Luka Menalo
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- ASD
- Kontakt:
Re: Luka Menalo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ako se oporavi od ove povrede na vrijeme, a procitao sam i da razmislja da zavrsi svoju karijeru tako da je upitno...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 jul 2020, 16:17Igrat će Lulić lijevo krilo. To smo barem riješili na par mjeseci..
Izgleda da nece, dobro je! https://sportsport.ba/fudbal/lulic-uvij ... dem/367731
- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
2 : 40 Asistencija
4 : 00 Stativa

- NeumjesanTip
- Kontakt:
R.I.P. Mamba
Dinamo je već potpisao Kastratia, najboljeg igrača Lokomotive, najopasnije krilo u HNL.NeumjesanTip je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:23Mislim da će dobiti priliku u Dinamu iduće sezone, ovu sezonu se baš pokazao u Olimpiji. Hajrović je bivši, vjerovatno će uskočiti umjesto njega.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
U to sam neupućen. Ali se može potući s Kadziorom, možda Oršić ode, uglavnom vjerujem da će mu dati priliku, na njemu je da je iskoristi.Drape je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:44Dinamo je već potpisao Kastratia, najboljeg igrača Lokomotive, najopasnije krilo u HNL.NeumjesanTip je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:23Mislim da će dobiti priliku u Dinamu iduće sezone, ovu sezonu se baš pokazao u Olimpiji. Hajrović je bivši, vjerovatno će uskočiti umjesto njega.
R.I.P. Mamba
Ako s 24 ne moze igrati u Dinamu, onda ****..NeumjesanTip je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:51U to sam neupućen. Ali se može potući s Kadziorom, možda Oršić ode, uglavnom vjerujem da će mu dati priliku, na njemu je da je iskoristi.Drape je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:44Dinamo je već potpisao Kastratia, najboljeg igrača Lokomotive, najopasnije krilo u HNL.NeumjesanTip je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:23Mislim da će dobiti priliku u Dinamu iduće sezone, ovu sezonu se baš pokazao u Olimpiji. Hajrović je bivši, vjerovatno će uskočiti umjesto njega.

Odlazak u Dinamo iz naše lige je bio očigledno prevelik skok. Onda izgubljena polusezona, pa nezadovoljavajuća posudba u Slaven.
Sad ima iza sebe punu sezonu relativno ozbiljnog fudbala i dobru formu .
Menalo je brz igrač, ima talenat, ako se adptirao na profesionalno igranje možda je i spreman za Dinamo.
Može da upadne umjesto Hajrovića, koji vrlo vjerovatno ide.
Mislim da Menalo može igrati i lijevo i desno.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, Atlanta, Blackwargreymon, Bosna2026, Bosnjo22, CHR, Confiance, DeeWa, dena24, DjaniTarik, DoktorXabaras, Elrond, gh0stHZ, gigglessmoke, Goalgetter, GrbavicaHrammm, Hajdeee, Homelander, invincible1921, JimmyPage, Jurica95, Kapetan, Kaunas, lakilone, Lokomotifa, marlostanf1eld, nebeskasila, onajlikk, Pact1921, rossonero85, SanaBosna, Scholl, Shevko, Sheyi, signalidunapark, smajke, soccerfan, StevieG8, Tihi, tuzlanskinacin, VensanKasel, zaostrog i 313 gostiju.