada sumnjam da ce napraviti neki ozbiljan napad na titulu, predugo je zizovic vodio mali klub da bi uradio nesto ozbiljno...nema taj mentalitet...
Mislim da bi Velez mogao iznenaditi, okurazili su se, niko ih nije razmontiro, razvalio i sad samo rastu, mogu se nositi sa svima....
Kone, imaju Stilica, i ja ne vidim drugog opasnog igraca, ovo ostalo je taraba, ali ih brko moze nalozit, skupinu isluzenih igraca, da pokusaju nesto za 100.godina...pri tom moraju imat srece sa ozljedama i lovom da drze mir, raspored im je apsolutno los i odma idu u klinc s nekim jacim ekipama gdje mogu imat i kartona i ozljeda, oni lete na euforiji tako da ce sami sebe sabotirat ako ne ufate seriju...moguce da budu u vrhu ali mislim da im je trece mjesto vrhunac i mokri san...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ok ne valja, gubi Tirana kući od Kukesija
Trenutno korisnika/ca: 72220, bhfanatic14, boki86, Ferrante071, Gomis99, johntravolta123, keli, kogmagie46, leo1946, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, Pena, Posejdon, ronaldo99, Vanja8 i 129 gostiju.