Au brate kako su te izlevatili za tako male parefeniksptica je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:37Meni u ugovoru pise, ako uspijem doc do Moderatora , bonus 20000KM i Seat za stalno. Od uprave
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako nije onaj Seatov dzip,zajebali su tefeniksptica je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:37Meni u ugovoru pise, ako uspijem doc do Moderatora , bonus 20000KM i Seat za stalno. Od uprave
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hordas84 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:39Ja sam pitar od glave do pete,to je prvo.Drugo,cinjenica je da smo mi prvaci,ali je cinjenica i da smo bili ocajni veci dio sezone,pobjedjivali ni sami ne znamo kako i cinjenica je da je Zeljo bio.bolji prosle sezone,ali mi smo prvaci sto je najvaznije.Sve je stvar realnosti,samo realno razmisljanje.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:45Ako nije onaj Seatov dzip,zajebali su tefeniksptica je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:37Meni u ugovoru pise, ako uspijem doc do Moderatora , bonus 20000KM i Seat za stalno. Od uprave![]()

Vidis,ako su ti ovaj obecali,sjebali su te

A ako su ti ovaj dali,dobro si prosao,ali samo ako je benzin i motor je 1.6 i iznad
- ElCartel11
- Kontakt:
Od Seata jedino sta valja je Cupra koju je nas par dobilo od uprave.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:45Ako nije onaj Seatov dzip,zajebali su tefeniksptica je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:37Meni u ugovoru pise, ako uspijem doc do Moderatora , bonus 20000KM i Seat za stalno. Od uprave![]()
Feniks je sigurno dobio Ibizu 1.6
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 06 jul 2020, 23:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ja sam Nikola Tesla hmmHordas84 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:39Ja sam pitar od glave do pete,to je prvo.Drugo,cinjenica je da smo mi prvaci,ali je cinjenica i da smo bili ocajni veci dio sezone,pobjedjivali ni sami ne znamo kako i cinjenica je da je Zeljo bio.bolji prosle sezone,ali mi smo prvaci sto je najvaznije.Sve je stvar realnosti,samo realno razmisljanje.
FKS
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno!feniksptica je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:37Meni u ugovoru pise, ako uspijem doc do Moderatora , bonus 20000KM i Seat za stalno. Od uprave
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
...Od glave do pete, ali je cinjenica da nista nisi izumio na polju elektriciteta...hamsik je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:50Ja sam Nikola Tesla hmmHordas84 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:39Ja sam pitar od glave do pete,to je prvo.Drugo,cinjenica je da smo mi prvaci,ali je cinjenica i da smo bili ocajni veci dio sezone,pobjedjivali ni sami ne znamo kako i cinjenica je da je Zeljo bio.bolji prosle sezone,ali mi smo prvaci sto je najvaznije.Sve je stvar realnosti,samo realno razmisljanje.
Ali neka si ti nama odao da si Nidžo iz Teslica
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@ElCartel11 logicno da su ovi iz uprave dobili bolje,Rumeni lopov krade 
Ja sam pitar od glave do pete
Al mi je Amar Osim omiljeni trener
Ja sam pitar od glave do pete
Al mi je Amar Osim omiljeni trener
- RajaBa1983
- Kontakt:
Hordas84 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:39Ja sam pitar od glave do pete,to je prvo.Drugo,cinjenica je da smo mi prvaci,ali je cinjenica i da smo bili ocajni veci dio sezone,pobjedjivali ni sami ne znamo kako i cinjenica je da je Zeljo bio.bolji prosle sezone,ali mi smo prvaci sto je najvaznije.Sve je stvar realnosti,samo realno razmisljanje.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
ajdohordas
- Kontakt:
A po čemu je bio bolji, po kojim segmentima i na kojim poljima ?Hordas84 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:39Ja sam pitar od glave do pete,to je prvo.Drugo,cinjenica je da smo mi prvaci,ali je cinjenica i da smo bili ocajni veci dio sezone,pobjedjivali ni sami ne znamo kako i cinjenica je da je Zeljo bio.bolji prosle sezone,ali mi smo prvaci sto je najvaznije.Sve je stvar realnosti,samo realno razmisljanje.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kunem se mrtvim čim se ovaj lik danas registrovao i javio i čim sam vidio nick, znao sam da će nešo biti. Nisam htio odmah pisati, nigdje veze da napadam nekog, ali k'o da sam znao. U zadnje vrijeme čim neko stavi 'hordaš' ili nešto slično, obično su to one pubertetlije napaljene.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Napunimo te..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ja imam osjecaj da neko namjerno stavlja takve nikove i pise gluposti.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 jul 2020, 00:32Kunem se mrtvim čim se ovaj lik danas registrovao i javio i čim sam vidio nick, znao sam da će nešo biti. Nisam htio odmah pisati, nigdje veze da napadam nekog, ali k'o da sam znao. U zadnje vrijeme čim neko stavi 'hordaš' ili nešto slično, obično su to one pubertetlije napaljene.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- HordasOdMalena
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑07 jul 2020, 00:32Kunem se mrtvim čim se ovaj lik danas registrovao i javio i čim sam vidio nick, znao sam da će nešo biti. Nisam htio odmah pisati, nigdje veze da napadam nekog, ali k'o da sam znao. U zadnje vrijeme čim neko stavi 'hordaš' ili nešto slično, obično su to one pubertetlije napaljene.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
ajdohordas
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 jul 2020, 01:01AlfredNobel je napisao/la: ↑07 jul 2020, 00:32Kunem se mrtvim čim se ovaj lik danas registrovao i javio i čim sam vidio nick, znao sam da će nešo biti. Nisam htio odmah pisati, nigdje veze da napadam nekog, ali k'o da sam znao. U zadnje vrijeme čim neko stavi 'hordaš' ili nešto slično, obično su to one pubertetlije napaljene.![]()
![]()
Mahala se da nasi ganjaju neku zvijer od igraca
al bas bas zvijer
samo je problem sto niko ime ne zna 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Perotti, r3m1, rimljanin90 i 34 gosta.