Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Vi možete samo po guzovima dobiti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta će im tek Lyon raditi kad ih je Milan ovako ubio...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BuffonGigi
- Kontakt:
Uzivajte drugari u momentu, ovo Bonucijevo kicenje svatova ne znaci da ste izasli iz ponora u kom se nalazite 10 godina. Isto tako ovo ne znaci da je prekinuta dominacija koja traje isto toliko. Juve je sinoc dobio sam sebe, utakmica koja je trebala biti mirno privedena kraju, izgubljena je zahvaljujuci mentalnoj retardaciji pojedinaca. Ali nema veze, svakako cestitam i zelim puno srece u borbi za plasman u ligu Uefa.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Dugoročno bi za Juve bilo bolje da su ove godine popušili titulu i riješili se lažnog tika-taka stručnjaka na klupi, pa sa novim trenerom nastavili tamo gdje su stali.
Ovako će ovaj ostati na klupi, dovode mu igrače koje je on zamislio, a dobiće nogu do pola naredne sezone. A ekipa ostade puna igrača koji neće odgovarati sljedećem treneru.
Ovako će ovaj ostati na klupi, dovode mu igrače koje je on zamislio, a dobiće nogu do pola naredne sezone. A ekipa ostade puna igrača koji neće odgovarati sljedećem treneru.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
A tek sad vidim Leće pobjeidlo Lazio.
O živote spuštena roletno.
O živote spuštena roletno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- IlPrincipino
- Kontakt:
Čestitke većem klubu iz Milana!
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niko ne spominje izlazak iz ponora. I ne znam čemu to degradiranje Milanove igre. Dobili su pošteno, jer su bili bolji kad je trebalo. Ako ćemo gledati golove, Juventus je prvi dao iz trenutka kojeg Rabiot vise nikad nece ponoviti. A drugi čista dekoncentracija danskog stopera koji bukvalno skloni Romagnolija ispred Ronalda.BuffonGigi je napisao/la: ↑08 jul 2020, 08:29Uzivajte drugari u momentu, ovo Bonucijevo kicenje svatova ne znaci da ste izasli iz ponora u kom se nalazite 10 godina. Isto tako ovo ne znaci da je prekinuta dominacija koja traje isto toliko. Juve je sinoc dobio sam sebe, utakmica koja je trebala biti mirno privedena kraju, izgubljena je zahvaljujuci mentalnoj retardaciji pojedinaca. Ali nema veze, svakako cestitam i zelim puno srece u borbi za plasman u ligu Uefa.
Očito da Milanu leži ova spodoba na klupi Juventusa. Jer i u prvoj utakmici kupa su samo pukom srećom ostali bez pobjede.
Ovo je najlošiji Juventus u posljednje 3 sezone. Pogrešan trener i dosta matorih igrača. I ako su i dalje najjača ekipa u ligi, naravno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ništa.Ljudi nisu odigrali natjecateljsku utakmicu od stoljeća sedmog.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 02:10Šta će im tek Lyon raditi kad ih je Milan ovako ubio...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nije nikakvo degradiranje Milanove igre, nego cista realnost. Imali ste takav sistem, fluidnost i volju, da ne bi opucali na gol jos 120 minuta da kretencina od Bonucija nije uradio ono sto jest. Od tog momenta kad god ste prisli golu ovi su se sami sklanjali.Romagnoli13 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 08:57Niko ne spominje izlazak iz ponora. I ne znam čemu to degradiranje Milanove igre. Dobili su pošteno, jer su bili bolji kad je trebalo. Ako ćemo gledati golove, Juventus je prvi dao iz trenutka kojeg Rabiot vise nikad nece ponoviti. A drugi čista dekoncentracija danskog stopera koji bukvalno skloni Romagnolija ispred Ronalda.BuffonGigi je napisao/la: ↑08 jul 2020, 08:29Uzivajte drugari u momentu, ovo Bonucijevo kicenje svatova ne znaci da ste izasli iz ponora u kom se nalazite 10 godina. Isto tako ovo ne znaci da je prekinuta dominacija koja traje isto toliko. Juve je sinoc dobio sam sebe, utakmica koja je trebala biti mirno privedena kraju, izgubljena je zahvaljujuci mentalnoj retardaciji pojedinaca. Ali nema veze, svakako cestitam i zelim puno srece u borbi za plasman u ligu Uefa.
Očito da Milanu leži ova spodoba na klupi Juventusa. Jer i u prvoj utakmici kupa su samo pukom srećom ostali bez pobjede.
Ovo je najlošiji Juventus u posljednje 3 sezone. Pogrešan trener i dosta matorih igrača. I ako su i dalje najjača ekipa u ligi, naravno.
O pogresnom treneru i matorim igracima pricas, a ne spominjes najbolji napad, najbolju odbranu lige, i cinjenicu da je uz finale kupa ovaj klub u Ligi Prvaka i dalje u igri? Ovo o najlosijem Juventusu moze govoriti samo neko ko uopste nije gledao Juve prosle sezone pod Allegrijem, i neko ko apsolutno nije pratio ovaj klub od korona pauze. Zadnje 3 utakmice smo mljeli protivnike, i ako se iz ove katastrofe mentalno izvucemo, bit ce to najdominantniji Juve u posljednjih par godina.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- JarnoTrulli
Sad kad smo sa super prelazom nadoknadili financijske gubitke uzrokovane covodim, mozemo se okrenuti sportskom segmentu do kraja sezone. 

Koji najbolji napad. Atalanta ubi brasno valjda....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako pobogu najbolji napad a Atalanta ce ovim tempom biti prva ekipa u mozda zadnjih 50 godina koja je u Italiji dala 100 golova. Mozda budu i prvi u historiji, zapravo.
Odbrana u dva gola sa Interom i Lazio. Pa i Milan koji je 80% sezone bio nikakav, je primio samo 8 golova vise.
Allegri je za Sarrija klasa iznad. Juve je bio bolja ekipa pod njegovim vodstvom. Taj nikad ne bi dozvolio da ga Milan ovako okrene. Ma koliko god zapravo Milan i odigrao dobro, a sinoc su igrali odlično veci dio uzakmice. Kao i prethodne 3 utakmice, gdje su samo protiv raspalog Spala nekim čudom uspjeli ne pobjediti, jer lopta nije htjela u go.
Odbrana u dva gola sa Interom i Lazio. Pa i Milan koji je 80% sezone bio nikakav, je primio samo 8 golova vise.
Allegri je za Sarrija klasa iznad. Juve je bio bolja ekipa pod njegovim vodstvom. Taj nikad ne bi dozvolio da ga Milan ovako okrene. Ma koliko god zapravo Milan i odigrao dobro, a sinoc su igrali odlično veci dio uzakmice. Kao i prethodne 3 utakmice, gdje su samo protiv raspalog Spala nekim čudom uspjeli ne pobjediti, jer lopta nije htjela u go.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Cuj lika kaze Juve najbolji napad lige,i onda ovdje pise o tome ko prati,a.ko ne prati ligu.
Jeste se okuražili
Ako dođe dan da Milan osvoji ligu, bog neka je na pomoći ostalima na ovoj temi

Ako dođe dan da Milan osvoji ligu, bog neka je na pomoći ostalima na ovoj temi

https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Čuj odigrali veći dio utakmice dobro, a do 62 minute nisu postojali na terenu, e to je ta prica najbolja odbrana lige vaktile bila Conti-Bonucci-Ramagnoli-Rodriguez
.

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Izlaskom Pjanica Juve je nesto na sredini,jednostavno je on taj koji nenormalno ubrzava protok lopte kod Juventusa,ulaskom Ramsya na njegovo mjesto vas je nestalo,tj Benaser i Kessie su pojeli vase igrace na sredini,eto to je bit svega
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nismo znali da je Bonucci tolika prevara. Jer su nas dugo ovdje neki ubjeđivali da je top 3 stopera u Evropi.

Conti je 2 godine bio van terena. Tek sad zapravo se momak i vraća nakon silnih problema. Vrlo dobar bek, i ako on to zapravo i nije. Sigurno bolji od Danila raspalog recimo.
Ako cemo svi realno Rebic >>> Lautaro 

Da Rebic igra za Apple, pa bih i razumio takvu komparaciju, jer oni imaju na svakoj poziciji najbolje igrace svih vremena.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.