Ja se nisam ni nadao publici
Pitanje je hoce li moci biti publike i u sljedecoj godini..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja se nisam ni nadao publici
Jako loše po nas, to su jako velika finansijska sredstva za nas klub. U europi minimalno 15 hiljada ljudi bude, kad odigras dvije tri utakmice mozes do brojke od 50 000
Da ali računaj na to da nećemo sad svakako sve kući igrati i trošak putovanja bi trebala UEFA pokriti.bordobijeli je napisao/la: ↑10 jul 2020, 10:37Jako loše po nas, to su jako velika finansijska sredstva za nas klub. U europi minimalno 15 hiljada ljudi bude, kad odigras dvije tri utakmice mozes do brojke od 50 000
Po 10 km to je veliki gubitak za nas. Al sta je tu je kako drugim tako i nama.
Mi cemo opet i lakse podnijeti od drugih jer imamo finansijski stabilniji klub, a uz to cemo dobiti vise novca radi takmicenja u kojem nastupamo. Opet, moglo je publike i biti, a da mi budemo gosti nekome kome je publika od krucijalne vaznosti, tako da smo u tom slucaju u plusu.bordobijeli je napisao/la: ↑10 jul 2020, 10:37Jako loše po nas, to su jako velika finansijska sredstva za nas klub. U europi minimalno 15 hiljada ljudi bude, kad odigras dvije tri utakmice mozes do brojke od 50 000
Ne znamo to, mozda i budemo igrali sve kuci i to ce se zrijebati.MortemHz je napisao/la: ↑10 jul 2020, 10:39Da ali računaj na to da nećemo sad svakako sve kući igrati i trošak putovanja bi trebala UEFA pokriti.bordobijeli je napisao/la: ↑10 jul 2020, 10:37Jako loše po nas, to su jako velika finansijska sredstva za nas klub. U europi minimalno 15 hiljada ljudi bude, kad odigras dvije tri utakmice mozes do brojke od 50 000
Napapijri je napisao/la: ↑10 jul 2020, 10:40Mi cemo opet i lakse podnijeti od drugih jer imamo finansijski stabilniji klub, a uz to cemo dobiti vise novca radi takmicenja u kojem nastupamo. Opet, moglo je publike i biti, a da mi budemo gosti nekome kome je publika od krucijalne vaznosti, tako da smo u tom slucaju u plusu.bordobijeli je napisao/la: ↑10 jul 2020, 10:37Jako loše po nas, to su jako velika finansijska sredstva za nas klub. U europi minimalno 15 hiljada ljudi bude, kad odigras dvije tri utakmice mozes do brojke od 50 000
[/quote
Uefa pokriva put, smještaj tako da je to, tu negdje. Mislim da će biti ludnica za tv e prenos i tu bi mogli hajrovati.
Nije loša ideja, mozda uraditi nesto slicno sto rade timovi u Bundesligi s fotografijama.
Kupujem 16 ulaznica da bude velika moja fotografijabordobijeli je napisao/la: ↑10 jul 2020, 11:32Nije loša ideja, mozda uraditi nesto slicno sto rade timovi u Bundesligi s fotografijama.
More kako kazu samo Mortina slika veci format...feniksptica je napisao/la: ↑10 jul 2020, 11:45Ja bih Dininu sliku, veci format. Ako ikako bude moglo
Vama iz kluba sve mrsko, uz dobar marketing vjerujem da bi 1000 mogli prodati.
Teško, nije isti način rada kod nas i kod vas u Novom Sarajevu.Vanja8 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 11:59More kako kazu samo Mortina slika veci format...feniksptica je napisao/la: ↑10 jul 2020, 11:45Ja bih Dininu sliku, veci format. Ako ikako bude moglo
Haram je kamata bolan...
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 19 gostiju.