Kapitenu mogao bi se ti malo skloniti, malo kod Elme a ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kad sam ja rekao ikad da Lazar cak i lajkova na B92 kupuje
Naravno da su protesti protiv policijskog sata a ne vlasti. Da bogdo bude svugdje ovako.
Glupost je opet, Srbi testirali danas 9k ljudi. Prva zemlja u regionu do njih 1k. Logicno da ce imat najvise zarazenih.
Naravno da su protesti protiv policijskog sata a ne vlasti. Da bogdo bude svugdje ovako.
Glupost je opet, Srbi testirali danas 9k ljudi. Prva zemlja u regionu do njih 1k. Logicno da ce imat najvise zarazenih.
27.10.2020
-
- Kontakt:
Nema veceg grada sa vecim procentom nacionalista od Beograda
Ma znam da je Bijeljina dugo bila pod opozicijskom vlascu dok ih ovaj Mico? Nije izdao,dok za Hrvate ne znam ni da li imaju sem HDZa staBIHpatriota je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:23U RS nema nijedan grad pod opozcijom, navedi mi jedan? Sve je Dodik zatvorio. U dijelu gdje Hrvati dominiraju, takodje nema opozcije. Samo nesto u FBIH se koprca opozicija.
Kod nas su univerzitet potpuno stavljeni pod sapu politike, ne sjecam se da su nesto ozbilnije organizovali, bilo kaakv protest? Navedi mi jedan.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Protumači mi ovaj boldirani dio, moždane vijuge mi nisu kompetentne da dešifruju.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:33Kapitenu mogao bi se ti malo skloniti, malo kod Elme a ?

"We need to suffer. And we need to fight."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da se ovdje radi o necem ozbiljnijem kao sto je rasprava o nezavisnosti Kosova uskoro..nije iskljuceno da je isplanirano sve kako bi se razgovori odgodili..
-
- Kontakt:
Što se medija tiče tamo je kritičnaja situacija. Iako i kod nas nije dobra situacija. Ali recimo dosta intelektualne elite tamo otvoreno pruža otpor, a da ne pričam da je dobar dio univerziteta tamo, veća opozicija nego klasična opozicija.L-Train je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:38Ma znam da je Bijeljina dugo bila pod opozicijskom vlascu dok ih ovaj Mico? Nije izdao,dok za Hrvate ne znam ni da li imaju sem HDZa staBIHpatriota je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:23U RS nema nijedan grad pod opozcijom, navedi mi jedan? Sve je Dodik zatvorio. U dijelu gdje Hrvati dominiraju, takodje nema opozcije. Samo nesto u FBIH se koprca opozicija.
Kod nas su univerzitet potpuno stavljeni pod sapu politike, ne sjecam se da su nesto ozbilnije organizovali, bilo kaakv protest? Navedi mi jedan.opet koliko god da je losa situacija kod nas u Srbiji je tri putgora,sve drzavne televizije pod Vuckom i svo zutilo Srpsko koje je najcitanije.
Ovdje u RS, univerzitet ne smije da ni očemu pisne, ćute i podržavaju Dodika. U Sarajevu je slično, nikakav protest da organizuju profesori i studenti.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 08 jul 2020, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav je osjecaj uspricati Jabukovo Sirce u venu?tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:42Mislim da se ovdje radi o necem ozbiljnijem kao sto je rasprava o nezavisnosti Kosova uskoro..nije iskljuceno da je isplanirano sve kako bi se razgovori odgodili..
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Nije istina, odi u Beograd, imas vise nacionalista u Banja Luci i Mostaru. Nema ljepseg grada u regionu. Realno jedini grad koji se moze nazvati metropolom na Balkanu.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:36Nema veceg grada sa vecim procentom nacionalista od Beograda
Imaju stanovnika ko citava FBIH haman.
27.10.2020
-
- Kontakt:
Beogradjani su male mace za Banjalučane!leorey je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:44Nije istina, odi u Beograd, imas vise nacionalista u Banja Luci i Mostaru. Nema ljepseg grada u regionu. Realno jedini grad koji se moze nazvati metropolom na Balkanu.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:36Nema veceg grada sa vecim procentom nacionalista od Beograda
Da sam kojim slučaje u ratu i treba da se predam, prije bi živ otisao u ruke Beograđnima, nego četničkom ološu iz BL.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 08 jul 2020, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Captain4 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:38Protumači mi ovaj boldirani dio, moždane vijuge mi nisu kompetentne da dešifruju.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:33Kapitenu mogao bi se ti malo skloniti, malo kod Elme a ?![]()
Gospodara mi

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Bolan kako te nije stid?Bajramovic1999 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:36Nema veceg grada sa vecim procentom nacionalista od Beograda
Po tom pitanju najbolji grad Balkana!
Bio si tamo kad?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Ovo nije istina !Bajramovic1999 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:36Nema veceg grada sa vecim procentom nacionalista od Beograda
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ma jok , ne znam nikoga ...Jedino kad je Wanda izazvao Evandera , a ovaj pokazao Viber tad sam otkrio ko je , eto lažem Evandera znam ...
Ne sekiraj se , i da znam ne bi otkrio ovdje ko si , a ni ko je Elma Elmem

- tuzlak1987
- Kontakt:
Zao mi ovih konja, u kakav uzas aktiviraju zivotinje...
-
- Kontakt:
Rekao sam veceg grada, a ti spominjes Banja LukuBIHpatriota je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:46Beogradjani su male mace za Banjalučane!leorey je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:44Nije istina, odi u Beograd, imas vise nacionalista u Banja Luci i Mostaru. Nema ljepseg grada u regionu. Realno jedini grad koji se moze nazvati metropolom na Balkanu.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:36Nema veceg grada sa vecim procentom nacionalista od Beograda
Da sam kojim slučaje u ratu i treba da se predam, prije bi živ otisao u ruke Beograđnima, nego četničkom ološu iz BL.
Mislio sam ovi u rangu Beograda
Ma lupa covjek, vjerovatno nikada nije ni bio tamo. Zagreb je isto okej, vjerovao neko ili ne. Gore je u Hercegovini 28484959 puta.BIHpatriota je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:46Beogradjani su male mace za Banjalučane!leorey je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:44Nije istina, odi u Beograd, imas vise nacionalista u Banja Luci i Mostaru. Nema ljepseg grada u regionu. Realno jedini grad koji se moze nazvati metropolom na Balkanu.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:36Nema veceg grada sa vecim procentom nacionalista od Beograda
27.10.2020
Bolje se osjecam i sigurnije u Beogradu nego u Istocnom Sarajevu ,tako da ta prica ne pije vode.
Beograd je metropola i kakav crni nacionalizam osim ekstremista sto hodaju po utakmicama,sto ima svaki grad naravno.
Beograd je metropola i kakav crni nacionalizam osim ekstremista sto hodaju po utakmicama,sto ima svaki grad naravno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!