Pa uopste nisam mislio nista lose skroz normalno sam ga pitao. Ali shvatam ga. Ponosan je. Vec je pisao da mu se tema prebaci u PL. Lik sam sa sobom pise. Sam sebi pise da je olimpik usao u PL tako da me ne.cudi njegov odgovor
Stadioni Prve lige FBIH
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Stadioni Prve lige FBIH
Pa gdje su tribine, temelji barem.
3000 minimum treba biti. Daleko je ovo od toga.
3000 minimum treba biti. Daleko je ovo od toga.
- FKS -
Trola vjerovatno.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
- GoskGabela
- Kontakt:
Krivo informiras javnost.
To je stadion u zupanijskoj ligi
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
kmee kmee ja sam iz Gabele, uveli su mi internet 2018. godine kme kmeee
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
Apropo stadiona u Bihaću.
Onaj treći dio gdje piše Bihać po mojoj računici ima 68 redova i 21 kolonu = 1428
Centralni dio ima 70 redova, 21 kolonu, minus nekih 100 stolica zbog ovog po tribini.
Prvi dio je vjerovatno jednak trećem.
Mala tribina ima mislim 111 redova, ne vidim najbolje koliko kolona.
Onaj treći dio gdje piše Bihać po mojoj računici ima 68 redova i 21 kolonu = 1428
Centralni dio ima 70 redova, 21 kolonu, minus nekih 100 stolica zbog ovog po tribini.
Da 68 u redu a imaju 22 reda jer na desnoj kocki gdje pise bihac nema stolice u zadnjem redu u vrhu skinute su, dok recimo u lijevoj kocki se vec vide stolice u vrhu.ASD je napisao/la: ↑09 jul 2020, 19:19Apropo stadiona u Bihaću.
Sto se tice male tribine ima 9 redova i 71 stolica u redu u jednoj kocki, racunamo to kad su postavljene stolice tek, jer sad je poskidano dosta stolica, ovaj bijeli dio isto jer su improvizovali stepenice kao pa su skidali klupe, inace na maloj tribini je bilo 4 stepenica ,na pocetku svake kocke i na kraju zadnje, to je 4.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- ASD
- Kontakt:
Znači, kad bi sve popunili stolicama i ono prazno na maloj tribini.LloriS je napisao/la: ↑09 jul 2020, 19:30Da 68 u redu a imaju 22 reda jer na desnoj kocki gdje pise bihac nema stolice u zadnjem redu u vrhu skinute su, dok recimo u lijevoj kocki se vec vide stolice u vrhu.ASD je napisao/la: ↑09 jul 2020, 19:19Apropo stadiona u Bihaću.
Sto se tice male tribine ima 9 redova i 71 stolica u redu u jednoj kocki, racunamo to kad su postavljene stolice tek, jer sad je poskidano dosta stolica, ovaj bijeli dio isto jer su improvizovali stepenice kao pa su skidali klupe, inace na maloj tribini je bilo 4 stepenica ,na pocetku svake kocke i na kraju zadnje, to je 4.
To bi bilo otprilike 4500 + 1100
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
U slucaju da NK Čelik bude igrao kantonalnu ligu ZDK,igrat ce na stadionu kamberovica polje 99,9%

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Da 4500 velika tribina a mala je 71x9 =639 po kocki x3 kocke=1917 +4500= 6417ASD je napisao/la: ↑09 jul 2020, 21:05Znači, kad bi sve popunili stolicama i ono prazno na maloj tribini.LloriS je napisao/la: ↑09 jul 2020, 19:30Da 68 u redu a imaju 22 reda jer na desnoj kocki gdje pise bihac nema stolice u zadnjem redu u vrhu skinute su, dok recimo u lijevoj kocki se vec vide stolice u vrhu.ASD je napisao/la: ↑09 jul 2020, 19:19Apropo stadiona u Bihaću.
To bi bilo otprilike 4500 + 1100
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Znam da je bila baš baš velika akcija ali zašto se opet ne pokrene pogotovo što je Tigar sada tunebeskasila je napisao/la: ↑10 jul 2020, 05:53Kod ise u dzepu. Uzeo je covjek sigurno 100k mozda neko zna i koliko tacno da od toga nema nista . A kakav bi stadion bio da su stolice nove. Fuj sta je covjek uradio nit ga je ko tuzio nit ista
Ismet Iso Nanin uzeo je sigurno samo su neki ljudi davali sami od sebe po 500-600km za stolice
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Bilo je ljudi koji su davali i po 10000 pdjednom i skupile su se velike pare ali je on sve zajebao iako je govorio da nije kriv. Pa to bi sad bilo tesko ponovo sakupiti jer puno naroda je zajebano dali pare bezveze i da sad neko opet daje. Mislim da je to nemoguce.1921boy je napisao/la: ↑10 jul 2020, 11:22Znam da je bila baš baš velika akcija ali zašto se opet ne pokrene pogotovo što je Tigar sada tunebeskasila je napisao/la: ↑10 jul 2020, 05:53Kod ise u dzepu. Uzeo je covjek sigurno 100k mozda neko zna i koliko tacno da od toga nema nista . A kakav bi stadion bio da su stolice nove. Fuj sta je covjek uradio nit ga je ko tuzio nit ista
Ismet Iso Nanin uzeo je sigurno samo su neki ljudi davali sami od sebe po 500-600km za stolice
Malo se tribine oćiste ofarbaju stepenici ulazi nove stolica uz to dobar semafor (ne znam da li ima vec) i tip top bi izgledao stadionnebeskasila je napisao/la: ↑10 jul 2020, 11:40Bilo je ljudi koji su davali i po 10000 pdjednom i skupile su se velike pare ali je on sve zajebao iako je govorio da nije kriv. Pa to bi sad bilo tesko ponovo sakupiti jer puno naroda je zajebano dali pare bezveze i da sad neko opet daje. Mislim da je to nemoguce.1921boy je napisao/la: ↑10 jul 2020, 11:22Znam da je bila baš baš velika akcija ali zašto se opet ne pokrene pogotovo što je Tigar sada tunebeskasila je napisao/la: ↑10 jul 2020, 05:53Kod ise u dzepu. Uzeo je covjek sigurno 100k mozda neko zna i koliko tacno da od toga nema nista . A kakav bi stadion bio da su stolice nove. Fuj sta je covjek uradio nit ga je ko tuzio nit ista
Vjerujem da ima ljudi koji bi opet dali ali eto sjebo je Iso i to fajn baš.Ja mislim da je moguce al da Tigar odradi sa svojim ljudima
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.