Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nalić vjerovatno muca i to E bi mu mogla biti neka "štaka", nešto što mu pomaže sa izgovori riječ.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Anelu se otvorio apetit jer misli da bi mogao lahko upasti u prvih 11 repke. Naliću reprezentacija treba da bi uzdigao karijeru, u decembru puni 23 godine, on pod hitno mora igrati češće fudbal.
Ne sviđa mi se ovolika medijska hajka, trebalo je mirno, i u tajnosti raditi to što se radi, ali u tome nije pomogao ni Anelov stari. Što manje čujem za Dennisa, Gigovića i Omeragića u medijima, to bolje.
Ne sviđa mi se ovolika medijska hajka, trebalo je mirno, i u tajnosti raditi to što se radi, ali u tome nije pomogao ni Anelov stari. Što manje čujem za Dennisa, Gigovića i Omeragića u medijima, to bolje.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma Anel je kako ja vidim "završen", stari mu po FB samo slike Bosne izbacuje. 
Mislim da se u javnost izaslo onda kada se znalo da je "pristao".
Zato mene brine što još nema Bećira, Gigovića i Dennisa. Po toj logici znaci da jos nisu "zavrseni"...

Mislim da se u javnost izaslo onda kada se znalo da je "pristao".
Zato mene brine što još nema Bećira, Gigovića i Dennisa. Po toj logici znaci da jos nisu "zavrseni"...
Nisam Gigovića nikad gledao osim današnjeg gola koji je lijep gol, on sam o sebi kaže da je do sad igrao defanzivnog veznog ali želi više učestovati u igri prema golu protivnika
"Želim biti više igrač koji traži loptu i učestvuje u izgradnji i završnici napada. Što se tiče igre u defanzivi, dobro je funkcionisalo, jak sam i mogu trčati."
"Želim biti više igrač koji traži loptu i učestvuje u izgradnji i završnici napada. Što se tiče igre u defanzivi, dobro je funkcionisalo, jak sam i mogu trčati."
Sta je ovo sa potencijalnim igracima iz Švedske ove godine
Hadzikadunic,Ahmedhodzic,Gigovic,Bojanic
Ne sjecam se da smo u zadnjih 10g iz jedne drzave imali ovoliko potencijalnih igraca

Hadzikadunic,Ahmedhodzic,Gigovic,Bojanic
Ne sjecam se da smo u zadnjih 10g iz jedne drzave imali ovoliko potencijalnih igraca
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Pa može učestovati u kreiranju napada i kao zadnji vezni i to je igrač koji ustvari i najviše dobija loptu. Ne mrdaj Điđi sa te pozicije, tu nam trebaš. Sjedi gdje si.Drape je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:04Nisam Gigovića nikad gledao osim današnjeg gola koji je lijep gol, on sam o sebi kaže da je do sad igrao defanzivnog veznog ali želi više učestovati u igri prema golu protivnika

https://www.transfermarkt.com/darijan-b ... ler/184526
U sezoni 2019/20 bio medju najboljim asistentima svedske lige
Novembar 2019:
"Nisam Hrvat, porijeklom sam iz BiH. Majka mi je Hrvatica, ali otac je iz Bosne pa se ja deklariram kao Bosanac. Rodio sam se u Švedskoj, roditelji su ovdje od sredine 90-ih kad sam ja rođen. Pričamo kući na našem jeziku, zato ga i ja tako dobro govorim."
Ove sezone Bojanić je za Hammarby zabio četiri pogotka i tome dodao 12 asistencija, a u novi Ibrahimovićev tim došao je tokom ljeta kao slobodan igrač iz Helsingborga. Zasad jako dobro gura, jedan je od najboljih igrača u prvenstvu"
Ne muca.. Mozda je ne siguran kad prica na nas. Ja sam kad je presao u Malme napravio intervju sa njim i pricao je kako treba, al doduse na svedski haha.
@igrajlopte 🐦
Ima sigurno neki problem, možda mu se aktivira kad naš priča, nesigurnost što kažeš, trema uživo.
Je li intervju bio na našem ili švedskom?
Dennis nam ne treba sve dok ne ukine jedno "n" iz imena.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Malo je star da bude u konkurenciji ovih ostalih. ne mislim da bi on bio neko pojačanje u tim godinama i novou koji igra.Salih1984 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:12https://www.transfermarkt.com/darijan-b ... ler/184526
U sezoni 2019/20 bio medju najboljim asistentima svedske lige
Novembar 2019:
"Nisam Hrvat, porijeklom sam iz BiH. Majka mi je Hrvatica, ali otac je iz Bosne pa se ja deklariram kao Bosanac. Rodio sam se u Švedskoj, roditelji su ovdje od sredine 90-ih kad sam ja rođen. Pričamo kući na našem jeziku, zato ga i ja tako dobro govorim."
Ove sezone Bojanić je za Hammarby zabio četiri pogotka i tome dodao 12 asistencija, a u novi Ibrahimovićev tim došao je tokom ljeta kao slobodan igrač iz Helsingborga. Zasad jako dobro gura, jedan je od najboljih igrača u prvenstvu"
Ma to kako priča nije relevantno, igraj lave jezik ćeš naučit. Kad je mogao Hajrovic from scratch da nauci i tebe ćemo naučit. 

Neka treba malo i nasi. Dosta je tankson, emrah tahirovic, denni avdic i kompanija glumila svede. Neka koji i nas bude.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ako im pokupimo ovu trojicu, vize će nam uvest 

Opet ispred svog vremena.
"Ima tu raznih nacionalnosti, bez urednih dokumenata.."

"Ima tu raznih nacionalnosti, bez urednih dokumenata.."

Ne daju im da grade karijeru korak po korak

Jel neko ima informacija kakav je stav ovog Gigovića po pitanju bh reprezentacije?
Buraz mu je valjda bio naš U17 reprezentativac.
@Wanda ima li kakvog habera od tvojih kontakata?
Buraz mu je valjda bio naš U17 reprezentativac.
@Wanda ima li kakvog habera od tvojih kontakata?
i ovaj iz Švedske, hebaće nam kralj majku 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Proximic i 22 gosta.