Pozz.
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Hajd pls izbaci Virtu i Badu iz Cekicara. Bezveze se nadam da ce odigrati pa mrka kapa stalno. Znaci nisu vise u Cekicarima
Naš rezultat je 1:2, nije 2:1.
Kada nađeš nove. Do tada će oni biti dio tima, bez obzira da li tipuju ili ne. Ova situacija s koronom je sve poremetila, a imali smo situaciju kad su svi tipovali.
Ispravljeno
Ispravljenocoelho41 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 22:01ALLAHU DRAGI MI DOBILI 0-4 SAVEZ UPISUJE 4-0 ISPRAVLJAJ OVO
viewtopic.php?f=52&t=15102
Pa forumaju redovno, prije tri sedmice se javili ovdje i rekli da nastavljaju a ja vec pet kola igram sam.
Ma kakvi. Bada uđe tu i tamo, a Virtu4la nema od kako je Sarajevo odbranilo titulu. Baš čudnoMont0 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 22:12Pa forumaju redovno, prije tri sedmice se javili ovdje i rekli da nastavljaju a ja vec pet kola igram sam.
Ali, ako je takvo pravilo ok.
Haha sto bi me iznenadilo da se on s nekim "pazi"Mokes je napisao/la: ↑09 jul 2020, 22:23Ma kakvi. Bada uđe tu i tamo, a Virtu4la nema od kako je Sarajevo odbranilo titulu. Baš čudno![]()
![]()
Ovakvi bezobrazluci me tjeraju da raskinem bilateralni dogovor sa savezom o povlacenju iz lige.coelho41 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 22:01ALLAHU DRAGI MI DOBILI 0-4 SAVEZ UPISUJE 4-0 ISPRAVLJAJ OVO
viewtopic.php?f=52&t=15102
Dakle, s krajem ove sezone ili pocetkom slijedece, dva nova igraca Cekicara su Osim13 (Pivopije) iMont0 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 22:34@Mokes situacija je slijedeca: na pp je stigla ponuda dvojice igraca koji trenutno imaju tim i sto se mene tice sve je dogovoreno. Cini mi se da prelasci nisu dozvoljeni u toku sezone al nije problem sacekati kraj, ionako cu ispast ko fisek
Ne znam tacnu proceduru, pa ti to provedi kroz papire tamo, ja imam pecat.
Imena igraca na pp saljem, ne zelim da njihove ekipe ispastaju zbog medijskih naglabanja![]()
Ispoštovao, do kraja sezone imate vremena da nađete novog igrača, tu sam pomoći svojoj matičnoj franšizi u potrazi za novim igračem ukoliko je to potrebno, ipak su Pivopije prvi dom.scudetto89 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 06:23Vazi samo ti meni javi na vrijeme ako budes htio , da trazim drugog igraca, iako si ti dobar, opet boze moj tvoj izbor , imas pravo da biras![]()
JarnoTrulli je napisao/la: ↑09 jul 2020, 22:50Ovakvi bezobrazluci me tjeraju da raskinem bilateralni dogovor sa savezom o povlacenju iz lige.coelho41 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 22:01ALLAHU DRAGI MI DOBILI 0-4 SAVEZ UPISUJE 4-0 ISPRAVLJAJ OVO
viewtopic.php?f=52&t=15102![]()
Iako je WatchMojo uvrstio ovaj transfer u top 10 ikad lige, ne treba na nas to uticati, bahatićemo se kad dođe vrijeme.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑09 jul 2020, 23:34Ne postustajem u borbi za promociju Stolca. Dajem sve od sebe
Monto prijatelju ti si kapiten, pravila ti kazu :
Predsjedniče, kako vas nema, čudne se stvari dešavaju. Slično kao kad je Tito umro. Bojim se da će se liga raspast bez vas.JarnoTrulli je napisao/la: ↑09 jul 2020, 22:50Ovakvi bezobrazluci me tjeraju da raskinem bilateralni dogovor sa savezom o povlacenju iz lige.coelho41 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 22:01ALLAHU DRAGI MI DOBILI 0-4 SAVEZ UPISUJE 4-0 ISPRAVLJAJ OVO
viewtopic.php?f=52&t=15102![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.