Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Udaraju se kvalitetno,svaka cast ipak njihovom narodu,tu i tamo pokazu muda i petlju !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Ovi desnicari protestanti uzvikuju "Vucicu siptaru" "Vucicu ustaso", a niko da mu kaze balijo. Zasto smo uvijek mi zapostavljeni?? 
@delinjo-ma ne mozes porediti ovu nasu trojicu sa Vuckom,lik je psihopata al doslovno,uzurpirao im je svaki komad zemlje,ovdje bar imas neke gradove pod opozicijskom vlascu tamo neas 1,3% takvih.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Šta je reć, zbog čega su protesti. Tek sam u kuću ušao.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma slazem se ali sve je to na isti kalup,lopovluk i kriminal samo sto ti kazes razlika je sto je ovaj fkt diktator i psihopata.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
CNN filijala koja sluzi da sve sto je nebitno bude u fokusu a sve sto je bitno bude sakriveno ili toliko izokrenuto da nema veze sa izvornim!bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:47Zaslužili su oni batine itekako ...tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:44Bezveze ce dobiti i ovi iz N1 batine, sigurno ovdje da ima dosta ljudi koji su protiv N1. Prilaze im i psuju.![]()
Pa krsten u Bugojnu kao Katolik!Bajramovic1999 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:12Ovi desnicari protestanti uzvikuju "Vucicu siptaru" "Vucicu ustaso", a niko da mu kaze balijo. Zasto smo uvijek mi zapostavljeni??![]()
Uvalilo im ga zapad kao i nama cetnike izetbegovice!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma Tijana Ajfon rekla da ne valjaju punjači u Srbiji , u BIH su najbolji
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Čekaj, koji qurac protestuju kad frajer onako glatko pomete izbore. 2/3 frajer države ima iza sebe. 
"We need to suffer. And we need to fight."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi demostranti bas neke teske nebuloze pricaju, vidi se da su Boskovi 
Pa ovo je očekivano upravo zbog opozicije koja je bojkotovala izbore. Opozicija je ulica sad u Srbiji. Samo se čekao razlog.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
-
BIHpatriota
- Kontakt:
U RS nema nijedan grad pod opozcijom, navedi mi jedan? Sve je Dodik zatvorio. U dijelu gdje Hrvati dominiraju, takodje nema opozcije. Samo nesto u FBIH se koprca opozicija.
Kod nas su univerzitet potpuno stavljeni pod sapu politike, ne sjecam se da su nesto ozbilnije organizovali, bilo kaakv protest? Navedi mi jedan.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 08 jul 2020, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sutra ce spavati citav dan