jao, sta momak napisa i osta ziv..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Pjanic je izasao kada je bilo 3-2 nema to veza sa Pjanicem, da je usao ne znam ti ja ko isto bi bilo, jer vodio si 2-0 i gubis 3-2 nema tu igraca koji ti moze pomoci kada si mentalno potonuo.
Nema veze,kad vec nismo u nekim igrama za bitne pozicije onda je fino i pobjediti u derbi tekmama,a realno ovih godina nismo puno puta dobili 3 derbija u nizu zar ne.nextterrain je napisao/la: ↑08 jul 2020, 11:48Jedva čekam kad Milan završi 8. ili 9. na kraju![]()
Ali vrijedilo je, nego Ibrahimovic protiv top 6 ekipa ove sezone ima 6 golova dok Ronaldo ima samo 1 gol![]()
Jbg tekma se igra 90+ minuta,vidi mi smo ubili Liverpool 2005 pa izg finale,pa ko te pita,onih nasih 30 min zadnjih sinoc smo vas unistili,nama je to nesto novo,dugo nismo rez ovako imali dobar niz,morate nas shvatitiPadovan je napisao/la: ↑08 jul 2020, 11:57Do penala je bila jedna ekipa na terenu, Juventus je igrao predobar fudbal, jedna od bolji utakmica ove sezone, poslije toga je druga prica.
Ne kontam koji vam je, bas ste se nafurali ohanite malo, haj da bar mozete do LP, ali ovako euforija kao da ste nadomak LPali ne dobija se Juve svaki dan ima i to
![]()
4:2
Sisica se sinoc usutio, krije od ukucana praznu tablu lexaurina.
BuffonGigi je napisao/la: ↑08 jul 2020, 12:57Ubi vas djeco prosjek, tavorenje po sredini i onako slabog ITa fudbala. Cetvorka od sinoc, a ni 3 table lexaurina vama nece pomoci da prebrodite cinjenicu da ste postali mali klub. Nekretnina od 40 godina poslije utakmice izjavljuje kako je i trener i igrac i predsjednik, to su ociti simptomi pretvaranja nekad slavnog imena u mali, prosjecni klub. Opet kazem, uzivajte u momentu, iako su vasi problemi nerijesivi i nacekat cete se dobro da budete makar blizu konkurentnosti za LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.