Mrs hahahahahhaahahaha

Kakve veze intifada ima s BiH?
Evo ispravio sam, LP
To je ipak pravi patriotizam, mi smo kvazi patriote...kolike neznalice ovdje pisu, da granice Kosova i Crne Gore brkaju sa velikom Srbijom...sigurno su ucili geografiju gdje i onaj danac sa skele (H)istoriju...
Kolike tek neznalice su crtale ovaj grafit u srpskim bojama i grbovima pa ne znaju da su to dvije nezavisne države sa različitim grbovima i bojama od ovih nacrtanih.Fighter1926 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 14:59
To je ipak pravi patriotizam, mi smo kvazi patriote...kolike neznalice ovdje pisu, da granice Kosova i Crne Gore brkaju sa velikom Srbijom...sigurno su ucili geografiju gdje i onaj danac sa skele (H)istoriju...
Pa oni nemaju pojma ni šta su crtali, crtali su ono što im je Vico dao da crtaju i za šta im je podijelio po sendvič.chily-rz je napisao/la: ↑07 jul 2020, 15:11Kolike tek neznalice su crtale ovaj grafit u srpskim bojama i grbovima pa ne znaju da su to dvije nezavisne države sa različitim grbovima i bojama od ovih nacrtanih.Fighter1926 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 14:59
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86 i 39 gostiju.