Rafinha je desni bočni igrač i nikako lijevi, za Zapatu čuo sam da će biti dobar odbrambeni, a mi ko lafo imamo Brena, a Breno griješi nenormalno, valjda će iskustvom doći i stabilnost...amadeus21 je napisao/la:Sreca pa vam je Oddo stigao samo na pozajmicu... zato, prokleti skrti njemci, zarovite u klupski budzet i dovedtie si kvalitetnog stopera i lijevog bocnog igraca, kao sto su Rafinha i Cristian Zapata!!!
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Došao je Oddo, dobar će biti kao desni bek (svakako bolji od Lella - debila), samo problem ćemo imati sa Lahmom, jer ako se povrijedi nema ko da igra poziciju lijevog beka. Gledao sam neke klipove Odda, nije loš, ima pofinu tehniku, poprilično brz, jak, stabilan, ima dosta jak šut, a dobri su mu centar šutevi, tako da će dobro doć Toniju. Samo problem je što se on vratio sa povrede koljena, tako da će mu trebati vremena da vrati formu ako je ikako bude mogao vratiti - onakvu kakvu je imao u Milanu kad su osvojili Ligu Prvaka.
Pratio sam neke špekulacije danas, izgleda da nije stalo samo na Oddu, traže zadnjeg veznog, po transfermarkt.de Toulalan, Tymoschuk dolaze u obzir. I još jedna šokatna vijest, lafo se Bayern umiješao u potjeru za Berbatovom, a Berbatov je koliko znam pred potpisom sa Manchesterom, Pavlyuvchenko je došao umjesto Berbatova u Tottenham. Ovo su samo špekulacije, al mislim da je istina što se tiče zadnjeg veznog, sumnjam da će Zenit pustit Tymoschuka, a Toulalan bi mogao doći... sad zasad, biće još špekulacija do 01.09. očekujem već danas neke nove špekulacije, možda čak i transfere.
Pratio sam neke špekulacije danas, izgleda da nije stalo samo na Oddu, traže zadnjeg veznog, po transfermarkt.de Toulalan, Tymoschuk dolaze u obzir. I još jedna šokatna vijest, lafo se Bayern umiješao u potjeru za Berbatovom, a Berbatov je koliko znam pred potpisom sa Manchesterom, Pavlyuvchenko je došao umjesto Berbatova u Tottenham. Ovo su samo špekulacije, al mislim da je istina što se tiče zadnjeg veznog, sumnjam da će Zenit pustit Tymoschuka, a Toulalan bi mogao doći... sad zasad, biće još špekulacija do 01.09. očekujem već danas neke nove špekulacije, možda čak i transfere.
Što se tiče Jansena, dobar je igrač, mada stalno ga prate nekakve povrede, nisam ga vidio da je sastavio 3 utakmice za redom. Nije mi nešto uredu, pa su ga možda zbog toga prodali...
Znam ja care da je otišo nisam ja glup ali kazhem mogli su i ranije ovo odraditi nisu morali čekati zadnji dan i ne bi ni došo Vart na posutbu nije ni Jansen na posutbu otišo a prvotimac je bio
Cemu ovoliki pesimizam? Iskren da budem, ja ocekujem najmanje polufinale ove godine.boys_ama je napisao/la:Skupina F
Lyon
Bayern
Steaua
Fiorentina
Eto imamo sreće uz Allahovu pomoć mozhda prodjemo grupnu ali opet napominjem mozda

Svjeza vijest, kuha se nesto sa Arshavinom, bilo na DSF-u, sad koliko im treba vjerovat...
E malo radosti Ulli kazhe da će vjerovatno dovesti jos pojacanja pa sad je li mu vjerovati a prije ne.
"za ovoga optimistu što misli da ćemo stići do polufinala zar ti stvarno misliš da smo mi u rangu Manchestera ili jednog Chelsea mozhda Barce oni su ti care u polufinalu "
"za ovoga optimistu što misli da ćemo stići do polufinala zar ti stvarno misliš da smo mi u rangu Manchestera ili jednog Chelsea mozhda Barce oni su ti care u polufinalu "
naravno da mislim. zar ti mislis da je zenit stvarno jaca ekipa od nas, pa nas pobjedise 4:1. Lopta je okruglaboys_ama je napisao/la:E malo radosti Ulli kazhe da će vjerovatno dovesti jos pojacanja pa sad je li mu vjerovati a prije ne.

Ne znam sta vi ocekujete , al po meni bi trebali ici na osvajanje Lige prvaka. Ne mogu se zadovoljiti sa polufinalom... 

e ovaj ga bas pretjera hahahabig_amko je napisao/la:Ne znam sta vi ocekujete , al po meni bi trebali ici na osvajanje Lige prvaka. Ne mogu se zadovoljiti sa polufinalom...

ljudi osvajamo 

Ljudi realno po igračkom kadru nismo jači od Reala, Manchestera, Intera, Čelzija, Barse, Liverpoola...
Jedino to što je lopta okrugla i ako nas sreća posluži, inače ispadamo... zato kad bi uspjeli dovesti nekog igraca, ranije pomenutog, popravili bi šanse... i da Zenit jeste jači od nas!!
Jedino to što je lopta okrugla i ako nas sreća posluži, inače ispadamo... zato kad bi uspjeli dovesti nekog igraca, ranije pomenutog, popravili bi šanse... i da Zenit jeste jači od nas!!
Ne, zenit nije jaci od nas.davud87 je napisao/la:Ljudi realno po igračkom kadru nismo jači od Reala, Manchestera, Intera, Čelzija, Barse, Liverpoola...
Zenit naravno da jeste jači od nas ali ako im uspijemo ugrabiti Pogrebnjaka ili Arshavina ili koga već mochemo im parirati ta sinoć su dokazali da jesu jači od nas nema šta
hebiga sad ispada i da je Vrbanjusa jaca od nas... 

Haha e jbg. sad ajmo sada jel se iko nada novom pojačanju do ponedjeljka ?
Dok im je Braco trener, naravno da je jacabig_amko je napisao/la:hebiga sad ispada i da je Vrbanjusa jaca od nas...

Ja se nadam bar jednom novom pojačanju... inače sezona će biti loša...
Šta loša bit će katastrofalna
A ljudi ja vecih pesimista odavno vidio nisam,

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.