I usima
Slabo ovo, kod nas su Manijaci i Horde razjebale muriju ko djecu malu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I usima
Bilala Bosnića za vrhovnog kadiju ?
Njega bi mlatio petožilnim kablom dok ne dođe sam od sebe zatraži litar rakije.Baboon je napisao/la: ↑08 jul 2020, 23:13Bilala Bosnića za vrhovnog kadiju ?![]()
Nisam pratio koga mrzi niti me inteesuje,upratio sam da se zalaze za ukidanje ovih podjela i "vadjenja" na to "nemoj mene ja sam musliman,hrvat ili srbin", i tu je upravu realno,SDA nam baca spiku da ne treba hapsiti kriminalce samo zato jer su bosnjaci.
Ja iza sebe smeće uredno skupim, ako nema mjesta u kantama i kontejneru onda to skupim u kese i ostavim na zidić.
Organizovano ih nema sigurno! Pa Grobari preskacu ogradu s juga da tuku simpatitlzere Partizana kad pjevaju protiv Vodje

Ti ne iznosis nikakve cinjenice, vec retardirane izjave tipa "ja bih da pravim palice od kaisa, maltretiro bih ljude" i slicnoHeller je napisao/la: ↑08 jul 2020, 23:18Ja iza sebe smeće uredno skupim, ako nema mjesta u kantama i kontejneru onda to skupim u kese i ostavim na zidić.
Ona slika je ****, 2-3000 ljudi i 50 flaša i kesa. Moš mislit.
A ne mrzim nikoga. Samo stvari pišem kakve jesu, koliko god tebe neke činjenice, tj. fact and logic vrijeđali.
Dal ovog lika neko zaista ozbiljno shvata.tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 23:24Stefanovicu umro otac. Dodje dan poslije i kenja sat vremena na TV-u![]()
Ima covjek najbolji nadimak "slina"Osim13 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 23:26Dal ovog lika neko zaista ozbiljno shvata.tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 23:24Stefanovicu umro otac. Dodje dan poslije i kenja sat vremena na TV-u![]()
De nek nam objasni kako sad ovoliki narod a nije zima i nema bundi![]()