Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 05 dec 2010, 21:33

Mah pa i Miske je bio penaldjija kao i Grafonja.Pa su se mogli dogovoriti sa Dzekom.
Ovaj Diego zajedno sa onim sto ga je doveo ce shjebati sve sto se shjebalo nije.
Da nisu ispale carke oko ovog penala,Dzeko bi ga garant zabio.
Ko se sjeca Svjetskog prvenstva u italiji.I kad je Osim zeznuo sa redoslijedom ko ce pucati penale protiv Argentine.
Nervoza kod igraca i naravno na kraju promasaj i to recimo Hadzibegica koji je mali milion golova dao iz penala bas za repku i bio glavni izvodjac penala.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 dec 2010, 22:53

Željovac je napisao/la:Evo Real doveo Milita izgleda. A još ne može ni igrati ligu prvaka.
Ma neće Real dovoditi napadača koji je prijavljen za LP, ovo je bomba. Davati za ovog igrača 15-16 miliona, a ne igra u LP je s*anje, zato Milito odpada. Najviše šansi ima Džeko i Llorente da dođu u Real, pošto mogu i u LP igrati..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 dec 2010, 22:54

Dzeko 110% nece otici u Real, jedino neki tim iz Engleske, ali nakon ovog zadnjeg meca i one drskosti sumnjam da ce igdje otici !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 dec 2010, 23:01

harishp je napisao/la:Mah pa i Miske je bio penaldjija kao i Grafonja.Pa su se mogli dogovoriti sa Dzekom.
Ovaj Diego zajedno sa onim sto ga je doveo ce shjebati sve sto se shjebalo nije.
Ko se sjeca Svjetskog prvenstva u italiji.I kad je Osim zeznuo sa redoslijedom ko ce pucati penale protiv Argentine.
Nervoza kod igraca i naravno na kraju promasaj i to recimo Hadzibegica koji je mali milion golova dao iz penala bas za repku i bio glavni izvodjac penala.
Osim kriv što je Hadžibegić fulio penal :lol: I meni kažu da sam "obojen". Umjesto da ga slaviš što je pozvao tvog "Papeta" da odigra SP kad su ga svi otpisali.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 dec 2010, 23:32

Željovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:Mah pa i Miske je bio penaldjija kao i Grafonja.Pa su se mogli dogovoriti sa Dzekom.
Osim kriv što je Hadžibegić fulio penal :lol: I meni kažu da sam "obojen". Umjesto da ga slaviš što je pozvao tvog "Papeta" da odigra SP kad su ga svi otpisali.
I ti se nasao citirati,a vjerovatno ni u pelenama nisi bio kad je ta tekma bila.
Jer uopste nisi u toku.
Naime vec je bio odredjen spisak za pucanje penala.Medjutim samom Ivici je sunulo da promjeni pri samom kraju izvodjenja kad smo vec imali Argentinu u saci.Jer je Maradona zijanio protiv naseg golmana.
Sam je i Osim izjavio da mu je to najveca greska na toj tekimi,sto je fakticki Hadzibegica koji krenuo prema penaltiku vratio i poslao Brnovica na izvodjenje.Sto se ocito i primjetilo po nervozi igraca a tako su i obojica promasili prilikom izvodjenja penala.
To sto je pozvao Papeta,nije ga zvao da pije kahvu sa njim garant.Nego sto mislis zasto.
Uostalom igrao je i kvalifikacije za to prvenstvo.Pa se malo raspitaj za asistencije,golove koje je Pape i sa svojih 34 godine cinio.I koji bi to kako ti takav ''upucen''rece svi ga otpisali a da pozove tog igraca na takvo vazno takmicenje i jos da mu bude u startnoj jedanaestorci.
P.S Hadzibegic je bio dugogodisnji izvodzac penala u repci,skoro do tada pa nepogresiv.Zato je spomenut a ne zbog nekih kobajagi boja Kao sto ti i sad radis.I vise prelazi u bezobrazluk..Pogotovo se tad nije gledalo ko igra u kojem klubu.Mada se ponekad naginjalo na ''veliku cetvorku''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 dec 2010, 10:58

Hajde, mora da je slučajnost da ti niko iz Želje ne valja, a da su ti svi iz Sarajeva idealni. Neću dalje, nije tema i da ne gnjavimo ostale.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 dec 2010, 11:27

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 dec 2010, 12:08

Neznam njemacki. Prevedi ukratko molim te.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 dec 2010, 13:34

majestic24 je napisao/la:Neznam njemacki. Prevedi ukratko molim te.
Pa kao kroz nevolje, svađe, Džeko odlazi u Real Madrid. Prvo odigrao loše protiv Werdera, drugo profulo penal, treće nije se pozdravio sa trenerom. Sve kao znaci da Edin napušta klub već na zimu.

Kraljevi su pripremili 25 miliona za Džeku da pređe u zimskom prelaznom roku u Madrid. Juče je Džeko pričao sa McClarenom. Nikakvu novčanu kaznu Džeko nije dobio, da je dobio, sigurno bi još više imao želju napustiti klub.

U biti to je to.
http://realmadrid.cazin.net/?p=3030

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 dec 2010, 14:56

Željovac je napisao/la:Hajde, mora da je slučajnost da ti niko iz Želje ne valja, a da su ti svi iz Sarajeva idealni. Neću dalje, nije tema i da ne gnjavimo ostale.
Ti si definitivno vec i najokorjelije navijace Zelje ugnjavio ss jednim te istim.
Urota protiv Zelje,ofo ono i druge gluposti i jos ko biva Sarajevo spominjes.Ja ne patim od tih timova,to jest ne navijam za njih ni protiv njih.Niti ih uopste stavljam u dodirnu tacku sa repkom.Ali kako rekoh ti sve nesto po bojama klubskim i to na temi reprezentacije.A tamo gdje bi trebao da budes na temi Zelje te nema.Nigdje veze.
Najsmjesnije kad izvalis da neko spominje da niko iz Zelje ne valja. :lol: Uostalom bas ti to radis samo u obrnutom slucaju.Ni Rahimic ti vise nije nesto samo da bi gurnuo kakvog svog. :mrgreen:
Sto se tice mene ni Dzeku,ni Hasagica,ni Stilu itd nebih dao ni za sto kila suhog mesa.Jer mi igraju za repku za koju navijam ili se makar odazivaju u tu repku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Starigrad1977
Kontakt:

Post Postao/la Starigrad1977 » 06 dec 2010, 15:10

Ovaj frajer iznad mene haman sve zna...Citam forum godinama no uvijek ista prica, on bas mora da bude svakom loncu poklopac..Frajer sve zna...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 dec 2010, 15:17

Starigrad1977 je napisao/la:Ovaj frajer iznad mene haman sve zna...Citam forum godinama no uvijek ista prica, on bas mora da bude svakom loncu poklopac..Frajer sve zna...
Cini ti se.Evo vidis neznam koji si ti sad hepek, to jest koja te poplava donese.Sedam postova a vec uspio da budes kako ti rece poklopac.
Dobar Memo ili ti frajer. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 dec 2010, 15:28

harishp je napisao/la: Najsmjesnije kad izvalis da neko spominje da niko iz Zelje ne valja. :lol:
Bi li bio ljubazan da citatom potkrijepiš ovu "najsmješniju" svoju izmišljotinu? :roll:

Visca el Višća!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 06 dec 2010, 15:33

Željovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:Najsmjesnije kad izvalis da neko spominje da niko iz Zelje ne valja. :lol:
Bi li bio ljubazan da citatom potkrijepiš ovu "najsmješniju" svoju izmišljotinu? :roll:
Željovac je napisao/la:Hajde, mora da je slučajnost da ti niko iz Želje ne valja, a da su ti svi iz Sarajeva idealni. Neću dalje, nije tema i da ne gnjavimo ostale.
Željovac ba, jesil ti šta pio? :mrgreen: Jeb'ga, nisam mu advokat, al' baš si ga ovdje lupio.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 06 dec 2010, 23:11

Chuck Norris je uspio kupiti Edina Džeku :D :D :D
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 dec 2010, 00:34

Edin od kickera dobio peticu, mislim da mu je prva ili druga od kako je došao u Bundesligu. Ibišević je isto tako nagrađen peticom, Mujdža je dobio ocjenu tri, a Salihović tri i pol'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 dec 2010, 00:48

Virtu4l je napisao/la:Edin od kickera dobio peticu, mislim da mu je prva ili druga od kako je došao u Bundesligu. Ibišević je isto tako nagrađen peticom, Mujdža je dobio ocjenu tri, a Salihović tri i pol'.
Treca je Edinu petica samo u ovoj sezoni za 15 kola.Inace zanimljivo svaku sezonu je imao po tri petaka.jedino prvu sezonu dvije petice ali i jednu sesticu.Ili na nasem nula.
Vedo ih ne moze ni izbrojati.,trci ,trci pa petica.Ove sezone ima dvije petice i jednu pet i po.A proslu sezonu je imao 11 petica i dvije sestice.
Jedino ako si mislio na Salihovica.On je taj koji otkako igra u Bundesligi ima samo dvije petice.Sve ostalo vise nego dobro.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 dec 2010, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 dec 2010, 01:06

Nevjerovatno kako osciliraju. Ne mogu uvezati dvije normalne utakmice. Vrijeme je za rastanak, to je očigledno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Starigrad1977
Kontakt:

Post Postao/la Starigrad1977 » 07 dec 2010, 08:41

E ovako, da i ja nesto kazem..Namjerno nisam reagovao odmah nego sam malo sacekao....

Edine znam da ovo citas, siguran sam u to..Zelim reci da treba da se stidis ovoga Edine. Ti nisi dosao u Wolfsburg iz Milana ili Man Utd-a pa da se tako ponasas, mislim ni to nije opravdano ali se donekle moze shvatiti ponasanje igraca koji dodju iz takvih timova u manji pa opet dobiju brojne ponude velikih timova...

Ti si Edine do juce igrao u polovnim kopackama i sakupljao markicu po markicu za sendvic i kolu a sada pred punim stadionom i pred milionima ljudi pored TV-a sramotis i sebe i svoje roditelje i svoj klub i navijace pa i sve gradjane BIH jer kroz takvo geslo prezentiras cijelu naciju. Ti kada si dolazio iz Teplica u Wolfsburg bio si nemocan i da su ti ponudili ugovor na 10 godina ti bi ga potpisao. U TOM TRENUTKU ti je bio samo cilj da zaigras za Wolfsburg i predjes iz Ceske u Njemacku. Nisi puno razmisljao ni o ugovoru ni o buducnosti. Ni ti ni tvoj menadzer. I sada nakon svega Edine nemas pravo da krivis ni upravu Wolfsburga, ni sam tim a ni navijace ovog kluba sto ne ides dalje. Kriv si ti i kriv je tvoj menazer. Stoga budi covjek i igraj i nemoj biti smece i sramotiti i svoj karakter i odgoj tvojih roditelja a ni cijelu naciju...

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 07 dec 2010, 09:28

Zeljovac upozorenje, Starigrad1977 na provokaciju se ne odgovara provokacijom nego prijavi post!
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, dedo26, Google Adsense [Bot], MostarNeretva, Normus90, Sveti i 67 gostiju.