Ako bi im trebalo kamermana, tu sam
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa u tome je problem što frajer 95% postova napise na PDFu “Druzenje” a sto je najgore uopste se ne druzi nego siri ratnohuskacku politiku
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- PovratakKralja
- Kontakt:
Još da je riječ bila >samo o chatu< pa ajBosniaBoston je napisao/la: ↑08 jul 2020, 22:02Pa u tome je problem što frajer 95% postova napise na PDFu “Druzenje” a sto je najgore uopste se ne druzi nego siri ratnohuskacku politiku
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- PovratakKralja
- Kontakt:
A brane ga 2 covjeka koji su isti kao on. Svi ste isti, samo na drugi nacin ispoljavate.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
O, vi, nebeski narode, koji ubijate civile i nedužne. To su pravi ratnici.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
cuj u Tuzli protesti, pa oni bi se pridruzili muriji
Imal ko kakav stan/garsonjeru za iznajmit u Novom Sarajevu
"We need to suffer. And we need to fight."
- PovratakKralja
- Kontakt:
Vucko izveo antiteroristicku jedinicu

Ti koji zelis sa se drugi pobiju izmedju sebe i koji u tome uzivas, nemas prava da pricas na ovu temu..PovratakKralja je napisao/la: ↑08 jul 2020, 22:05A brane ga 2 covjeka koji su isti kao on. Svi ste isti, samo na drugi nacin ispoljavate.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- feniksptica
- Kontakt:
Druze nemoj se zalijetat gdje nisi jak. Kakve veze ima patriotizam. Hvala Bogu da ga ima. To je nesto sto svaki covjek treba da ima. Šovinizam je problem, njega ima samo kao odgovor na tvoje provokacije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 51 gost.