Ja sam odigrao jedan listić ali miriše na promašaj pa čekam ove iskusne da šta prepišem.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne smijem to. Mislim da će proći oba daju gol ali nisam siguran.reds je napisao/la:Bursa-Rangers ?
iz jedan u jedan a kon rez ce biti 3-0 ili 3-1....reds je napisao/la:Bursa-Rangers ?
Po pravilima kladionica taj par bi se trebao računati kao kvota 1.Amauri12 je napisao/la:ee ljudi zna li neko sta ce se desit u ovom slucaju koji ja imam ! opkladio sam se na utakmicu Union Berlin-Bochum oba daju gol, ali sam je uplatio posle njenog pocetka, valjda neka greska bila u vremenu .. Sve ostalo na listicu sam pogodio, nju sam profulao Oba daju gol .. Sta mislite hoce li obracunati kvotu 1, jer je pocela bila ? Ako bude kv. 1 dobijam 50 markica, heh .. pozz
Sta mislite , mozda bursa-rendzers 0-2Starigrad1977 je napisao/la:iz jedan u jedan a kon rez ce biti 3-0 ili 3-1....reds je napisao/la:Bursa-Rangers ?
Barcelona - Rubin Kazan
Under 3.5
1.36
Manchester United - Valencia
Begge lag scorer
2
1.89
Freiburg II - Karlsruher SC II
Over 2.5
1.82
Total odds 4.68
Total stakes 75kr
FC Homburg - Mainz 05 II
X2
1.38
Boulogne - Metz
Under 2.5
1.45
Denmark (0) - Serbia (5,5)
1
1.80
Total odds 3.60
Total stakes 75kr
poprilicno sam siguran u oba tiketa, al' sve je mogucereds je napisao/la:Pošto @Steve najviše dobija evo ispratiću njega sa jednim listićem.
kad god sam igrao Barcu na under uvijek su me povalili..Oni jednostavno mogu svakome dati 3 gola u 10 minuta..zapamti to..Ne kazem da nece proci ali under na njih vise nikad....Steve je napisao/la:poprilicno sam siguran u oba tiketa, al' sve je mogucereds je napisao/la:Pošto @Steve najviše dobija evo ispratiću njega sa jednim listićem.
Harry tebe je zapao crni niz tako da se isplati sve kontrirati....Idi kod hodze malo, al ne kod ovog na forumu, nego kod onog pravog...harry_90 je napisao/la:Sta mislite o ovom tiketu,dal moze proci ? Ja cu uplatit pa sta bude.
Benfica - Schalke 1
Bursa - Rangers X/1
Man.Utd - Valencia 1
kvota 9.21 na 5 km 46 km
Sto to,ne kontamStarigrad1977 je napisao/la:Harry tebe je zapao crni niz tako da se isplati sve kontrirati....Idi kod hodze malo, al ne kod ovog na forumu, nego kod onog pravog...harry_90 je napisao/la:Sta mislite o ovom tiketu,dal moze proci ? Ja cu uplatit pa sta bude.
Benfica - Schalke 1
Bursa - Rangers X/1
Man.Utd - Valencia 1
kvota 9.21 na 5 km 46 km
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.