fuck the what

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Charlize Theron priznala: Online školovanje je bio najstresniji period za mene
Ma nije ta ...
Husika je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:45![]()
Poznajes gljive?
Niisam oceckivao, svaka cast, malo ko od maldje raje poznaje i ide brati...
Ja gotovo svaki dan odem i ueberem ogromnu korpu, ali ja samo berem 4 vrste: Mlijecnice, Lisicarke, Vrganje i Sijerak(Sirogriz), poznajme jos neke jestive ali se ne usudjujem ubrati, Golubace, Divlji Šampinjon, Jesenke itd Ali stvarno nemam muda da ih jedem pogotovo ne bih da mi porodica jede jer svi volimo gljive...
Malo prije sam svukao dobar tanjir Vrgnja uprzenog sa Lukom... Njamiiii... Sad na to svlacim Gemist...Ide kao dijete u skolu(edit: prije Korone)...
Mati mi je gljiva freak pa sam povukao na njuHusika je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:45![]()
Poznajes gljive?
Niisam oceckivao, svaka cast, malo ko od maldje raje poznaje i ide brati...
Ja gotovo svaki dan odem i ueberem ogromnu korpu, ali ja samo berem 4 vrste: Mlijecnice, Lisicarke, Vrganje i Sijerak(Sirogriz), poznajme jos neke jestive ali se ne usudjujem ubrati, Golubace, Divlji Šampinjon, Jesenke itd Ali stvarno nemam muda da ih jedem pogotovo ne bih da mi porodica jede jer svi volimo gljive...
Malo prije sam svukao dobar tanjir Vrgnja uprzenog sa Lukom... Njamiiii... Sad na to svlacim Gemist...Ide kao dijete u skolu(edit: prije Korone)...
WTFGromovi u Indiji ubili 147 ljudi u prethodnih 10 dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.