Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Harise
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Harise » 07 jul 2020, 14:26

:zzz:
Maestro je napisao/la:
07 jul 2020, 13:17
Mama svedkinja babo balija moze samo ispati erik. Nista cudno za glupe balije. Hajmo ga malo bombardovati. Imal FB il Insta. :D
Kako ja znam su roditelji od Gigovica i Ahmedhodzica obadvoje iz Bosne i Hercegovine. Hadzikadunicova mater cini mi se je Sandzakljinka kako sam informisan...

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 07 jul 2020, 14:30

Bećir je lajkao komentare meni i Duljevinhu kad smo napisali da igra za Bosnu na Instagramu :kafa:

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 07 jul 2020, 14:34

Bećir je onaj tip koji lajka sve redom, on bi "Welcome to Fenerbahce" lajkao.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 07 jul 2020, 14:39

bhfanatic14 je napisao/la:
07 jul 2020, 12:06
Maestro je napisao/la:
07 jul 2020, 09:17
Ukoliko je istina da ce Rangnick preuzeti Milan kao trener i sportski direktor nebi ni Milan los bio za Becira.

@Salih
Fakat ni fanatika nema.
Veliki pozdrav za pravu raju. Tu sam nisam vas zaboravio, redovno citam :D Uskoro se opet ukljucujem u diskusije :)
Nekako si previse smiren,da ti nije ko hakovao profil? :urnebes:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 jul 2020, 14:42

Ne dirajte Erika, dobar je to insan. :mrgreen: Pricao sam davno s njim i sjecam se kako sam regaovao kad sam cuo Erik Hadzic.. Ooohkej then :urnebes:

Skoro je dobio taj stalni gig na Fotbollskanalenu pa sad hoce da se dokaze. Ali slazem se da bi malo trebao sputiti te price o Ahmedu i kompaniji :D
@igrajlopte 🐦

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 07 jul 2020, 14:44

Drape je napisao/la:
07 jul 2020, 14:34
Bećir je onaj tip koji lajka sve redom, on bi "Welcome to Fenerbahce" lajkao.
Nije tačno :kafa:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 jul 2020, 14:50

https://www.expressen.se/kvallsposten/s ... andslaget/

Evo Kvällsposten (koji imaju dobre informacije) jutros objavio zvanicno da ce Ahmedhodzic biti na spisku za utakmice protiv Italije i Poljske. :bih:

Vidjetcemo eto hocel se odazvat.. A vi se i dalje sprdajte sa Sportskim. Eksluziva broj 1 :kafa: :D

P.S. Kako mi idu na qurac ovi dvostruki arsini kod ovog slucaja svedjana. Znaci kad "njihov" neki je blizu da igra za drugu repku onda je to skandal, to je katastrofa, mora se mijenjati pravila, mora ovo, ono... ALI kada oni uzimaju mlade zvijezde i talente koji imaju porijeklo ili su rodjeni u drugim zemljama onda je to okej. Oni su svedjani ba. I ne pricam uopste o fudbalu vec, plivanje, atletika, hokej na ledu, rukomet, kosarka... You name it. :twisted:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 07 jul 2020, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 07 jul 2020, 14:58

Opet mislim da bi Anel htio igrati za nas i da to ne govori direktno, odnosno javno, jer se myb boji rekacije Šveđana i švedskih medija, ali eto, mozda i nije tacno...
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 07 jul 2020, 15:10

ReX je napisao/la:
07 jul 2020, 14:50
P.S. Kako mi idu na qurac ovi dvostruki arsini kod ovog slucaja svedjana. Znaci kad "njihov" neki je blizu da igra za drugu repku onda je to skandal, to je katastrofa, mora se mijenjati pravila, mora ovo, ono... ALI kada oni uzimaju mlade zvijezde i talente koji imaju porijeklo ili su rodjeni u drugim zemljama onda je to okej.
Ako je Mujo rođen u BIH,sa svojim roditeljima je preselio u svedsku kad je imao 9 godina
Igrao za klubove u svedskoj,isao u njihovu skolu fudbala,dogurao do njihovih mladih selekcija,dobivao premije i povlastice od svedske

Naravno da ce se Svedjani žaliti,jer ipak Mujo je kod njih postao fudbaler
Svedska je ulagala u njega,nema veze sto je on porijeklom Bosnjak

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 jul 2020, 15:12

Salih1984 je napisao/la:
07 jul 2020, 15:10
ReX je napisao/la:
P.S. Kako mi idu na qurac ovi dvostruki arsini kod ovog slucaja svedjana. Znaci kad "njihov" neki je blizu da igra za drugu repku onda je to skandal, to je katastrofa, mora se mijenjati pravila, mora ovo, ono... ALI kada oni uzimaju mlade zvijezde i talente koji imaju porijeklo ili su rodjeni u drugim zemljama onda je to okej.
Ako je Mujo rođen u BIH,sa svojim roditeljima je preselio u svedsku kad je imao 9 godina
Igrao za klubove u svedskoj,isao u njihovu skolu fudbala,dogurao do njihovih mladih selekcija,dobivao premije i povlastice od svedske

Ali je okej ako ti drugoj zemlji to uradis? Da ne idem u off sa doktorima, inzinjerima itd itd

Samo da znas jarane, kao neko sto je dosao u Svedsku sa 7 godina, ja se osipam na floskule "X zemlja mi je dala sve". :oops:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 07 jul 2020, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 07 jul 2020, 15:13

Tako su i oni uzeli Gagliola iz Parme, tako da :kafa:

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 07 jul 2020, 15:15

ReX je napisao/la:
07 jul 2020, 15:12
Salih1984 je napisao/la:
07 jul 2020, 15:10
ReX je napisao/la:

Ali je okej ako ti drugoj zemlji to uradis?
Ne razumijem na sta mislis

Od ovih nasih iz BIH sto igraju za svedsku
I Zlatan i Tankovic su rodjeni u svedskoj

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 jul 2020, 15:17

Pa procitaj post do kraja a ne do polovine. :D Ili ako sam ja smotano napisao, da ti pojasnim.. :D U glavnom, krivo im je kad "njima" neko krade igraca, a kad oni uzimaju Duplantisa iz Amerike koji nezna dvije rijeci svedskog onda je to okej jer je momak megazvijezda. Kad uzimaju afrikance, takodjer, u atletici onda je to okej, Bosance u kosarci itd itd. O tim dvostrukim arsinima pricam koji mi idu na qurac. Ali nije bitno, ko njih yebe.. Samo nek oni zaigraju za nas :bih: :bih:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 07 jul 2020, 15:23, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 07 jul 2020, 15:18

ReX je napisao/la:
https://www.expressen.se/kvallsposten/s ... andslaget/

Evo Kvällsposten (koji imaju dobre informacije) jutros objavio zvanicno da ce Ahmedhodzic biti na spisku za utakmice protiv Italije i Poljske. :bih:

Vidjetcemo eto hocel se odazvat.. A vi se i dalje sprdajte sa Sportskim. Eksluziva broj 1 :kafa: :D

P.S. Kako mi idu na qurac ovi dvostruki arsini kod ovog slucaja svedjana. Znaci kad "njihov" neki je blizu da igra za drugu repku onda je to skandal, to je katastrofa, mora se mijenjati pravila, mora ovo, ono... ALI kada oni uzimaju mlade zvijezde i talente koji imaju porijeklo ili su rodjeni u drugim zemljama onda je to okej. Oni su svedjani ba. I ne pricam uopste o fudbalu vec, plivanje, atletika, hokej na ledu, rukomet, kosarka... You name it. :twisted:
Piše da će ga Bajević staviti na prvi naredni spisak čak i ako se Anel do tad i ne izjasni da hoće da igra za BiH. Kako bi ti uopšte izgledalo, igrač na spisku a nije završio papirologiju sa kojom bi dobio pravo da bude član te reprezentacije?

Dario Slomić, veza između igrača i saveza je tu oslobodio savez bilo kakve krivice ako ne zaigra za nas: "Moram reći da se bosanska strana tokom cijelog procesa ponašala vrlo korektno. Također imam dobru i blisku saradnju sa Zvjezdanom Misimovićem - sada je na Anelu da odluku donese u miru i tišini zajedno sa porodicom. On je mlad i važno im je dobro razmisle."
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 07 jul 2020, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 jul 2020, 15:20

On je u podcastu mescini nesto pricao da "pricali (Anel i Zvjezdan) smo o pasosu malo".. :D Hehe, malo ;) Moze on u najgorem slucaju doci na okupljanje, ali nemoze igrati utakmicu.

Pa evo ti primjer, Ibrahim Dresevic takodjer iz Svedske (igra u Erediviziji), dobio poziv Kosova, odazvao se medjutim nije imao pravo da zaigra nego tek na iducem okupljanju kad je bila sva papirologija gotova ponovo se odazvao i debitovao.
@igrajlopte 🐦

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 jul 2020, 15:41

ReX je napisao/la:
07 jul 2020, 15:17
Pa procitaj post do kraja a ne do polovine. :D Ili ako sam ja smotano napisao, da ti pojasnim.. :D U glavnom, krivo im je kad "njima" neko krade igraca, a kad oni uzimaju Duplantisa iz Amerike koji nezna dvije rijeci svedskog onda je to okej jer je momak megazvijezda. Kad uzimaju afrikance, takodjer, u atletici onda je to okej, Bosance u kosarci itd itd. O tim dvostrukim arsinima pricam koji mi idu na qurac. Ali nije bitno, ko njih yebe.. Samo nek oni zaigraju za nas :bih: :bih:
Reprezentacije su kao i klubovi, a klubovi su biznis.
Nema tu čiste strane. Ni ovi naši u savezu, ni ovi u Švedskoj, a ni ovi Anelovi. Svi sebe gledaju.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 jul 2020, 15:50

Tekashi je napisao/la:
07 jul 2020, 15:42

:kafa:
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Gomezovići su iz Čitluka, možda ima porijeklo, treba probat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 07 jul 2020, 15:55

Tekashi je napisao/la:
07 jul 2020, 15:42

:kafa:
Miske reaguj!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 jul 2020, 15:59

pa ovaj ima 4 nastupa za Argentinu već,

savez napolje
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: lumani i 25 gostiju.