Znači ti si ljubitelj hrskavog kad se nakupe i osuše.
Ja sam više fan tečnog.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije to mržnja u klasničnom smislu. To je gomila ličnih frustracija, besperpektivnosti, defetizma, besparice materijalizovana u formi razmišljanja i ponašanja koju neko definiše kao mržnju. Na ovim prostorima bez obzira na opravdanost ili ne najlakše je mrziti prvog do sebe i tako lančano.feniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2020, 12:57Gdje se pogresno skrenulo.?.nekoliko godina poslije rata nije bilo ovolike mrznje kao sto je sad ima .
Ima smislaharden je napisao/la: ↑07 jul 2020, 13:20Šta ću, nisam imao nekog izbora. Nisam htio ETF jer nije ono što hoću, previše stvari koje mene ne zanimaju i realno ne trebaju mi, a nigdje drugo nisam imao sličan fakultet da je bliže. Da imam druge papire išao bih u Zg ili Sloveniju![]()
A i volim Mostar, a blago rečeno da ne volim Sarajevo kao grad.
Dedo mu nije volio Sarajevo , tako to ide sa koljena na koljeno ...Blejzer10 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 13:37Ima smislaharden je napisao/la: ↑07 jul 2020, 13:20Šta ću, nisam imao nekog izbora. Nisam htio ETF jer nije ono što hoću, previše stvari koje mene ne zanimaju i realno ne trebaju mi, a nigdje drugo nisam imao sličan fakultet da je bliže. Da imam druge papire išao bih u Zg ili Sloveniju![]()
A i volim Mostar, a blago rečeno da ne volim Sarajevo kao grad.![]()
Dobar je Mostar, radio sam i ja prosle godine dva mjeseca tamo. Samo vruće brate, nisam ja baš krojen za onih temperatura.
Što ne voliš Sarajevo?![]()
Meni ne smetaju temperature, to ja dobro podnosim.
Isplatio se ić na Japodske?harden je napisao/la: ↑07 jul 2020, 13:44Meni ne smetaju temperature, to ja dobro podnosim.
Mah ne znam, nisam fan većih gradova iako se mogu svugdje prilagoditi al lakše mi je živjeti u manjoj sredini. Sarajevo mi se ne sviđa ni ko grad, Banja Luka i Mostar su mi puuno ljepši. A i većina sarajlija što sam upoznao je nekako arogantna, ko da su bogom dani, bolji od tebe čisto jer su rođeni u glavnom gradu + što ne vole krajišnike svakako![]()
Slažem se sa gore navedenim.
Ma išlo bi nas nekoliko, vikendica, kupanje, roštilj, lokanje ne trebaju nam nikakvi ekstra sadržaji. Treba nam bingo i dile, onaj mesnica.
Kakve papire? Preporucujem prebacivanje il magistarski ako si planirao u Sloveniji, nikakvi ti posebni papiri ne trebajuharden je napisao/la: ↑07 jul 2020, 13:20Šta ću, nisam imao nekog izbora. Nisam htio ETF jer nije ono što hoću, previše stvari koje mene ne zanimaju i realno ne trebaju mi, a nigdje drugo nisam imao sličan fakultet da je bliže. Da imam druge papire išao bih u Zg ili Sloveniju![]()
A već od sedmog ili osmog osnovne sam znao da ću na FIT.
A i volim Mostar, a blago rečeno da ne volim Sarajevo kao grad.