FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo Gordan Bunoza raskinuo sa incheonom, lijevonogi stoper, iskusan,jak, domaci igrac
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Odlican igrac, ali mislim da bi bio preskup, iako ima 32 godine. Mozda je bolje Maneva dovesti, mladji je, ali sigurno bi bio jeftiniji, uz mogucnost prodaje naravno. Jedina mana je ta sto je stranac, ali nije to sada ogroman problem.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Nas je domaci, malo star, al dovedes ga za 2 godine da ti koristi i dosta i tebi i njemu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Upravo, prelazno rjesenje, ovu sezonu posudit Kurdica, kad ode Serbecoc imas Bunozu i Milicevica, pa vratis Kurdica sljedecu sezonu a posudis Besica...feniksptica je napisao/la: ↑08 jul 2020, 13:14Nas je domaci, malo star, al dovedes ga za 2 godine da ti koristi i dosta i tebi i njemu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sta ce nam on?
Besic i Kurdic beton,Besic se jos mora dokazati,ali Kurdic vec sad odlican..A jos imas i Dupovca
Inace,otkud vam to da ce otici Serbecic na zimu?
Samo cu napomenuti da Nam napravi transakciju pred zimski rok
Besic i Kurdic beton,Besic se jos mora dokazati,ali Kurdic vec sad odlican..A jos imas i Dupovca
Inace,otkud vam to da ce otici Serbecic na zimu?
Samo cu napomenuti da Nam napravi transakciju pred zimski rok

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ibiševiću istekao ugovor po TM hajmo njega dovesti 

Zadnja izmjena: hamsik, dana/u 08 jul 2020, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
FKS
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zamisli njega u nasoj ligi
Imao bi preko 30 golova garantujem ti
Ja sam Anela prekrižio. Bezveze mi i razmisljat i pratit jel nasao nesto jednostavno predosjecam da je to zavrsena prica. Ima 30 godina da je htio dosao bi, a da ga cekamo da li ce naci bolje glupo mi.
Ibisevic je nerealan al bi uduplao posjete na stadionima. Za kompletnu ligu a i za sve sponzore u ligi bi bilo u interesu da dodje. Mozda bi se preko sponzora mogao i obezbijedit novac za njegov dolazak.
Al nerealno, covjek zeli da se smiri i on samo moze negdje u njemackoj igrat. Da sada mjenja zemlju sa porodicom ili da zivi odvojeno od porodice bas tesko, ma nemoguce.
Ali Hadzija pokusaj vrijedice i ako ne uspije sigurno.
Ibisevic je nerealan al bi uduplao posjete na stadionima. Za kompletnu ligu a i za sve sponzore u ligi bi bilo u interesu da dodje. Mozda bi se preko sponzora mogao i obezbijedit novac za njegov dolazak.
Al nerealno, covjek zeli da se smiri i on samo moze negdje u njemackoj igrat. Da sada mjenja zemlju sa porodicom ili da zivi odvojeno od porodice bas tesko, ma nemoguce.
Ali Hadzija pokusaj vrijedice i ako ne uspije sigurno.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Nema nista od Maneva.Husaric ga uzeo sebi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kosta je izgleda jedan inteligentan momak
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
E ja nisam prije imao obicaj sakupljati ove ulaznice, a sada vidim da bi to vrijedilo za uspomenu, sjecam se onog navijanja na ovoj tekmi protiv Sartida i dozivanja tribina Sarajevo šampion ooooo, i na zagrijavanju svadja nas sa Istoka sa Pantelićem, psuje on nama, a mi njemu

@Shofall
Ne spominji bgt Ibisevica,, bice odmah prica dusmana eto niste uspjeli ga dovesti, niti ko misli o njemu niti je to realno.
treba se nadatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2020, 13:48Zamisli njega u nasoj ligi
Imao bi preko 30 golova garantujem ti

Zadnja izmjena: hamsik, dana/u 08 jul 2020, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
FKS
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Haj vozdra onda Maneve,dobri su nam i Kurdic,Besic i Dupovac kada imas smece od menadzera
kad ga velež nije mogao da zadrži sad su oni u velikom usponu... traži veliku platu a vala mi imamo odbranu top po meni jedin špic neki naš tim ne može komotno boriti za grupnu fazu LEGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2020, 14:40Haj vozdra onda Maneve,dobri su nam i Kurdic,Besic i Dupovac kada imas smece od menadzera
FKS
svako normalan će razumjeti da se zezamo ćuj ibišević u našoj ligi hahahaOsttribine je napisao/la: ↑08 jul 2020, 14:38E ja nisam prije imao obicaj sakupljati ove ulaznice, a sada vidim da bi to vrijedilo za uspomenu, sjecam se onog navijanja na ovoj tekmi protiv Sartida i dozivanja tribina Sarajevo šampion ooooo, i na zagrijavanju svadja nas sa Istoka sa Pantelićem, psuje on nama, a mi njemu
@Shofall
Ne spominji bgt Ibisevica,, bice odmah prica dusmana eto niste uspjeli ga dovesti, niti ko misli o njemu niti je to realno.
FKS
E pa konacno slatka kod nas...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma Vedad ce ostati u Herthi ili ode u Ameriku
Sta ga briga,u Americi ce uzimati bruku para,a nije teska liga
Sta ga briga,u Americi ce uzimati bruku para,a nije teska liga
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, mnon46 i 40 gostiju.