Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ma vi dovodite huga almeidu ko sto gledam ,on je izjavio da je werder u pregovorima sa realom ,jos murinjov prtugalac jos nije skup puno,,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
PA to je i najbolja opcija. Meni neki znaju reci pa sta ce im on, starkelja. Ljudi ne znaju da je Hugo Almeida u najboljim godinama, mlad je a izgleda drugacije totalno. Kosta do 5-6 miliona eura i sve ono sto sam nabrojao (trenirao ga Mou, jeftin, poznaje igrace Reala, zabija dosta golova u Bundesligi, Portugalac je i spreman je preci u Real sto je i sam rekao) ide u prilog njemu kao najidealnijem pojacanju.
Sto ce Realu jedan Dzeko koji bi kostao 30-40 miliona eura pa dodje u klub i nemaju gdje onda staviti Higuaina i Benzemu, ili Dzeku i Higuaina i tako... igraju sa jednim napadacem i treba im neko ko je kratkorocno spreman preuzeti ulogu drugog napadaca.
Ako zelimo uspjehe, i sam Mourinho ovo rece, onda nema vremena da adaptiramo mlade igrace u svoju momcad kao sto je to Barcelona radila godinama bez trofeja u Evropi - pritom mislim prije ere Ronaldinha. Zajebali smo posteno sa kupovinom Beckhama i ostalih i kreiranjem, kako Perez rece, brenda, jer ocito to nije upalilo au to vrijeme smo mogli napraviti dobru i jeftinu ekipu uz Soldada na vrhu, a kasnije su nam se pruzali potencijali poput Oparea, NEgreda, Granera i sl.
Evo sad imamo ovog mladog Jesea, on nije obicni dribler kao mnogi i nece tako lako propasti. Treba mu dati sansu jer je potencijalan. Svi su spominjali onog Szalaia i evo na sto je spao nakon kurcenja. Jese je sjajan igrac, ne igra klasicnog napadaca, ali ce Realu za par godina dobro doci ako ga pametno iskoriste.
Sto ce Realu jedan Dzeko koji bi kostao 30-40 miliona eura pa dodje u klub i nemaju gdje onda staviti Higuaina i Benzemu, ili Dzeku i Higuaina i tako... igraju sa jednim napadacem i treba im neko ko je kratkorocno spreman preuzeti ulogu drugog napadaca.
Ako zelimo uspjehe, i sam Mourinho ovo rece, onda nema vremena da adaptiramo mlade igrace u svoju momcad kao sto je to Barcelona radila godinama bez trofeja u Evropi - pritom mislim prije ere Ronaldinha. Zajebali smo posteno sa kupovinom Beckhama i ostalih i kreiranjem, kako Perez rece, brenda, jer ocito to nije upalilo au to vrijeme smo mogli napraviti dobru i jeftinu ekipu uz Soldada na vrhu, a kasnije su nam se pruzali potencijali poput Oparea, NEgreda, Granera i sl.
Evo sad imamo ovog mladog Jesea, on nije obicni dribler kao mnogi i nece tako lako propasti. Treba mu dati sansu jer je potencijalan. Svi su spominjali onog Szalaia i evo na sto je spao nakon kurcenja. Jese je sjajan igrac, ne igra klasicnog napadaca, ali ce Realu za par godina dobro doci ako ga pametno iskoriste.
@hz_ilidza, dijete drago ne brukaj se jadan ne bio, skloni taj potpis...
ma ako ste za ronalda i kaku dali 170 miliona skoro sta fali i za dzeku dati bar tih pisljivih 40 milionaGunnerS je napisao/la:40 miliona za Džeku ?!Ma dajte, šta vam je, pa ja sam davno rekao, on će otići za manje od 20 miliona, to je samo napuhvanje i cijene i igrača. Svaka čast njemu al nit če Džeko u Real nit će neko za njega dat preko 20 miliona Eura
i nesto ste poceli skrtarit,pobogu boze pa necete valjda gledati u 20 miliona
-PAJA Fan Club!!
@HZ_ilidzaa, ja koji si ti lopov

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
ma može za džeku i 50 mil, samo nek pola podjeli nama ovamo:) naš je i trebamo ga cjenit.. on bi se brzo adaptirao, jer napadaću i nije tako teško ko srednjem redu, a u svakom slučaju pare idu našem čovjeku.
I DEPORTIVO POBJEDIO HERKULESA:))))
I DEPORTIVO POBJEDIO HERKULESA:))))
Morata, Jeseu i Sarabia..
Ne treba nam niko..
Forsirat ih pomalo i za godinu dvije bi imali generaciju koja bi se pamtila
uz mlade Khediru , Marcela ,Oezila, DiMariu, i Canalesa
Ne treba nam niko..
- anonymousHD
- Kontakt:
Moratu ćemo vidjeti sutra, debituje ja mislim..L_blancos je napisao/la:Morata, Jeseu i Sarabia..
Ne treba nam niko..
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
neka malo...nek vas bode u oci...mandraX je napisao/la:@hz_ilidza, dijete drago ne brukaj se jadan ne bio, skloni taj potpis...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Cekajte , kupili su Ronalda i Kaku za cca 170 mil. , za godinu i po vratilo se dvostruko ...Dresovi , didje midje itd...
Mourinho na pressici izjavio da bi Arbeloa trebao igrati desnog beka.. Jer po njemu svaku utakmicu što je odigrao odlično je svoj posao odradio, što se ove sezone ne može reći za Ramosa.. Gdje je taj igrač nestao nakon WC - a, a najbolji bek bio 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Joj kakve gluposti pise ovaj sport
ja sam plakao
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/100 ... nalda.html
Al najjaci je kraj tog posta. Kao Perez bi dao kapitensku traku Ronaldu
Slažem se sa brnjom za Almediu koji će nam racku Džeko hajd da je ejftin i mu nije problem uklonit se kada se Pipita oporavi mada ja kažem ne bi bilo loše ni isprobat Morattu
I šta je ovo za onog iz Mvillu imal ko bolje upućen smiješno mi je to Xabi,Khedira,Lass,Momo,Gago pa i Granero svi mogu igrat to
I šta je ovo za onog iz Mvillu imal ko bolje upućen smiješno mi je to Xabi,Khedira,Lass,Momo,Gago pa i Granero svi mogu igrat to
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, a koji su ovo bolesnici OMFG! HAHHAHAHHAHBrnjoo je napisao/la:Joj kakve gluposti pise ovaj sportja sam plakao
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/100 ... nalda.html
Bilo bi mi krivo da postoje nesuglasice u svlačionici al isto tako se ne bih začudio da je ovo istina o Ronaldu, pa lik nije dao Xabi Alonsu da puca penal i da dadne prvi gol za Real, i dobro se sjećam da se nije radovao kad je promašio penal i Benzema naletio i zakucao loptu.. Lik ostao i razmišljao kako nije zabio gol.. 
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
ni mene ne bi cudilo da je to istina, stavise i ocekivao sam takvo nesto 

Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
Ne pratis Real, ne znas kakva je atmosfera u klubu, kao sto ja ne znam kakva je u Barceloni.ilidžanski dijamant je napisao/la:ni mene ne bi cudilo da je to istina, stavise i ocekivao sam takvo nesto
Pozdrav navijačima najvećeg kluba na planeti, a i šire.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
cek ti znas kakva je atmosfera u realu? ili mozda ja znam kakva je atmosfera u barci?Brnjoo je napisao/la:Ne pratis Real, ne znas kakva je atmosfera u klubu, kao sto ja ne znam kakva je u Barceloni.ilidžanski dijamant je napisao/la:ni mene ne bi cudilo da je to istina, stavise i ocekivao sam takvo nesto
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
Brnjoo je napisao/la:Ne pratis Real, ne znas kakva je atmosfera u klubu, kao sto ja ne znam kakva je u Barceloni.ilidžanski dijamant je napisao/la:ni mene ne bi cudilo da je to istina, stavise i ocekivao sam takvo nesto
Pratis na internet, tv i odma znas atmosferu u klubu
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.