FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- PravacPlavo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nemate pojma koliko sam ja rahat kako je Amar preuzeo klupu. Nit me zanima ko ce doci nit me zanima ko ce otici. Nema tog stresa barem. Ubada Amar ne znam ni ja gdje ih nalazi, uklapa, osjeti se tim. Da dovede mene u Želju pomislio bih da znam igrati, da sam Messi

Moram se sloziti !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zvanična ubija. Na vrlo jednostavan način promoviše i približava klub navijačima. Nije me odavno nešto iz kluba ovako oduševilo, baš se osjeti pozitiva i samopouzdanje.
Samo naprijed.
P.S. Mogli smo vala svi staviti "Budi Željo" avatar, da kao zajednica damo doprinos kada se već ljudi trude. Ništa nas ne košta, fakat sitnica a pokazuje da smo raja i za klub.
Eto ako se slažete, okreći, zovi, meći.
Zadnja izmjena: Plavac87, dana/u 07 jul 2020, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Danas na treningu atmosfera vrh, zajebancija, Stana, Lendric i Stilic raspolozeni kao ja kad matematiku polozim 
Dago je bio na probi u Rayo Val. kad su igrali Primeru nije mogo ostat zbog radne dozvole
Brko iz druge galaksije!
- akisarajevo92
- Kontakt:
evo nek se nadje i na YouTube, onaj stari snimak sto postoji nije bas najkvalitetniji
Don't believe the hype.
Je li moj pulen trenirao?Bajramovic1999 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 21:10Danas na treningu atmosfera vrh, zajebancija, Stana, Lendric i Stilic raspolozeni kao ja kad matematiku polozim![]()
Jesu li trenirali Ikic i Hajric?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Treba vratiti u temu razgovora jedan termin koji se odavno ne koristi: Sportski segment
E cuj sportski segment u fudbalskom klubu
E cuj sportski segment u fudbalskom klubu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Jest tvoj pulen, sa Bekricem u paru ako se ne varam.LjoZee je napisao/la: ↑07 jul 2020, 21:34Je li moj pulen trenirao?Bajramovic1999 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 21:10Danas na treningu atmosfera vrh, zajebancija, Stana, Lendric i Stilic raspolozeni kao ja kad matematiku polozim![]()
![]()
Ikica i Hajrica nisam skontao... a Veseli je trcao krugove da povrati kondiciju
E cuj krugove. Kazem ja sabotira ga Osim. 
Ma ljozee corav, eto Hajrica u paru sa tim SalkomBajramovic1999 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 21:49Jest tvoj pulen, sa Bekricem u paru ako se ne varam.LjoZee je napisao/la: ↑07 jul 2020, 21:34Je li moj pulen trenirao?Bajramovic1999 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 21:10Danas na treningu atmosfera vrh, zajebancija, Stana, Lendric i Stilic raspolozeni kao ja kad matematiku polozim![]()
![]()
Ikica i Hajrica nisam skontao... a Veseli je trcao krugove da povrati kondiciju![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Hajric jeste, Ikic nije.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 21:49Jest tvoj pulen, sa Bekricem u paru ako se ne varam.LjoZee je napisao/la: ↑07 jul 2020, 21:34Je li moj pulen trenirao?Bajramovic1999 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 21:10Danas na treningu atmosfera vrh, zajebancija, Stana, Lendric i Stilic raspolozeni kao ja kad matematiku polozim![]()
![]()
Ikica i Hajrica nisam skontao... a Veseli je trcao krugove da povrati kondiciju![]()
Hvala, Dejane
Zaebo sam se, Irfoni, jer sam neki dan mislio da je bio Hajric, a ono bio onaj na posudbi sa M.
37 je Hajric, na slici je.
Zaebo sam se, Irfoni, jer sam neki dan mislio da je bio Hajric, a ono bio onaj na posudbi sa M.
37 je Hajric, na slici je.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ljoze
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], CCMuHa87, knoa, Kompromis, Lokomotifa, perodeformero, Tuce11 i 76 gostiju.