FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja tek sad skontao da smo Anelu dali ponudu od 10k eura i naše auto i on odbi, ja bih dao guze jbt mjesecno toliko love dati njemu i bolje što nije došao taman sve te pare dati nekom špicu dobrom
FKS
Pa nismo sad u Antaliji nista sitni sati hahahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:26Valjda bude nesto kao za Oremusafeniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:25Uskoro je posirok pojam.
Ima jednom da docekam ovih 00:00 i pojacanje, ne odustajem ja tako lahko![]()
Btw i ja sam čuo za te dresove... E sad sta se pod tim podrazumijeva da li novi font na postojećim ili fakat novi dresovi ostaje da vidimo
Ja taman jucer uzeo i crni za kolekcijeHaver ! je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:45Pa nismo sad u Antaliji nista sitni sati hahahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:26Valjda bude nesto kao za Oremusafeniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2020, 23:25Uskoro je posirok pojam.
Ima jednom da docekam ovih 00:00 i pojacanje, ne odustajem ja tako lahko![]()
Btw i ja sam čuo za te dresove... E sad sta se pod tim podrazumijeva da li novi font na postojećim ili fakat novi dresovi ostaje da vidimo

FKS
Sarkazam ovaj jos nije dobio ban što veliča Amawa e ušta nas Morto vodiš
FKS
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@hamsik jbg drug zamisli koliko mu drugi nude
20k je pojam za nasu ligu,a i drzavu,ali boli ga tuKi kad u Mađarskoj hladno moze imati 15 milja eura
@Haver i to sto kazes..Nadam se novim dresovima obradovali bi me pravo
20k je pojam za nasu ligu,a i drzavu,ali boli ga tuKi kad u Mađarskoj hladno moze imati 15 milja eura
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Previše love za takvog igrača i 10k...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:07@hamsik jbg drug zamisli koliko mu drugi nude
FKS
Tako je, sta imaju da mjenjaju. Taman smo se navikli na stare

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ja ne znam odakle vam te cifre .... I pogorovo to za auto
lik kolekciju auta ima

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nikad mu ja te pare nebi dao,sigurno se moze bolji igrac dovest Kamerun,Senegal,Nigerija nek mu je sretno nama treba razbijac kao Stanojevic ne sumnjam da cemo nesto nacGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:07@hamsik jbg drug zamisli koliko mu drugi nude
- AlfredNobel
- Kontakt:
Večeras sam se morao pomaknuti dva stola niže kako bih načuo našu ponudu za Anela. Navodno, 16 milja, stan na Novoj Otoci, sigurnih prvih 11 + Cuprica 2.0 motor. Na to je Anel reagovao kako je postiđen i kako mu je neugodno, pa je rekao da mu je dovoljno 15,5 milja, stan, prvih 11 i Cuprica 1.6. Hadžija je potom uputio poziv i zaputili su se u nepoznatom pravcu.
Ono što je sigurno je to da ima love k'o pljeve. Hadžija za sat vremena pošamar'o veliku s mlijekom, čokoladni kolač i cijeđenu narandžu. Ceh 35 marki..
Ono što je sigurno je to da ima love k'o pljeve. Hadžija za sat vremena pošamar'o veliku s mlijekom, čokoladni kolač i cijeđenu narandžu. Ceh 35 marki..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Hadžić postao kao birvaktile Ordagić. Samo se o njemu priča, da Bog da do sutra u ovo vrijeme potpisao pa ili za nas ili za nekog, da se prekinu nagadjanja. 
Na kraju ce biti neko lijevo pojačanje.

Na kraju ce biti neko lijevo pojačanje.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja prvi ne znam koliko su mu nudili ali eto momak tvrdi
Ko da njemu auto znaci,frajer onog porcshea vozi moze pregazit s njim onog mii
Ko da njemu auto znaci,frajer onog porcshea vozi moze pregazit s njim onog mii

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Koliko znam dresovi ce biti samo sa promjenjenim fontom.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Ma ja, standardno
Iskreno ne vjerujem da ce biti novih dresova dok ne vidim objavu iz fan shopa "snizenje na sve garniture do isteka zaliha"

Neko je vec napisao, bilo bi dobro bar jedan dres da promijeni dizajn (npr rezervni), ne moraju svi, pa nek se svake sezone smjenjuje. Jedino su se crni dresovi promijenili sa klasicnih na one sa ljiljanom, a i ti su postali golmanski, zadnji put ih igraci nosili kad smo osvojili duplu krunu tako da smo i na golmanskim dresovima tanki.
90!
-
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:29Večeras sam se morao pomaknuti dva stola niže kako bih načuo našu ponudu za Anela. Navodno, 16 milja, stan na Novoj Otoci, sigurnih prvih 11 + Cuprica 2.0 motor. Na to je Anel reagovao kako je postiđen i kako mu je neugodno, pa je rekao da mu je dovoljno 15,5 milja, stan, prvih 11 i Cuprica 1.6. Hadžija je potom uputio poziv i zaputili su se u nepoznatom pravcu.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Izgleda da ce dresovi i ove godine biti bordo.
Uprava promjenite nesto, ili napolje!
Svake godine bordo dresovi,stvarno nema smisla!TheIvicnjak je napisao/la: ↑08 jul 2020, 07:02Izgleda da ce dresovi i ove godine biti bordo.
Neko mora odgovarati!
ISTINA ZA VEDRANA!
Đe pobjegoše znalci koji najaviše Hadžića? 

Jbte poceli smo mrziti Hadzica, a frajer nista nije uradio. Eto đi znamo koliko je i sta odbio..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.