NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ljudi treba biti realan. Da je normalna situacija i klub ni Šefik ni Muše, Smoki i sl. a ni Spiska ne bi smjeli prismrdit klubu. Maksimum bi im bio dodi na tribinu i gledaj.
Al opet ponavljam to bi bilo u normalnim sredinama a mi to trenutno nismo.
Ovako opstina daje 80% budzeta i oni odlucuju ko vodi klub.
A do sada su sto puta ponovili da su Spiska i sl. za njih klošari i da nedaju pare da ulica vodi klub.
Ovo je činjenicno stanje i nacelnik i opstina tako razmisljaju.
Sad je druga stvar jel to ispravno razmisljanje ili ne.
Licno i meni je svejedno ako vec nema pravog lika da vodi klub hocel to biti Spiska ili Smoki, Šefik i sl..
Šefik i ostali su dokazali da neznaju a vođenje koje Spiska zagovara takode se u praksi pomazalo lose. Imas primjer Čelika kad su navijaci pokusali. Opstina zavrne pipu i onda navijaci ne mogu skupiti ne 100 milja nego ni 10 milja.
Al opet ponavljam to bi bilo u normalnim sredinama a mi to trenutno nismo.
Ovako opstina daje 80% budzeta i oni odlucuju ko vodi klub.
A do sada su sto puta ponovili da su Spiska i sl. za njih klošari i da nedaju pare da ulica vodi klub.
Ovo je činjenicno stanje i nacelnik i opstina tako razmisljaju.
Sad je druga stvar jel to ispravno razmisljanje ili ne.
Licno i meni je svejedno ako vec nema pravog lika da vodi klub hocel to biti Spiska ili Smoki, Šefik i sl..
Šefik i ostali su dokazali da neznaju a vođenje koje Spiska zagovara takode se u praksi pomazalo lose. Imas primjer Čelika kad su navijaci pokusali. Opstina zavrne pipu i onda navijaci ne mogu skupiti ne 100 milja nego ni 10 milja.
Ja ne mogu niti želim voditi klub niti bi smjeo se ja licno prihvatit te funkcije to su realnosti predsjednik treba biti lik koji u svakom momentu može ubrizgati 20k a ja to realno nisam u mogućnosti napraviti, ali mogu pomoci dosta u organizaciji mogu dovesti ljude koji to mogu da urade. Ali klub ne treba zatvarati na par ljudi o tome je čitava priča, ja ne trebam ni biti u klubu ali za novac koji nadjem i doniram hoću da imam pravo da iznesem činjenice neke... nije sefik los lik i moju podršku on ima, ali treba mnogo još ljudi da bi mi bili ozbiljan klub... ja sam Combs gospodin sve sto imam stekao sam sam.... nisam parazit, i to mi daje za pravo da kažem ra sam veći gospodin i od načelnika ne dajem pozajmice ja dam 2000-3000 km iako sam van uprave, kad sam član uprave onda ide mnogo vise...
Moj Spiska ja ti iznosim samo koje je njihovo misljenje o vama. A to sto se tice gospodina daleko si ti od toga kao i svi mi ostali. Moras prvo znat znacenje te rijeci u punom smislu.
Sa tobom se slazem da bi trebalo prosirit upravu za jos novih ljudi. Da bi Šaldi i Kemi trebalo zabranit da dođu blizu stadiona.
Sa tobom se slazem da bi trebalo prosirit upravu za jos novih ljudi. Da bi Šaldi i Kemi trebalo zabranit da dođu blizu stadiona.
Svi i nekako al taj muse, to je parazit samo takav, on gdje dodje ide prodaja tekmi tako da on ako dodje ja vise stadiona vidjet necu
Ti ocigledno volis gledat utakmice kad znas rezultat unaprijed hehehe
Fora je druže sto ti mene licno ne znaš... niti se družiš samnom i ti nisi kompetentan da sudiš i meni... niti bilo ko ovdje sa foruma... prema tome suvišno je bilo sta komentarisati... iskreno i ne želim fa se prepirem sa ljudima svejedno mi je ja znam svoje namjere.combe je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:51Moj Spiska ja ti iznosim samo koje je njihovo misljenje o vama. A to sto se tice gospodina daleko si ti od toga kao i svi mi ostali. Moras prvo znat znacenje te rijeci u punom smislu.
Fale otiso u Orasje hahahahhahahahaha...
Velika steta dobar fajter bio...
Vadi nas matori jaranike.... vrti se izgleda dole...
Velika steta dobar fajter bio...
Vadi nas matori jaranike.... vrti se izgleda dole...
-
- Kontakt:
Jel bila prozivka,kad se planira krenut sa pripremama,prvenstvo je za mjesec dana a mi ne znamo ni koje trener
-
- Kontakt:
Isanovic music u gradini.zar smo toliko nisko pali da idu u nizi rang od nas.pu pu pu
Hecimovic nas napusta
Faca u orasju.sve nasa djeca
Pa kad mi kaze nemoj dovodit strance nek igraju nasa djeca..
Hecimovic nas napusta
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Sta trebaju naša djeca cekat kad će se nekom dignuti ona stvara da se krene sa pripremama uz to da se za kikiriki igra manite se price kad niste upućeni... naša djeca valjaju svugdje samo kod nas ih procjenjujemo da igraju za 300 km tipa Hasukic je igrao, Music isto tako Faca je imao malo vise... ajde ba
-
- Kontakt:
A gdje je ljubav prema klubu.mislis da u gradini ima vise od 500 km.i u orasju faca da ima vise od 800.. Hasukic otisao u slobodu.to ce mu bit korak u nazad treba se on jos kalit kod naas.al on ima menadjera
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
OBAVIJEST | Sutra (četvrtak, 09.07) u 17:30 sati na stadionu Banja Ilidža obavit će se prozivka igrača 
Prozivku će izvršiti šef stručnog štaba Mile Lazarević koji je produžio saradnju sa našim klubom
✍
Također danas u prostorijama kluba vjernost Zvijezdi su produžili : Ćulum, Antić, Đekić, Pljevljak, Mazić, Marković, Aljkanović, Turbić, i Terzić
✍
Extra su igraci ostali jaranike Culum, Antic, Mazic, Pljevljak. To su top igraci za ovu ligu.
Nemogu nasa djeca osigurat opstanak... nemojte bit smijesni, imamo top trenera i evo cetri top igraca ostaju. Uz njih imamo Djeku, Turbu, Terzica i Bijelica koji mogu se extra kalit.
Vjerujte nas adut je trener matori... taj ce izvuc iz niceg nesto.
Dobro je da smo krenuli pa vidicemo dalje.
Prozivku će izvršiti šef stručnog štaba Mile Lazarević koji je produžio saradnju sa našim klubom
Također danas u prostorijama kluba vjernost Zvijezdi su produžili : Ćulum, Antić, Đekić, Pljevljak, Mazić, Marković, Aljkanović, Turbić, i Terzić
Extra su igraci ostali jaranike Culum, Antic, Mazic, Pljevljak. To su top igraci za ovu ligu.
Nemogu nasa djeca osigurat opstanak... nemojte bit smijesni, imamo top trenera i evo cetri top igraca ostaju. Uz njih imamo Djeku, Turbu, Terzica i Bijelica koji mogu se extra kalit.
Vjerujte nas adut je trener matori... taj ce izvuc iz niceg nesto.
Dobro je da smo krenuli pa vidicemo dalje.
Pa taj matori kojeg dižete u nebesa je prodavao utakmice sudjelovao u stimamju rezultata otjerao naše najbolje omladinske trenere Mrkija, Denisa i klopa i kad krene po zlu prvi će govoriti nema ekipe nema para manite se ba šuplje price nek im je Bog na pomoci!!! Neću bezveze da pljujem ikoga ali oni koji su nas prodali opet se motaju oko kluba... al prodju tri kola odmah se pojedinci povuku... živi bili pa vidjeli!
-
- Kontakt:
Igraci idu zato sto NEMA PARA i zato sto ste svakom mogućem igraču ostali dužni.
Više niko neće da dođe u Zvijezdu iz tih razloga, pa Matori Lazo dovodi neke anonimuse iz RS na obraz, da ih promoviše malo i da odu dalje ako ista vrijede.
Tako je zadnje 3 godine, ko nije skontao onda je glup.
Raja iz Gradacca ako je spremna neka vrati klub i riješi se lopova, ako nije, neka gleda i šuti, bolje onda i ne zaslužuje.
Više niko neće da dođe u Zvijezdu iz tih razloga, pa Matori Lazo dovodi neke anonimuse iz RS na obraz, da ih promoviše malo i da odu dalje ako ista vrijede.
Tako je zadnje 3 godine, ko nije skontao onda je glup.
Raja iz Gradacca ako je spremna neka vrati klub i riješi se lopova, ako nije, neka gleda i šuti, bolje onda i ne zaslužuje.
Meni je ovo ok, imamo odbranu jaku stanic ponajbolji bek lige, uz djeku mazica i cacu moze To nazad drzat, fali nam dosta toga al vjerujem u ove ljude da ce to ubrzo sve sredit.
Za Slobodu danas golove dali Omerovic i Husakic obojica iz Gradačca.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ASD
- Kontakt:
Onaj Piragić mi se činio kao neko ko bi mogao izrasti u solidnog igrača, a eno ga u kantonalnim ligama igra.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 08 jul 2020, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da si u pravu 100%.spiska je napisao/la: ↑08 jul 2020, 22:04Pa taj matori kojeg dižete u nebesa je prodavao utakmice sudjelovao u stimamju rezultata otjerao naše najbolje omladinske trenere Mrkija, Denisa i klopa i kad krene po zlu prvi će govoriti nema ekipe nema para manite se ba šuplje price nek im je Bog na pomoci!!! Neću bezveze da pljujem ikoga ali oni koji su nas prodali opet se motaju oko kluba... al prodju tri kola odmah se pojedinci povuku... živi bili pa vidjeli!
-
- Moderator
- Kontakt:
Pitajte te igrače koliko plata su dobili u Zvijezdi. Nažalost od najzdravijeg kolektiva na TK, Zvijezda je došla na grane da su igrači često izvarani, da im se dužno ostalo. U Gradini tog nema već tri godine, iako je niži rang ovdje se ekipa odlična napravila, prvoligaška, zahvaljujući dobroj organizaciji i sponzorima. Da nije bilo epidemije, Gradina bi sad bila Prva liga.crvenobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2020, 21:14Isanovic music u gradini.zar smo toliko nisko pali da idu u nizi rang od nas.pu pu pu
Hecimovic nas napusta
Da ne idem off topic, mislim da pred očima imate malog Arapovića kojeg nikako ne smijete ispustiti. Taj vezni igrač je top samo mu treba šansa i prostor. Protekle godine je bio do 21 čini mi se čak.. Ima tu još igrača koji su sigurno zaslužili priliku ali nisu je dobili. Mali Rado Perić, najbolji junior iz vaše škole, ide u Modriču igrati Prvu RS, vrati se opet ga podcijene i sl. Neko je nabrojao dosta imena dobrih iz okoline Gradačca u postovima iznad..
Zvijezdi želim puno sreće, ima nas koji smo rado dolazili na Banja Ilidžu gledati premijerligaške utakmice. Nadam se da će uskoro to opet biti moguće.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Srebrenik je sa Musicem dobio jednog dobrog mladog igraca.
Imate fine sanse da udjete u federalku pa da igramo derbije.
Ta prica da niko nece nama je cista izmisljotina. Svaki normalan igrac upravo hoce nama jer je Zvijezda oskocna daska. Imacemo opet ekipu za deset.
Problem u nas je sto sve kasni pa igraci se spakuju i odu.
Da mi to tako neplacamo bas bi babo Culum ili Antara ostali kod nas.
Kod nas se na prozivci ocekuje par novih pa vidicemo sta kako.
Imate fine sanse da udjete u federalku pa da igramo derbije.
Ta prica da niko nece nama je cista izmisljotina. Svaki normalan igrac upravo hoce nama jer je Zvijezda oskocna daska. Imacemo opet ekipu za deset.
Problem u nas je sto sve kasni pa igraci se spakuju i odu.
Da mi to tako neplacamo bas bi babo Culum ili Antara ostali kod nas.
Kod nas se na prozivci ocekuje par novih pa vidicemo sta kako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.