Ma razumijem drug sta zelis reci,slazem se sa tobom ali samo konstatujem da smo mi kao narod "laici" za proteste,odnosno ne mozes skupiti par hiljada ljudi na istim ,nema sanseBIHpatriota je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:11Vjerovtno ne bi bilo ovakve reakcije da se kroz par sati skupi desetak hiljada ljudi spremnih na sukob sa policijom, ali opet, mislim da nasi političari nisu 100% sigurni u to i nece smjeti rizikovati! Vjeruj mi, nasim nije svejedno kada se bilo gdje u regiji odrzavaju protesti, jer oni o tome promisljaju iz svoje pozicje u smislu "šta ako i kod mene se ovo dogodi". Oni na verbalnom nivou mogu biti u sukobu sa Vučićem, ali sam siguran da navijaju da Vucic sto prije ugasi ove proteste, iako ga u medijima "nepodnose".
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hoces uzrok tog problema?delinjo je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:18Ma razumijem drug sta zelis reci,slazem se sa tobom ali samo konstatujem da smo mi kao narod "laici" za proteste,odnosno ne mozes skupiti par hiljada ljudi na istim ,nema sanseBIHpatriota je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:11Vjerovtno ne bi bilo ovakve reakcije da se kroz par sati skupi desetak hiljada ljudi spremnih na sukob sa policijom, ali opet, mislim da nasi političari nisu 100% sigurni u to i nece smjeti rizikovati! Vjeruj mi, nasim nije svejedno kada se bilo gdje u regiji odrzavaju protesti, jer oni o tome promisljaju iz svoje pozicje u smislu "šta ako i kod mene se ovo dogodi". Oni na verbalnom nivou mogu biti u sukobu sa Vučićem, ali sam siguran da navijaju da Vucic sto prije ugasi ove proteste, iako ga u medijima "nepodnose".![]()
Dzemati...Znaci nemoj tu nista trazit u genetici ili necemu drugom, problem je sto dragi Alah funcionise parcijanlo od dzemata to dzemata...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bezveze ce dobiti i ovi iz N1 batine, sigurno ovdje da ima dosta ljudi koji su protiv N1. Prilaze im i psuju. 
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Zaslužili su oni batine itekako ...tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:44Bezveze ce dobiti i ovi iz N1 batine, sigurno ovdje da ima dosta ljudi koji su protiv N1. Prilaze im i psuju.![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
I kod nas isto izaci na ulice ako vrate policijski sat.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Ali kako samo taj covjek ima manipulaciju nad medijima, tu mu ni Sloba nije ravan, pa probili se u skupstinu a na B92 nista
Realno ovako bi svi trebali ako mjere ponovo uvedu
Realno ovako bi svi trebali ako mjere ponovo uvedu
27.10.2020
Kakvi sad protesti protiv vlasti, bili izbori prije sedmicu, dobili 110% glasova.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Em izlaznost bila 30% , em i tu pokrali boga oca ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nazalost Hus,necu tako grubo kao ti ali slicno razmisljam.,Husika je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:37Hoces uzrok tog problema?delinjo je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:18Ma razumijem drug sta zelis reci,slazem se sa tobom ali samo konstatujem da smo mi kao narod "laici" za proteste,odnosno ne mozes skupiti par hiljada ljudi na istim ,nema sanseBIHpatriota je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:11
Vjerovtno ne bi bilo ovakve reakcije da se kroz par sati skupi desetak hiljada ljudi spremnih na sukob sa policijom, ali opet, mislim da nasi političari nisu 100% sigurni u to i nece smjeti rizikovati! Vjeruj mi, nasim nije svejedno kada se bilo gdje u regiji odrzavaju protesti, jer oni o tome promisljaju iz svoje pozicje u smislu "šta ako i kod mene se ovo dogodi". Oni na verbalnom nivou mogu biti u sukobu sa Vučićem, ali sam siguran da navijaju da Vucic sto prije ugasi ove proteste, iako ga u medijima "nepodnose".![]()
Dzemati...Znaci nemoj tu nista trazit u genetici ili necemu drugom, problem je sto dragi Alah funcionise parcijanlo od dzemata to dzemata...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Udaraju se kvalitetno,svaka cast ipak njihovom narodu,tu i tamo pokazu muda i petlju !!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Ovi desnicari protestanti uzvikuju "Vucicu siptaru" "Vucicu ustaso", a niko da mu kaze balijo. Zasto smo uvijek mi zapostavljeni?? 
@delinjo-ma ne mozes porediti ovu nasu trojicu sa Vuckom,lik je psihopata al doslovno,uzurpirao im je svaki komad zemlje,ovdje bar imas neke gradove pod opozicijskom vlascu tamo neas 1,3% takvih.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Šta je reć, zbog čega su protesti. Tek sam u kuću ušao.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma slazem se ali sve je to na isti kalup,lopovluk i kriminal samo sto ti kazes razlika je sto je ovaj fkt diktator i psihopata.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
CNN filijala koja sluzi da sve sto je nebitno bude u fokusu a sve sto je bitno bude sakriveno ili toliko izokrenuto da nema veze sa izvornim!bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:47Zaslužili su oni batine itekako ...tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:44Bezveze ce dobiti i ovi iz N1 batine, sigurno ovdje da ima dosta ljudi koji su protiv N1. Prilaze im i psuju.![]()
Pa krsten u Bugojnu kao Katolik!Bajramovic1999 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:12Ovi desnicari protestanti uzvikuju "Vucicu siptaru" "Vucicu ustaso", a niko da mu kaze balijo. Zasto smo uvijek mi zapostavljeni??![]()
Uvalilo im ga zapad kao i nama cetnike izetbegovice!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 7 gostiju.