Rent free
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Pisalo se, da ne odlučuje on gdje će igrati, već neki agenti. Kojima je naravno novac na prvom mjestu.
Da je šteta, jeste i to ogromna. Da je karijera, bačena, apsulutno ne. Njega mi je najviše žao zbog Svjetskog prvenstva. Ne mogu ni da zamislim kakva bi Kolumbija bila sila s njim
Da je šteta, jeste i to ogromna. Da je karijera, bačena, apsulutno ne. Njega mi je najviše žao zbog Svjetskog prvenstva. Ne mogu ni da zamislim kakva bi Kolumbija bila sila s njim
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovaj Espanyol ne zaslužuje ispadanje, ali vratiće se dogodine još jači.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
E kad bi braca izdrzaala do kraja.Morali su zabit 1 od ove 2 prilike
- akisarajevo92
- Kontakt:
Obecao im vlasnik Ligu prvaka a dobise Segundu, a bili su cak na dobrom putu a onda pustili trenera, Hermosa, Iglesiasa itd.
Don't believe the hype.
Što bi moj drug anon rekao dirao je loptu prvo ne može biti crveni 
Hahaha, gledaj ovog glupana. Odmah uzvrati crveni.
Alaa ima glupih igrača.
Alaa ima glupih igrača.
Remember, remember the 5th of November.
- Donnie Darko
- Kontakt:
usrao prvim crvenim, morao odmah kompenzirat, sad će za svaki ozbiljniji faul do kraja postojati argument da je crveni
kako seru citavu ligu sa ovim glupostima
kako seru citavu ligu sa ovim glupostima
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne budi debil. Opasna igra od samog pocetka, dzonom isao na loptu.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ovaj iz Espanyola pravi debil. Znaci 3 minute prije tebe frajer za skoro identican start dobija crveni i ti ides opet tako neoprezno i ostro na protivnika.
Lozano je glupan.
Imali su idealnu situaciju da pobjede ova raspala gov.na koja se vuku po terenu i tako znatno povecaju šanse za opstanak i maloumnik pravi takav faul u napadu da dobije direktni crveni.
Ako je Fati ispao retard a jest, ovaj je odmah nakon njega uspio ispasti još veci
Još sad i gube.
Imali su idealnu situaciju da pobjede ova raspala gov.na koja se vuku po terenu i tako znatno povecaju šanse za opstanak i maloumnik pravi takav faul u napadu da dobije direktni crveni.
Ako je Fati ispao retard a jest, ovaj je odmah nakon njega uspio ispasti još veci
Još sad i gube.
Aha. Znači ko Pepe onomad,, što bi Melloo rekaoanonymousHD je napisao/la: ↑08 jul 2020, 23:15Ne budi debil. Opasna igra od samog pocetka, dzonom isao na loptu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa i ne bas. Pepe ga nije udario. Tu je razlika. Indirekt. Visoko podignuta noga. Osnovna pravila fudbala. Valjda si to do sada naucio. To sto je Dani Alves holivudski glumac to je druga stvar. Gluma za 10, prosli dalje, moj naklon ima. Ja bi isto uradio.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čuj nije ga udario.
I 9 godina poslije neko vejruje u to.
I 9 godina poslije neko vejruje u to.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.