Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Zašto u ovakvim slučajevima nikad na početku ne obavjeste javnost o svim detaljima? Uvijek prvu vijest napišu kao da se radi o klasičnoj prisilnoj otmici od strane nepoznate osobe, pet sati poslije saznaš da je porodica bila dobro upoznata sa otmičarem i u kakvim odnosima je bio sa žrtvom od ranije. Ne opravdavam čin ili počinitelja ali sam nezadovoljan načinom na koji se javnost obavještava o ovakvim slučajevima.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Bolje da se meni javila da joj dadnem serum protiv ludila.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
-
jolicnikola
- Kontakt:
kakve su se ovo Kaligule pojavile?
- PovratakKralja
- Kontakt:
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Zasto bivsi forumski hodza, onaj koji mi je rekao da sam **** cestita bozic kjafirima? Koliko ja znam napisao je pun qrac postova o tome kako ne treba pokusavati biti kao nevjernici.
Lajk ako si razocaran

Lajk ako si razocaran

no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Ako mislis na Hendu nema ti ga vise od godine na forumu a i prico je da je se "penzioniso" od hodzinstva tako da mozda je doso tobe da ima i drugih ljudi tipa kjafira...ako mislimo na istogMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:15Zasto bivsi forumski hodza, onaj koji mi je rekao da sam **** cestita bozic kjafirima? Koliko ja znam napisao je pun qrac postova o tome kako ne treba pokusavati biti kao nevjernici.
Lajk ako si razocaran
![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
2011. je post. i daSage je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:20Ako mislis na Hendu nema ti ga vise od godine na forumu a i prico je da je se "penzioniso" od hodzinstva tako da mozda je doso tobe da ima i drugih ljudi tipa kjafira...ako mislimo na istogMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:15Zasto bivsi forumski hodza, onaj koji mi je rekao da sam **** cestita bozic kjafirima? Koliko ja znam napisao je pun qrac postova o tome kako ne treba pokusavati biti kao nevjernici.
Lajk ako si razocaran
![]()
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Cudni su putevi GospodnjiMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:222011. je post. i daSage je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:20Ako mislis na Hendu nema ti ga vise od godine na forumu a i prico je da je se "penzioniso" od hodzinstva tako da mozda je doso tobe da ima i drugih ljudi tipa kjafira...ako mislimo na istogMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:15Zasto bivsi forumski hodza, onaj koji mi je rekao da sam **** cestita bozic kjafirima? Koliko ja znam napisao je pun qrac postova o tome kako ne treba pokusavati biti kao nevjernici.
Lajk ako si razocaran
![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
jolicnikola
- Kontakt:
već se ja osjećam loše, progone me Tuta Bugarin, ovakav Hajduk i duhove u snu, jbt imo sam erekciju s Viki, a sad mi je muka
- PovratakKralja
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Drape je napisao/la: ↑07 jul 2020, 15:55Zašto u ovakvim slučajevima nikad na početku ne obavjeste javnost o svim detaljima da se radi o romima? Uvijek prvu vijest napišu kao da se radi o klasičnoj prisilnoj otmici od strane nepoznate osobe, pet sati poslije saznaš da je porodica bila dobro upoznata sa otmičarem i u kakvim odnosima je bio sa žrtvom od ranije. Ne opravdavam čin ili počinitelja ali sam nezadovoljan načinom na koji se javnost obavještava o ovakvim slučajevima.
- PovratakKralja
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ne mozes me vidjet, al racunaj da sam se pravo prep'o
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- PovratakKralja
- Kontakt:
Na mom krepo.feniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:30Ne mozes me vidjet, al racunaj da sam se pravo prep'o
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.