FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni je najgore sto raja konta da je Dzafa los golman na osnovu tekme sa konama, a u biti je doveden za prvog golmana kad je Pavlovic napravio sranje, od Atalante do dolaska Dzafica je Vladan stao na gol i nismo ga htjeli dirat jer je dobro krenuo, siguran sam da je bolji od Pavlovica minimalno, tj. Bar bio....e sad vidjet cemo koliko ce se moci vratiti....ali da je dobar momak, koji je primjer mladjima i ne pravi probleme u svlacionici je suvisno i govoriti....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad mozemo placati Cruza koji ne igra onda mozemo i Dzafica.
Svi znamo ko je glavna faca za atmosferu u ekipi a to je Ahmet. Cesto mozete vidjeti Ahmeta i Dzafica da piju kafu u Drugoj kuci sto znaci da je Dzafa dobar momak. Tuzan bi nam bio Merso da mu otjeramo druga.
Svi znamo ko je glavna faca za atmosferu u ekipi a to je Ahmet. Cesto mozete vidjeti Ahmeta i Dzafica da piju kafu u Drugoj kuci sto znaci da je Dzafa dobar momak. Tuzan bi nam bio Merso da mu otjeramo druga.

Na današnji dan prošle godine smo igrali protiv Celtica na Koševu. Odlično vrijeme da se prisjetimo trenutka kada je svaki navijač FK Sarajeva bio ponosan što navija upravo za taj klub
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Dizdarević mali nije los golman ono što je branio sasvim mi je solidno djelovalo, ja bih njega forsirao u kupu ako nista.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kad ce ovaj spiker idiot naucit, da saceka da prodje slavlje navijaca, pa onda da govori ime strijelca, a mi prezime.
1946~
Veznjak Sarajeva Alen Mustafić koji je na posudbi u slovačkom Slovanu iz Bratislave nalazi se na meti poljske Lechie Gdansk, koja je trenutno šestoplasirani tim poljskog prvenstva te je učesnik finala Kupa Poljske za ovu sezonu.
Mustafićev status je još uvijek nepoznat, jer je zimus prešao u Slovan iz Bratislave na posudbu uz mogućnost otkupa. Ipak, zasad je nepoznato da li će ostati u klubu, odnosno da li će Slovan aktivirati otkupnu klauzulu.
Poljski transfermarkt donosi informaciju o tome da bi Mustafić mogao u Lechiu preći po isteku ugovora sa Sarajevom, a saradnja dvije strane trenutno je dogovorena do decembra 2020. godine.
Transfermarkt se u svojoj objavi poziva na poljski portal transfery.info.
Mustafićev status je još uvijek nepoznat, jer je zimus prešao u Slovan iz Bratislave na posudbu uz mogućnost otkupa. Ipak, zasad je nepoznato da li će ostati u klubu, odnosno da li će Slovan aktivirati otkupnu klauzulu.
Poljski transfermarkt donosi informaciju o tome da bi Mustafić mogao u Lechiu preći po isteku ugovora sa Sarajevom, a saradnja dvije strane trenutno je dogovorena do decembra 2020. godine.
Transfermarkt se u svojoj objavi poziva na poljski portal transfery.info.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Star je, a igra na poziciji na kojoj imamo 5 igračaHaver ! je napisao/la: ↑09 jul 2020, 11:42Kakav je ovaj Nedeljko ?
https://sportsport.ba/fudbal/bivsi-zmaj ... lub/368015
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Eto Hadzic izjavi da hoce jos da igra u inostranstvu...
Nabijem te
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Pa i ja zelim svasta nesto.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta kaze Dusan protiv Bosne je bio cilj da se sto bolje istrcimo 
Naah, nije ni Hadzic bomba neka od transfera, meni iskreno svejedno, dosao il ne dosao, mozemo naci bolje, a i da dodje nije na odmet. Treba sacekat jos malo situaciju sa ovim virusom, po meni se pogorsalo dosta, samo se narod presto plasit pa nije "Zona sumarka" kosto je u pocetku bilo. Mislim da cemo dovest 2 fina igraca pred kraj prelaznog roka. A vec smo doveli 3 juniora meni se cini i to ne treba zanemarit, od ta tri vjerovatno je jedan beton.
Sarajevo ljubavi moja.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Momak je odlican,i hocemo da igra u prvoj postavi,jer nema puno mjesta pored Serbecica i Milicevicasonpenn je napisao/la: ↑09 jul 2020, 15:05Numan Kurdić na posudbi u FK Novi Pazar
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/nu ... ukF8rmAs1A
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, bvsic, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, seha77, Velaxsa i 77 gostiju.