Jesil gledao utakmicu? Vecras cista situacija da gurne loptu Alexisu za 3:1 on puca iz teske situacije.
Ja ga volim. Al je pao da valja...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Jesil gledao utakmicu? Vecras cista situacija da gurne loptu Alexisu za 3:1 on puca iz teske situacije.
Ma pljuju likovi isto sto su ostale igrace pljuvali. Lik je sam sebi stvorio priliku za gol, presao jednog stopera i do golmana. Sut nije bio dobar i to je diskutabilno. Kriviti igraca jer je promasio priliku za poraz je maltene djetinjasto.
Nisam,radim na poslu sam,al vidim drvlje i kamenje opet po njemu,
Sreća Vaša pa će uskoro kraj, inače bi vas šampionski Milan skinuo sa 4. mjesta
Odličan transfer, kamo sreće da su naši doveli Hakimija.BuffonGigi je napisao/la: ↑10 jul 2020, 08:20Oluja s istoka se pretvorila u povjetarac. Al na godinu ce biti strasni, dolazi im Hakimi.
Tako smo govorili i za Cancela..Padovan je napisao/la: ↑10 jul 2020, 08:24Odličan transfer, kamo sreće da su naši doveli Hakimija.BuffonGigi je napisao/la: ↑10 jul 2020, 08:20Oluja s istoka se pretvorila u povjetarac. Al na godinu ce biti strasni, dolazi im Hakimi.
Da da, on ce im rijesiti sve probleme. Vise volim nasu trkacu kokos nego 10 Hakimija.Padovan je napisao/la: ↑10 jul 2020, 08:24Odličan transfer, kamo sreće da su naši doveli Hakimija.BuffonGigi je napisao/la: ↑10 jul 2020, 08:20Oluja s istoka se pretvorila u povjetarac. Al na godinu ce biti strasni, dolazi im Hakimi.
Meni trebalo 2-3 dana aktivnije na ovoj temi, tebi je bas dugo trebalo da skontas.
Greška je što smo pustili Cancela za Danila, valjda je to jasno.J1897 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 08:55Tako smo govorili i za Cancela..Padovan je napisao/la: ↑10 jul 2020, 08:24Odličan transfer, kamo sreće da su naši doveli Hakimija.BuffonGigi je napisao/la: ↑10 jul 2020, 08:20Oluja s istoka se pretvorila u povjetarac. Al na godinu ce biti strasni, dolazi im Hakimi.
Ma s'ređivanje knjiga', isto kao i ovo za Pjanića. Očekivat je cijelo ljeto da bude ovakvih transfera (tj trampi)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.