FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 10 jul 2020, 02:01

Ono sto sam gledao Resica u Čeliku, bio mi je odličan, jos da je imao sa kim igrat bilo bi top. Ostavio bih ja njega, a sto se tiče Mustafića, kod nas ne bi došao do izražaja zbog prevelike konkurencije u sredi, ali brate malo je 150k eura ali bas malo. Da je bar 250k pa kad skontas pola miliončeta za njega nije lose i nekako, ali ovo je bas mizerno.
Od omladinaca posebno bi pod budnim okom drzao Sadikua

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 jul 2020, 02:14

Sunce ti poljubim kako Tatar ispade pun pogodak na kraju balade. Kad je šarn'o, uz mene bila možda još tri-četiri lika koja su govorila da se sačeka teren pa da se onda sudi. Sjećam se da sam išao na forum Belupa i raspitivao se kakav je, tamo govorili da je nikakav i da je bio obična flopina kod njih. Dobar je Benjo, zna biti sluntav i nikakav 80 minuta, a onda uradi neku magiju i riješi tekmu. Takve igrače uvijek moraš imati, da na neku čarlamu pridonesu kad ne ide. Gotivan igrač i momak.

Šta znači kad imaš kvalitetnog SD-a, koji ima konekcije i poznanstva na sve strane. Da je slušao komentare velikih trenerčina i poznavatelja fudbala, ne bi njoBe primirisao Koševu. Gledali bi onog mrtvog Šišića čitavu sezonu..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 jul 2020, 06:40

ajdohordas je napisao/la:
10 jul 2020, 02:01
Ono sto sam gledao Resica u Čeliku, bio mi je odličan, jos da je imao sa kim igrat bilo bi top. Ostavio bih ja njega, a sto se tiče Mustafića, kod nas ne bi došao do izražaja zbog prevelike konkurencije u sredi, ali brate malo je 150k eura ali bas malo. Da je bar 250k pa kad skontas pola miliončeta za njega nije lose i nekako, ali ovo je bas mizerno.
Od omladinaca posebno bi pod budnim okom drzao Sadikua
Ma nije malo covjece imamo i procenat od iduceg transfera....

Jbg Mauro Icardi je iz La Masije za 300.000 otisao....

Ne mozes na svakom milion uzet
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 jul 2020, 07:31

Meni je iskreno Resić tanak, nema on tu japiju za dobrog fudbalera. Mali Salčin, Kurdić, Dervišagić.. od njih očekujem iskorak
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Hordas84
Kontakt:

Post Postao/la Hordas84 » 10 jul 2020, 08:00

AlfredNobel je napisao/la:
10 jul 2020, 02:14
Sunce ti poljubim kako Tatar ispade pun pogodak na kraju balade. Kad je šarn'o, uz mene bila možda još tri-četiri lika koja su govorila da se sačeka teren pa da se onda sudi. Sjećam se da sam išao na forum Belupa i raspitivao se kakav je, tamo govorili da je nikakav i da je bio obična flopina kod njih. Dobar je Benjo, zna biti sluntav i nikakav 80 minuta, a onda uradi neku magiju i riješi tekmu. Takve igrače uvijek moraš imati, da na neku čarlamu pridonesu kad ne ide. Gotivan igrač i momak.

Šta znači kad imaš kvalitetnog SD-a, koji ima konekcije i poznanstva na sve strane. Da je slušao komentare velikih trenerčina i poznavatelja fudbala, ne bi njoBe primirisao Koševu. Gledali bi onog mrtvog Šišića čitavu sezonu..
Ovo je poluamaterska liga pa nije ni tesko bit dobar realno.Tatar i Rahman meda nisu mogli u Sloveniji i Hrvatskoj,ne trebamo ni mi sad od njih pravit igracine.Kakvi su to igraci koji ce najbolje godine provest u Bosni.Takav je slucaj sa svim klubovima,npr Bilbija,Todorovic,Filipovic ili Krpic i Lendric,sve same krampe,a to su i dokazali svojom igrom u inostranstvu,a kao kod nas su neka imena.Treba nama jos mnogo toga da se domognemo Evrope,ulaganja u transfere igraca prije svega.Kakvi Oremusi kakvi bakraci.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 jul 2020, 08:03

Hordas84 je napisao/la:
10 jul 2020, 08:00
10 jul 2020, 02:14

Ovo je poluamaterska liga pa nije ni tesko bit dobar realno.Tatar i Rahman meda nisu mogli u Sloveniji i Hrvatskoj,ne trebamo ni mi sad od njih pravit igracine.Kakvi su to igraci koji ce najbolje godine provest u Bosni.Takav je slucaj sa svim klubovima,npr Bilbija,Todorovic,Filipovic ili Krpic i Lendric,sve same krampe,a to su i dokazali svojom igrom u inostranstvu,a kao kod nas su neka imena.Treba nama jos mnogo toga da se domognemo Evrope,ulaganja u transfere igraca prije svega.Kakvi Oremusi kakvi bakraci.
Ima i toga. Za Oremuša se ne slažem, standardan u Hapoelu, a to nije mala stvar.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 10 jul 2020, 08:22

ne znam, mustafic je po menu imao tu nesrecu da je morao zbog povrijedjenog veznog reda da igra, o trenerskim zamislima tadasnjeg trenera necu da govorim. kod mustafica se vidi da ima potencijala, ali kao i svaki akademac, mora imati nekoga da sazrije uz njega. realno, gavric mu tu nije mogao pomoci. bas se pitam na sta bi licio pidro da nije ima iskusnog krstu ispred sebe, mozda je to npr problem sabanovica koj ima iskusnog hebibovica ispred sebe :D ja da se pitam, ja bih mustafu vratio i dao mu priliku u kupu ili u utakmicama lige dok bude trajala evropa. u sakom slucaju lijepe pare za nekoga ko inace sjedi na klupi kod nas :)
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 10 jul 2020, 08:28

Nase dvije zlatne koke su Salcin i Pidro. Ja kad vidim kako oni centriraju meni dusa smirena odma, plus Kova. Ima da se uzme dobro na njima. Samo produzenje ugovora nam govori koliko je ova uprava kvalitetna, za razliku od predhodnih..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 jul 2020, 08:43

Meni smiješno čitati čuj kod nas ima jaku konkurenciju u Slovanu kao nema
Ja bih Mustafica vratio sa posudbe ako ikako može i ponudio mu ugovor.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 jul 2020, 08:56

Zasto bi Mustafica ostaili da sjedi na klupi ili tribinama, kad pored Susica, Rahmanovica, Djokanovica, Zidana, Oremusa i tog novog DMF nece dobiti sansu.
Ovako ces dobiti neke pare, a ne gubis bitnog igraca.
Da li Mustafic moze doci do nivoa da ude standardan, moze sigurno. Dobar je igrac, al trenutno mislim da i nama trebaju neke pare od nekog transfera. 250k Km nije ni malo, a nije ni puno... Sredina jbga.

A sigurno da bi i Mustafic vrlo rado otisao iz BiH, i vani nastavio svoju karijeru.

A ako neko misli da bi Mustafic igrao prije Oremusa, onda ga treba ostaviti.. Al ako ce biti rezervna opcija, to po meni treba prodati odmah

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 jul 2020, 08:59

AngelDiMaria je napisao/la:
10 jul 2020, 08:22
ne znam, mustafic je po menu imao tu nesrecu da je morao zbog povrijedjenog veznog reda da igra, o trenerskim zamislima tadasnjeg trenera necu da govorim. kod mustafica se vidi da ima potencijala, ali kao i svaki akademac, mora imati nekoga da sazrije uz njega. realno, gavric mu tu nije mogao pomoci. bas se pitam na sta bi licio pidro da nije ima iskusnog krstu ispred sebe, mozda je to npr problem sabanovica koj ima iskusnog hebibovica ispred sebe :D ja da se pitam, ja bih mustafu vratio i dao mu priliku u kupu ili u utakmicama lige dok bude trajala evropa. u sakom slucaju lijepe pare za nekoga ko inace sjedi na klupi kod nas :)
Svakako da znači da imaju nekog iskusnog pored sebe, ali mislim da ne znači to toliko u toj mjeri. Šabanu je jedino kriv on sam i ne samo on, nego svaki igrač sam za sebe. Ništa njemu ne znači i da je Robben ispred njega ako je on krampa. Isto tako, mislim da je Pidroni priča za sebe, te da ima uticaja recimo Krste ili neko drugi na njega, ali ne baš u tolikoj mjeri.

Meni Mustafa niti smrdi niti miriše, ono što je igrao malo je bilo katastrofalno osim jedne tekme, čini mi se Bate ako se ne varam. Doduše, volio bih ga vidjeti kod Vinka, mogao bi lagano eksplodirati uz pravilan rad s njim.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 10 jul 2020, 09:14

10 jul 2020, 08:59
AngelDiMaria je napisao/la:
10 jul 2020, 08:22
Svakako da znači da imaju nekog iskusnog pored sebe, ali mislim da ne znači to toliko u toj mjeri. Šabanu je jedino kriv on sam i ne samo on, nego svaki igrač sam za sebe. Ništa njemu ne znači i da je Robben ispred njega ako je on krampa. Isto tako, mislim da je Pidroni priča za sebe, te da ima uticaja recimo Krste ili neko drugi na njega, ali ne baš u tolikoj mjeri.

Meni Mustafa niti smrdi niti miriše, ono što je igrao malo je bilo katastrofalno osim jedne tekme, čini mi se Bate ako se ne varam. Doduše, volio bih ga vidjeti kod Vinka, mogao bi lagano eksplodirati uz pravilan rad s njim.
slazem se ali meni npr saban igra nenormalno bolje kad igra u paru sa tatarom recimo. jer tatar zna dobro odigrati i defanzivne uloge i ima vise kuveta u njemu nego u hebibovicu. vidjecemo kako god, skrenuo sam i sam s teme, mustafic ce donijeti koliko toliko zarade ekipi, pa bih molio da raja ne sere, kad se ovdje tjerao da ide za djaba, nisam vidio ove nickove da pisu "ee ne dajte ga ispod pola miliona E" tako da moderatore, ako uopste postojis, naruzi ih
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 jul 2020, 09:21

Meni je Šaban vazda isti, nažalost, pliva konstatno. Hajde kontam imaće više minuta kod Vinka, ali izgleda nije ni blizu tog nivoa, a još je radio s Vinkom u repki. Oštro za reći, ali najlošiji Akademac ubjedljivo.

Ma šta te to čudi, Mustafa je jedan od blažih primjera, kakvih je lelujanja u mišljenjima bilo u drugim stvarima i primjerima. :D

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 jul 2020, 10:06

Ne znam sta ste odjednom zapeli za tog Mustafica. Momak svakako nije bio u planovima zadnju godinu i pol koliko je u prvoj ekipi, odigro mozda ukupno 10 utakmica za klub, tako da je bolje da ide za toliku odstetu, ako je tacna, nego djaba. Nazalost drugima valja, kako se moze vidjeti po zainteresovanosti drugih klubova iz jacih liga, nama ne, tako ce biti i ubuduce dok se ne pocne ozbiljnije raditi sa mladima iz akademije.

Ovo sa Numanom je super stvar posudba u Novi Pazar. Drago mi je da uspostavljamo odnose sa njima, jer nam moze biti od velike koristi. Samo ne treba cekati da momak napuni 20 godina, izgubi skoro sezonu i po u svojoj karijeri, da bi ga na posudbu poslali, to su trebali na pocetku prosle sezone, ako nista u TOSK ili Igman na kaljenje poslat barem godinu.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 10 jul 2020, 10:26

Zvanicno bez gledalaca u evropskim pretkolima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2020, 10:29

Napapijri je napisao/la:
10 jul 2020, 10:26
Forcat ćemo kod Zetre. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 jul 2020, 10:33

Napapijri je napisao/la:
Ja se nisam ni nadao publici
Pitanje je hoce li moci biti publike i u sljedecoj godini..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jul 2020, 10:37

Napapijri je napisao/la:
Jako loše po nas, to su jako velika finansijska sredstva za nas klub. U europi minimalno 15 hiljada ljudi bude, kad odigras dvije tri utakmice mozes do brojke od 50 000
Po 10 km to je veliki gubitak za nas. Al sta je tu je kako drugim tako i nama.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2020, 10:39

bordobijeli je napisao/la:
10 jul 2020, 10:37
Napapijri je napisao/la:
Jako loše po nas, to su jako velika finansijska sredstva za nas klub. U europi minimalno 15 hiljada ljudi bude, kad odigras dvije tri utakmice mozes do brojke od 50 000
Da ali računaj na to da nećemo sad svakako sve kući igrati i trošak putovanja bi trebala UEFA pokriti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 10 jul 2020, 10:40

bordobijeli je napisao/la:
10 jul 2020, 10:37
Napapijri je napisao/la:
Mi cemo opet i lakse podnijeti od drugih jer imamo finansijski stabilniji klub, a uz to cemo dobiti vise novca radi takmicenja u kojem nastupamo. Opet, moglo je publike i biti, a da mi budemo gosti nekome kome je publika od krucijalne vaznosti, tako da smo u tom slucaju u plusu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], misstianopenaldo, napoleon72, OzmoodPinglewood i 59 gostiju.