Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bilo bi mu milion ljudi u petak i bit ce ako opet uvede policijski sat. Bit ce tako i ovdje i u Hrvatskoj, jer kompletna Europa, niko nije nikako uvodio takve mjere, mogao si normalno izlaziti, cak i u Italiji gdje je bilo najgore samo ovdje trenirali na nama silu ko na psima.
Imao lik izbore prije 10 dana , toliki skupovi i onda ponovo svi u kuce na +40. E pa nece da moze. Usr'o se, nego sta, ne mozes protiv mase, nevezano koliko si politicki jak..
Kaze par hiljada, sine moj u BG bilo cca 100k ljudi jucer.
Imao lik izbore prije 10 dana , toliki skupovi i onda ponovo svi u kuce na +40. E pa nece da moze. Usr'o se, nego sta, ne mozes protiv mase, nevezano koliko si politicki jak..
27.10.2020
Dodikova miljenica u novoj epizodi: Tražila od kolege instrukciju kako da glasa

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
U 18:00 novi protesti
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Ma kakvih 100k ljudi juce, da je tolika masa bila usrala bi se policija. Oko 10-15k jest sigurno biloleorey je napisao/la: ↑08 jul 2020, 15:49Bilo bi mu milion ljudi u petak i bit ce ako opet uvede policijski sat. Bit ce tako i ovdje i u Hrvatskoj, jer kompletna Europa, niko nije nikako uvodio takve mjere, mogao si normalno izlaziti, cak i u Italiji gdje je bilo najgore samo ovdje trenirali na nama silu ko na psima.
Svjestan je on da mu je u gradu od 2 miliona ljudi nesto oko preko 30% ljudi izaslo na izbore
- feniksptica
- Kontakt:
Ja koliko znam on je reko da se njega pita ( mada ga se pita) on bi zatvorio narod i bio los predsjednik..al je prepustio struki to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
То не " " $ сва $ " у $ не ' " " $ 50000.
$ & % не " " $ " " " " ? на ? " ? СЗС-а. - ' $ " $.
" је $ је на " " % " " $ & ? &. Поготову не & ? ' " & " " ? ¥. -, " $ ' ' " ? " потез знају $. ' ? су оног $ $ " $...
$ & % не " " $ " " " " ? на ? " ? СЗС-а. - ' $ " $.
" је $ је на " " % " " $ & ? &. Поготову не & ? ' " & " " ? ¥. -, " $ ' ' " ? " потез знају $. ' ? су оног $ $ " $...
" " $.
-
- Kontakt:
- PovratakKralja
- Kontakt:
I taj Kesic karinaš obicni. Karijeru gradi na osobama koje mrzi.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
feniksptica je napisao/la: ↑08 jul 2020, 16:21
Ja koliko znam on je reko da se njega pita ( mada ga se pita) on bi zatvorio narod i bio los predsjednik..al je prepustio struki to
& ? $ ? ? његов ? $ старта $, " $ је & у " " ор ". " пут ".
" ту $ $ $ " ". $ ? је то његово " ? његове " ? ? ? & "?
$ " се " $ у " $ је $ се $ " $ $ ".
$ " се " " у ", $ је $ се $ " $ $ ".
$ се " ?, " се $ су управо $ " " пута $ $ $ & " $ " " је % " " $ & " се ? $. " $ " $ " ? " ?. Поготову - $ нас (") ? у ". & ¥? & " ораха у " " $ " " су $ ? ? " $ " ".
" " $.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ovaj ortega ima poremecaj licnosti.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
-
- Kontakt:
Mržnja i ismijavanje nije isto .PovratakKralja je napisao/la: ↑08 jul 2020, 16:33I taj Kesic karinaš obicni. Karijeru gradi na osobama koje mrzi.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jedino ako potpise nesto u vezi Kosova sto bi znacilo njegovu nezavisnost to bi izvelo i pola miliona ljudi a ulice mozda samo u Beogradu, da ne govorim o komplet Srbiji
Nema, već ima svoje mišljenje i ono što mu stranka kaže da piše što je u određenoj kontradikciji.
it's football day
Фосте
То је $ ствар.
" $ ту престаје она " о " ". ", " $ ' то " свега " - $.
А " он је свјестан $ то не " " ' & ? ", - вјероватно " ? " на ?.
", тзв. & " ' " ? у ' ', " у ", " у ", " у &. Управо " ? % - $ ? ", & " ", ? " & " за ? ".
То је $ ствар.
" $ ту престаје она " о " ". ", " $ ' то " свега " - $.
А " он је свјестан $ то не " " ' & ? ", - вјероватно " ? " на ?.
", тзв. & " ' " ? у ' ', " у ", " у ", " у &. Управо " ? % - $ ? ", & " ", ? " & " за ? ".
" " $.
- feniksptica
- Kontakt:
Previse ozbiljnosti na ovoj temi za ovu sedmicu..ko da smo na klixu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], enobarca, klasik i 7 gostiju.