Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Niko ne zna centrirati **** loptu
- feniksptica
- Kontakt:
Idi jjebote idii. Idi u USA , dodji u Bosnu. Samo idi iz Rome
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Živim za dan babukinog odlaska iz ovog...ne znam kako da nazovem.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kupite babuki kosmodisk, iskriviše mu se leđa noseći ovaj sepet gov.ana.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
U ime Oca i Sina i Duha Svetoga.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Jos Edin za pobjedu...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čist penal, Bog te mili stvorio..
⚜️~⚜️~⚜️
E moj Perez
Moze on otici u jaci klub ali gdje konkurencija nece biti jaka, bez obzira na godine... kao npr.sada u Juveu...ili recimo trenutno u Romi. Suprotno tome je trenutni Inter gdje imas vec 2 vrhunska napadača i gdje bi se ta minutaza poprilično dijelila.
A ako nekom srećom Roma osvoji EL, onda nek ostane.
A ako nekom srećom Roma osvoji EL, onda nek ostane.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 09 jul 2020, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Edin igra vrhunski fudbal u godinama unazad prosjecnom klubu.
Imas 2 igraca max sa kojim moze igrati. Covjek sa 34 god nosi klub na ledjima.
Volio bi da hoce se vratiti sad na kraju sezone u Zeljeznicar jedno 2 godine da digne rejting ligi, i Zelji u evropskim okvirima. Na samom kraju je karijere.
Tako rade mnogi igraci u svijetu, nazalost kod nas to nije tako.
Imas sada evo Ibisevica, Zukanovica, Dzeku njih trojica da dodju liga bi bila 3 levela jaca.
Ali valjda su evrici najvazniji, Kina MLS i td.....jbg.
Posto Roma nece igrati evropu, ostanak je bukvalno bacanje maltene zadnje 2 god karijere bukvalno, a odlazak u Juve Inter ili te neke opcije novo dokazivanje ili zakucavanje na klupu. Maltene u 35 god skoro...
Vrati se Edine na Grbavicu i povedi Zelju 2 god u borbu za neki evropski uspjeh jbg ti...Dosta je dijamantu....dosta je.
Imas 2 igraca max sa kojim moze igrati. Covjek sa 34 god nosi klub na ledjima.
Volio bi da hoce se vratiti sad na kraju sezone u Zeljeznicar jedno 2 godine da digne rejting ligi, i Zelji u evropskim okvirima. Na samom kraju je karijere.
Tako rade mnogi igraci u svijetu, nazalost kod nas to nije tako.
Imas sada evo Ibisevica, Zukanovica, Dzeku njih trojica da dodju liga bi bila 3 levela jaca.
Ali valjda su evrici najvazniji, Kina MLS i td.....jbg.
Posto Roma nece igrati evropu, ostanak je bukvalno bacanje maltene zadnje 2 god karijere bukvalno, a odlazak u Juve Inter ili te neke opcije novo dokazivanje ili zakucavanje na klupu. Maltene u 35 god skoro...
Vrati se Edine na Grbavicu i povedi Zelju 2 god u borbu za neki evropski uspjeh jbg ti...Dosta je dijamantu....dosta je.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
nemere u inter, tamo je 'the great' lautaro:-)
sta vam je, amra uziva u rimu, radja djecu...zar im je potrebna nova selidba, jok.
na nama je hocemo li pratiti mrtvu romu radi njega i dalje ili cemo dici sidro.
Ma ostaje on u Romi dok još može igrati na vrhunskom nivou, kada dođe vrijeme da ga više ne žele onda će otići vjerovatno negdje uzeti još malo love i to je to, nešto kao Ibišević koji evo do 36-te igra u Bundesligi i sad ako ga neće nijedan klub vjerovatno će otići u neku ligu da uzme još malo keša, tipa Turska (čitao sam da ga neki tim kao hoće) ili MLS još bolje za njega.
Vjerujem da će tako uraditi i Edin.
Roma će igrati EL iduće sezone (ne vjerujem da će toliko kiksati da padnu ispod sedmog mjesta do kraja sezone), a imaju igrati završnicu EL ove sezone, ako prođu Sevillu sve je moguće do kraja, na jednu utakmicu se sve igra a i oni su čudna ekipa, tako da ništa nije nerealno
Roma će igrati EL iduće sezone (ne vjerujem da će toliko kiksati da padnu ispod sedmog mjesta do kraja sezone), a imaju igrati završnicu EL ove sezone, ako prođu Sevillu sve je moguće do kraja, na jednu utakmicu se sve igra a i oni su čudna ekipa, tako da ništa nije nerealno

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
lozis nas da ga i dalje gledamo u nadi da bi mogli do lige prvaka preko euro lige:-)Raonffa je napisao/la: ↑09 jul 2020, 13:49Ma ostaje on u Romi dok još može igrati na vrhunskom nivou, kada dođe vrijeme da ga više ne žele onda će otići vjerovatno negdje uzeti još malo love i to je to, nešto kao Ibišević koji evo do 36-te igra u Bundesligi i sad ako ga neće nijedan klub vjerovatno će otići u neku ligu da uzme još malo keša, tipa Turska (čitao sam da ga neki tim kao hoće) ili MLS još bolje za njega.
Roma će igrati EL iduće sezone (ne vjerujem da će toliko kiksati da padnu ispod sedmog mjesta do kraja sezone), a imaju igrati završnicu EL ove sezone, ako prođu Sevillu sve je moguće do kraja, na jednu utakmicu se sve igra a i oni su čudna ekipa, tako da ništa nije nerealno![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja mislim da ostaje u Romi, zar mu nisu obećali neku funkciju u klubu da obavlja? OStaje on tu do kraja kerijere.
⚜️~⚜️~⚜️
Možda im je vrijeme za Euro trofej
Sjeti se polufinala LP protiv Liverpoola prije dvije godine, i onda kada su u EL u osmini finala nesretno ispali od Lyona (rundu prije toga razbili Villareal, Edin hat trick u Španiji dao čini mi se), a Edin dijelio mjesto prvog strijelca cijelog takmičenja.
Možda im se vrati baš sada

Sjeti se polufinala LP protiv Liverpoola prije dvije godine, i onda kada su u EL u osmini finala nesretno ispali od Lyona (rundu prije toga razbili Villareal, Edin hat trick u Španiji dao čini mi se), a Edin dijelio mjesto prvog strijelca cijelog takmičenja.
Možda im se vrati baš sada

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
previse je hadalja u ekipi trenutno da bi im se nesto vratilo:-)Raonffa je napisao/la: ↑09 jul 2020, 13:59Možda im je vrijeme za Euro trofej![]()
Možda im se vrati baš sada![]()
b. peres ponovo igra:-)
da bih volio da dzekoto osvoji i opet igra ligu prvaka, svakako.