ThrillerHz je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:29Jeb.ali te i seljo i amaw u guzicu. Banujte ovo plavo govedo![]()
Sto je lik nervozan, od 4 posta tri velica plave žohare i jedan mu je pozdravna poruka...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ThrillerHz je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:29Jeb.ali te i seljo i amaw u guzicu. Banujte ovo plavo govedo![]()
A yebiga da je tamnoput do sada bi imao i odjavnu poruku od naseg MorteVanja8 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:34ThrillerHz je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:29Jeb.ali te i seljo i amaw u guzicu. Banujte ovo plavo govedo![]()
![]()
![]()
![]()
Sto je lik nervozan, od 4 posta tri velica plave žohare i jedan mu je pozdravna poruka...![]()
![]()
Pored mortema moze cijelu plavu filozofiju isprosipat ovde...Vanja8 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:34ThrillerHz je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:29Jeb.ali te i seljo i amaw u guzicu. Banujte ovo plavo govedo![]()
![]()
![]()
![]()
Sto je lik nervozan, od 4 posta tri velica plave žohare i jedan mu je pozdravna poruka...![]()
![]()
Sad ce on doci i prosipati nam kako ima pravo na svoje misljenje,@Paulus nas spas...ThrillerHz je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:37Pored mortema moze cijelu plavu filozofiju isprosipat ovde...Vanja8 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:34ThrillerHz je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:29
Jeb.ali te i seljo i amaw u guzicu. Banujte ovo plavo govedo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Treba trazit nove izbore za moderatora, vakat je...
bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:49Mi smo bili loši na pocetku prošle sezone, al pobjedjivali smo jesu bile guzovace al to nam je donijelo titulu. Realno zeljeznicar bio efikasni moze se reci i bolje igrao al kazem mi smo bili citavu polusezonu na 60% sto povrede, loša atmosfera oko Husrefa itd i opet smo prvaci. Ponavljam treba biti oprezan komšije ce sve uraditi da za 100 god osvoje i legalno i ilegalno.
Efikasniji?bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:49Mi smo bili loši na pocetku prošle sezone, al pobjedjivali smo jesu bile guzovace al to nam je donijelo titulu. Realno zeljeznicar bio efikasni moze se reci i bolje igrao al kazem mi smo bili citavu polusezonu na 60% sto povrede, loša atmosfera oko Husrefa itd i opet smo prvaci. Ponavljam treba biti oprezan komšije ce sve uraditi da za 100 god osvoje i legalno i ilegalno.
Efikasniji golovima na to sam mislio ne na bodove. Normalno mi šampioni al realno vecinu sezone smo igrali ispod nasi mogućnosti.Denchi je napisao/la: ↑06 jul 2020, 22:17Efikasniji?bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:49Mi smo bili loši na pocetku prošle sezone, al pobjedjivali smo jesu bile guzovace al to nam je donijelo titulu. Realno zeljeznicar bio efikasni moze se reci i bolje igrao al kazem mi smo bili citavu polusezonu na 60% sto povrede, loša atmosfera oko Husrefa itd i opet smo prvaci. Ponavljam treba biti oprezan komšije ce sve uraditi da za 100 god osvoje i legalno i ilegalno.
Cekaj ba pa ko je sampion?
Znas li znacenje rijeci efikasan u fudbalu?
Realno bili ****, nosili ih sudije, odmarali duze, pogurali ih kontra celika da odmore i upisu poene, jos nisu igrali evropu i mogli se koncentrisat na ligu...
A sad su otjerali pola onih igraca s kojima su bili kurko...
Oni su, jesenji dio, prošle sezone, bili na 100 % forme i spreme, a mi, na nekih 60 %, zbog silnih povreda i problema sa Husrefom. Da smo mi, Vinka i Jelaškovića imali, odmah nakon duple krune, bili bi jesenji prvaci, sa 8 - 10 bodova prednosti.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:49Mi smo bili loši na pocetku prošle sezone, al pobjedjivali smo jesu bile guzovace al to nam je donijelo titulu. Realno zeljeznicar bio efikasni moze se reci i bolje igrao al kazem mi smo bili citavu polusezonu na 60% sto povrede, loša atmosfera oko Husrefa itd i opet smo prvaci. Ponavljam treba biti oprezan komšije ce sve uraditi da za 100 god osvoje i legalno i ilegalno.
Bilo je sto je moralo. Osvojila se titula sto je najbitnije sad idu novi izazovi evo sad je Vinko nadam se da ce imati do polusezone 10 bodova vise.Historicar je napisao/la: ↑06 jul 2020, 22:36Oni su, jesenji dio, prošle sezone, bili na 100 % forme i spreme, a mi, na nekih 60 %, zbog silnih povreda i problema sa Husrefom. Da smo mi, Vinka i Jelaškovića imali, odmah nakon duple krune, bili bi jesenji prvaci, sa 8 - 10 bodova prednosti.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:49Mi smo bili loši na pocetku prošle sezone, al pobjedjivali smo jesu bile guzovace al to nam je donijelo titulu. Realno zeljeznicar bio efikasni moze se reci i bolje igrao al kazem mi smo bili citavu polusezonu na 60% sto povrede, loša atmosfera oko Husrefa itd i opet smo prvaci. Ponavljam treba biti oprezan komšije ce sve uraditi da za 100 god osvoje i legalno i ilegalno.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, ErosViverosViv, Maestro^^ i 16 gostiju.