Najgore mi je sto @irfo predlaze rastanak sa Veselim. Mogu misliti kako se @ljoze osjeca.braco je napisao/la: ↑10 jul 2020, 12:55Možda još nekog u Igman pošaljemo zbog dobrih odnosa. Osmanović je trebao na posudbu tamo ovaj proljetni dio ali kako se otkazalo prvenstvo tako i propade ali vjerujem da će sad opet negdje ići, moguće opet u Igman. Vjerovatno dobri odnosi zbog Badžaka plus ko da je neko pisao ovdje ili sam pročito negdje da bi moglo još nekoliko momaka na posudbu u Igman.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 12:23Imamo dosta obiman roster. Moze li se ocekivati jos odlazaka ili posudbi? Moramo i mladih ostaviti radi ovog novog pravila za u21 igrace.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Pa trenutno se i salje u Igman zbog Badzaka.
“Moj cilj, kao Konjičanin, ali i kao potpredsjednik Željezničara, te simpatizer Igmana, želim da približim Željezničar sa Igmanom, koliko god to mogu, jer svi znamo koliko bi to Igmanu značilo.”
Za Sinonov portal je ovo izjavio Badzak dok su nasi bili dolje.
“Moj cilj, kao Konjičanin, ali i kao potpredsjednik Željezničara, te simpatizer Igmana, želim da približim Željezničar sa Igmanom, koliko god to mogu, jer svi znamo koliko bi to Igmanu značilo.”
Za Sinonov portal je ovo izjavio Badzak dok su nasi bili dolje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Meni je najgore kad skontam da navijači Želje neće 3 godine gledat svoj klub u europskim utakmicama uživo na stadionu. Dakle posljednja europska koju smo na Grbavici gledali je bila 2018. protiv Apollona, 2019. licenca, 2020. nema publike, dakle tek 2021. U pichku materinu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 13:01
Najgore mi je sto @irfo predlaze rastanak sa Veselim. Mogu misliti kako se @ljoze osjeca.![]()
- kerimatomic1921
- Kontakt:
**** te tito. Da se rokne covjek...braco je napisao/la: ↑10 jul 2020, 13:03Meni je najgore kad skontam da navijači Želje neće 3 godine gledat svoj klub u europskim utakmicama uživo na stadionu. Dakle posljednja europska koju smo na Grbavici gledali je bila 2018. protiv Apollona, 2019. licenca, 2020. nema publike, dakle tek 2021. U pichku materinu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 13:01
Najgore mi je sto @irfo predlaze rastanak sa Veselim. Mogu misliti kako se @ljoze osjeca.![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
E moj Kera, na svu moju muku hoce jos da mi nadoda, ali drzim se.
Igman ima dobre uslove, mladu ekipu, ko zna, ako im se potrefi mogli bi napasti i premijer ligu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hajde Dago
Sta si to vidio pa si napisao taj post? Clanak neki ili? 
Nisam ništa, na glas razmišljam
Kad ćemo opet dočekati da pogledamo tekmu uživo na Grbavici 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To je velika glavobolja. Pored toga što svi kontamo kada će se to desiti, ako bude svaki treći i distanca, kako organizovati da sve zadovoljiš i da niko ne bude uskraćen ili diskriminisan.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.