FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Super, dobro rjesenje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Dobro je ovo za Kurdica još ako se izbori da igra bit ce top. Pazar se vratio u super ligu, ako se dokaze onda za godinu dvije vratiti ga.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mozda bi trebalo i malog Imamovica na posudbu poslati
Mene zanima situacija sa Mustaficem..Najpametnije je momka zadrzati jer ocigledno da je dobar dok se 2 kluba bore za potpis
Ili ga prodati ako mislimo da nema nista od njega
ko ce biti zamjena stoperskom tandemu Serbecic-Milicevic
Po ovome sto vidimo,to ce biti Besic i Dupovac,mozda bi bolje bilo da su Besica poslali jer Kurdic ima veceg iskustva,ali ocigledno da je Skoro povukao veze
Mene zanima situacija sa Mustaficem..Najpametnije je momka zadrzati jer ocigledno da je dobar dok se 2 kluba bore za potpis
Ili ga prodati ako mislimo da nema nista od njega
ko ce biti zamjena stoperskom tandemu Serbecic-Milicevic
Po ovome sto vidimo,to ce biti Besic i Dupovac,mozda bi bolje bilo da su Besica poslali jer Kurdic ima veceg iskustva,ali ocigledno da je Skoro povukao veze

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kurdic ima samo do 2021 ugovor.
- ThrillerHz
- Kontakt:
I navrsio je 22. God Kurdic
A Besic je u21 , bitno i zbog pravila novih, logican potez
A Besic je u21 , bitno i zbog pravila novih, logican potez
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bit ce Kurdic igracina, fina posudba, jaka je srpska prva liga, bolje mu je to nego ovdje klupu grijat. Sta je sa Mustaficem, kolko nude poljaci za njega, znali se ista il je samo mahalska prica.
"Čak 13 igrača iz FK Sarajevo pozvano na okupljanje reprezentativnih selekcija BiH", lijepa vijest
Spisak pozvanih igrača po selekcijama je sljedeći:
U-18 reprezentacija: Boro Erić, Dženit Hajdarević, Faruk Hodžić, Irman Sejmenović i Salih Viteškić.
U-19 reprezentacija: Salih Husić i Alden Šuvalija.
U-21 reprezentacija: Vladan Kovačević, Zinedin Mustedanagić, Selmir Pidro, Đani Salčin, Halid Šabanović i Besim Šerbečić.
"Čak 13 igrača iz FK Sarajevo pozvano na okupljanje reprezentativnih selekcija BiH", lijepa vijest
Spisak pozvanih igrača po selekcijama je sljedeći:
U-18 reprezentacija: Boro Erić, Dženit Hajdarević, Faruk Hodžić, Irman Sejmenović i Salih Viteškić.
U-19 reprezentacija: Salih Husić i Alden Šuvalija.
U-21 reprezentacija: Vladan Kovačević, Zinedin Mustedanagić, Selmir Pidro, Đani Salčin, Halid Šabanović i Besim Šerbečić.
Pa ovo je odlično, ne može bolje biti.sonpenn je napisao/la: ↑09 jul 2020, 15:05Numan Kurdić na posudbi u FK Novi Pazar!
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/nu ... ukF8rmAs1A
Meni se sviđa kako on igra.
Nadam se da će izboriti mjesto u prvih 11, napredovati, skupiti iskustvo i ovdje se vratiti da bude prvotimac.
Liga je jača od naše i ima priliku igrati protiv Partizana, Crvene zvijezde, Vojvodine ...
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ma cuo da skoro ima neku iz sandzaka pa ode da provjeri...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobar je Kurdić, svaku koju je odigrao, odradio je svoj dio kako treba. Godiće mu ova posudba, za nadati se da će se nametnuti i imati dobru minutažu. Nek mu je sretno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Uglavnom kad igraci idu na posudbu ugovor im ne tece, potpiše novi da ide a ima obavezu da odradi godinu kad se vrati ili 2-3 zavisi kako se dogovori
Nije tačno.bordobijeli je napisao/la: ↑09 jul 2020, 15:47Uglavnom kad igraci idu na posudbu ugovor im ne tece, potpiše novi da ide a ima obavezu da odradi godinu kad se vrati ili 2-3 zavisi kako se dogovori
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Sad znamo ko je najveci insajder i najuticajniji forumas u klubu - Alen Skoro!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑09 jul 2020, 15:47Uglavnom kad igraci idu na posudbu ugovor im ne tece, potpiše novi da ide a ima obavezu da odradi godinu kad se vrati ili 2-3 zavisi kako se dogovori

E ne vjerujem

-
- Kontakt:
Sta nevjerujes ?OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 jul 2020, 15:56bordobijeli je napisao/la: ↑09 jul 2020, 15:47Uglavnom kad igraci idu na posudbu ugovor im ne tece, potpiše novi da ide a ima obavezu da odradi godinu kad se vrati ili 2-3 zavisi kako se dogovori![]()
![]()
![]()
E ne vjerujem![]()
Da ovi sto odu na posudbu ne potpišu nesto da se moraju vratiti u klub s kojim imaju ugovor. Mi smo vjerovatno isto to s kurdicem uradili ides u Pazar godinu a produzit ces godinu. Na posudbu se šalju igraci koje poslje zeliš da vratis.
Evo sport;1.ba piše da bi neki Vijetnamac mogao doći u Sarajevu, bek, igrao u Heerenvenu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, budzak, bvsic, Direktorcic, nedimmmm1337, Tarapi, UltraSa46, Venom i 44 gosta.