Mrzi me admin, udaraju po meni ne biraju sredstva
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Hajmo u Tursku

Nesto mi se ide tamo. U Hrvatsku svakako idem jer mi je to dva sata, al bi volio i Tr ove godine.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To da definitivno, samo što se ne mogu nakanit da odem čestobombaysaphire je napisao/la: ↑10 jul 2020, 09:12Idealno je ljeto na Bjelašnici, vjeruj mi pogotovo predvečer ...
Zamisli kako je teniserima u Australiji![]()
![]()
More, koja destinacija, nemoj samo Belekario_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 08:04Hajmo u Tursku![]()
Nesto mi se ide tamo. U Hrvatsku svakako idem jer mi je to dva sata, al bi volio i Tr ove godine.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Može i Kemer i Antalija, meni svejedno, jedino bih volio kakav izlet do Kapadokije napraviti kad sam već tamo

Kad je godišnji kod tebe, da se organizujemo. Ja od idućeg petka

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Blago tebi, čitav juli radim, 1. avgusta godišnji.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 10:27Može i Kemer i Antalija, meni svejedno, jedino bih volio kakav izlet do Kapadokije napraviti kad sam već tamo![]()
Kad je godišnji kod tebe, da se organizujemo. Ja od idućeg petka![]()

Jesi bio u Kemeru?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisam bio nikako tamo.bodi123 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 10:38Blago tebi, čitav juli radim, 1. avgusta godišnji.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 10:27Može i Kemer i Antalija, meni svejedno, jedino bih volio kakav izlet do Kapadokije napraviti kad sam već tamo![]()
Kad je godišnji kod tebe, da se organizujemo. Ja od idućeg petka![]()
Jesi bio u Kemeru?
Aha, može odma 1 augusta što se mene tiče da furamo, taman ću i ja mislim do 10 augusta biti slobodan.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma more je overrated stvar. Da su normalne okolnosti otišao bih avionom u Njemačku kod amidže na sedmicu-dvije.
Inače, jel neko zna kad je najbolji tajming za rezervaciju avionske karte. Prošli put rezervisao povratnu na relaciji Sarajevo-Koln i oko 250 eura bila, a kad uletim s ljudima u konverzaciju dobijem dojam da sam se dobro zayebao. A rezervisao 2-3 mjeseca prije putovanja. Znam za one priče kupovina karte na dan leta i to.
Inače, jel neko zna kad je najbolji tajming za rezervaciju avionske karte. Prošli put rezervisao povratnu na relaciji Sarajevo-Koln i oko 250 eura bila, a kad uletim s ljudima u konverzaciju dobijem dojam da sam se dobro zayebao. A rezervisao 2-3 mjeseca prije putovanja. Znam za one priče kupovina karte na dan leta i to.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Mjesec prije puta .Captain4 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 12:09Ma more je overrated stvar. Da su normalne okolnosti otišao bih avionom u Njemačku kod amidže na sedmicu-dvije.
Najčešće tu kartu plaćaju 50-150 eura , tebi svaka čast ti si umjetnik .
Na dan leta pukovnik ili pokojnik .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
mogu ja ako mi odobre kredit
imal žena u tom kramaru đe idete?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Neko povoljno prenociste u Sarajevu u blizini čaršije ?
Jesam, što?

Išao sam sa 14 godina sam avionom gore, zakonski možeš putovati sam od 14 ali sam tada morao neku punomoć riješiti. Drugi put kad sam išao tek krenule migrantske krize, izdrkali me na aerodromu maksimalno.

"We need to suffer. And we need to fight."
Pa zato što ljudi ovdje pričaju o moru s rajom da odu a ne s mamom i tatom

čuj more overrated donijet zaključak s 18 godina
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 8 gostiju.