FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi ispunjavamo 50% tih uslova, mozda ga pricom namaknemoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2020, 14:49Ma Vedad ce ostati u Herthi ili ode u Ameriku
Sta ga briga,u Americi ce uzimati bruku para,a nije teska liga

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ma kakvo sarajevo, nije lud grijat ahmi klupufeniksptica je napisao/la: ↑08 jul 2020, 15:06Mi ispunjavamo 50% tih uslova, mozda ga pricom namaknemoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2020, 14:49Ma Vedad ce ostati u Herthi ili ode u Ameriku
Sta ga briga,u Americi ce uzimati bruku para,a nije teska liga![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Jel to mislis da nam je Velez mjerilo? Da smo htjeli Maneva on bi vec bio kod nashamsik je napisao/la: ↑08 jul 2020, 14:44kad ga velež nije mogao da zadrži sad su oni u velikom usponu... traži veliku platu a vala mi imamo odbranu top po meni jedin špic neki naš tim ne može komotno boriti za grupnu fazu LEGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2020, 14:40Haj vozdra onda Maneve,dobri su nam i Kurdic,Besic i Dupovac kada imas smece od menadzera
-
- Kontakt:
Jahic,Emir,Vinko,pomocni trener i neka plavka odose ovdje u Porsche da nece sefu kakvu vozilicu dati
Ne nego govorim dok oni nisu htjeli da mu daju toliku platu nije toliko dobar a mi već imamo odbranu top i sa manevom i bez Maneva...zagor1987 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 15:30Jel to mislis da nam je Velez mjerilo? Da smo htjeli Maneva on bi vec bio kod nashamsik je napisao/la: ↑08 jul 2020, 14:44kad ga velež nije mogao da zadrži sad su oni u velikom usponu... traži veliku platu a vala mi imamo odbranu top po meni jedin špic neki naš tim ne može komotno boriti za grupnu fazu LEGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2020, 14:40Haj vozdra onda Maneve,dobri su nam i Kurdic,Besic i Dupovac kada imas smece od menadzera

FKS
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kolike nam plate radnici imaju da kupuju Porscheajohntravolta123 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 15:38Jahic,Emir,Vinko,pomocni trener i neka plavka odose ovdje u Porsche da nece sefu kakvu vozilicu dati

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Gledam produzena saradnja sa FACE TV, ne znam sto oni ne uzmu nase prijateljske. Barem im sad nije tesko kad su u BiH. Pomogli bi nama a i sebi ioanko im je program u k
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Yebem ti insajdera...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2020, 15:49Kolike nam plate radnici imaju da kupuju Porscheajohntravolta123 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 15:38Jahic,Emir,Vinko,pomocni trener i neka plavka odose ovdje u Porsche da nece sefu kakvu vozilicu dati![]()
Porsche Sarajevo je ovlašteni zastupnik za VW Audi Seat, Porsche

Ja sam od tebe ocekivao da nam kazes koje ce tablice na autu biti, a ne da vidim kako pricas o Porscheu kao marki a ne firmi

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kazu nema dovoljno velika primanja da uzme autoZip je napisao/la: ↑08 jul 2020, 16:21Yebem ti insajdera...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2020, 15:49Kolike nam plate radnici imaju da kupuju Porscheajohntravolta123 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 15:38Jahic,Emir,Vinko,pomocni trener i neka plavka odose ovdje u Porsche da nece sefu kakvu vozilicu dati![]()
Porsche Sarajevo je ovlašteni zastupnik za VW Audi Seat, Porsche![]()
Ja sam od tebe ocekivao da nam kazes koje ce tablice na autu biti, a ne da vidim kako pricas o Porscheu kao marki a ne firmi![]()

Pa znam ja da Porsche Sarajevo zastupa i ostale,nego se ocekuje da kupi Porschea kad ima toliku platu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ThrillerHz
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kad pocnete pljuvati po ovoj upravi, sjetite se ovog vakta kad je Melunovic promasio penal protiv Kukesija

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Nastavljena?feniksptica je napisao/la: ↑08 jul 2020, 16:19Gledam produzena saradnja sa FACE TV, ne znam sto oni ne uzmu nase prijateljske. Barem im sad nije tesko kad su u BiH. Pomogli bi nama a i sebi ioanko im je program u k
Nisam upratio na koji nacin smo suradjivali?
LelićZundo je napisao/la: ↑08 jul 2020, 12:39Ime?belosevic28 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 10:55Dovodimo krilo iz Olimpika, navodno je vec zaduzio broj 21. Mlad, njemacka skola...![]()
Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑08 jul 2020, 16:33
Kad pocnete pljuvati po ovoj upravi, sjetite se ovog vakta kad je Melunovic promasio penal protiv Kukesija![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sjetite se ko je bio trener tada i nije napravio listu izvodjaca prekida...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Musemić: Melunović je sam uzeo da izvede penal 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
Gore mi je to, što se kapiten Džakmić, sakrio negdje na centru.
-
- Kontakt:
Jesam Husrefoljubac al tad protiv Kukesija Husref me razočarao, nije trebao da tako reaguje sve je na Melunovica prebacio a to trener ne radi. Sto je najgore svi navijaci su stali protiv Meluna i brzo je otjeran.
Evo Andre Schurrle na izlaznim vratima Dortmunda, otkupna klauzula 2mil €, hajde Hadžija može se to i jeftinije odraditi 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], izdzezveubrazil, ledesma, Napapijri i 72 gosta.