Za Antu dalmatinca
Evo suzdrzavam se da te bezze sta ne povrjedim al vidim komentarises pises gluposti ne povezane drug moj pod broj jedan Navijac si Bayerna i dosao si vamo pametovat kod nas Dortmundovaca koji ovaj klub volimo svim srcem... Ako si vec ovdje onda daj nemoj se pravit previse pametan jer drug moj vidim ja pratis ti znas ti mnogo tog o fudbalu i bundesligi pa cak i o BvB u ali to tvoje znanje o nasem BvB-u je nadmaseno od ovih ovdje nasih aktivnih BVB FORUMASA vjeruj mi...
Kako se bolan usudis poredit Hopenheim i BvB i rec nema velike razlike. Pa covjece dragi Hopenheim ti je selo i klub od juce ili prekuce koji je ulozio metar miliona eura da bi samo jednom bio herbsmeister i ti to poredis sa BvB-om... Te sezone kad su bili jeseni prvaci ljudi su ulozili para i para. A BvB zadnjih nekoliko godina ne trosi vise od 5 mio eura po sezoni i nemoj ba poredit nebo i zemlju ne ide vjeruj mi ... Niko od nas nije reko da smo se vratili na stare staze slave nit ce rec vjeruj mi predugo smo se patili da bi se tek tako lako digli i mi navijaci a i klub treba vremena za sve ali kako god mi smo na dobrom putu da budemo ozbiljan konkurent za plasman u ligu prvaka narednih godina i za pocetak nam je to dovoljno...
Pricas gluposti SAHIN ce otic radi klauzule. Da ti ja kazem nesto Sahin nije papak ko Schweini da poleti za parama i da se osili i hebe klub svoj oko produzenja ugovora... Sahin voli ovaj klub ovaj grad i nas navijace vjeruj mi to je momak koji ima srce i koji je normalan a ne neki glumac i frajka tipa Schweinia... Skoro je Nuri majstor rekao i dobro slusaj i zapamti : NE IGRAM ZA PARE VEC ZA TROFEJE, KADA SAM OSVOJIO KUP SA Feynordom Bio je to jedan od najljepsih trenutaka moje karijere. I rekao mu je da mu je veliki san igrati u LP sto ce abd biti slucaj. Dakle Anto moj covjek se zadovoljava sa osvajanjem kupa i redovnim igrama u LP a mi cemo mu to abd moc obezbjedit... I NEMA SANSE da ce SAHIN otic iz kluba barem ne ubrzo a tesko i poslije nekad osim ako dodje BARCA a ako Barca dodje i puni mu ugovor neka ide brate dragi zasluzio je. On je sa 16 godina odbio jedan Arsenal, pa poslije Fener pa je bilo price da ga zeli MAN Utd, pa prije par dana tvoje BAVARCE je lagano iskuliro i odbio

....
Dalje Wajdenfeller ostaje 1000 % ne sikiraj se nista znam da bi vam godio al jbg zao mi je ... Sto kenjas pricas plata se nekom povisit za 100 % jesi ti bolan normalan nije ovo covjece dragi CITY ili Wukojebina ili Hopenhajm, plata se moze povisiti onoliko koliko nece skodit klubu. tako da 25 % povisit platu da ili 50 % povisit ako je mala plata i to je to... Dalje vjeruj mi Niko nece doc dat 20 mio za igraca koji je nastupio par puta za repku i nije odigrao ni jednu sezonu u eurotakmicenjima pa hej vidi bolan DZEKO je ubica i to provjerena ubica i niko nije ponudio vise od 25 mio eurica. A da neko da za Subotica 25 mio ili za Schmelzera ili Barriosa daj ba sta ti je covjece jesi normalan, a i dokazano je da se igraci iz bundeslige slabo snalaze u drugim ligama. Dokaz evo Metzelder ( dabogda izgorio

), Hildebrand, Hleb, Rosicky ( dobro njeg su povrede sjebale ) Santa Cruz nije odigro utakmice 2 godine, Hargreavs jos gori haman da je 100 % invalid otkad nije zaigro , pa cak i moj ljubimac BALLACK se nije uspio snaci kako treba, a to su ljudi primjetili zna se to tako da se niko nece usudit dat 20 mio tako lahko za NE PROVJERENOG igraca. Jedino ko se dokazo po meni je Berbatov covjek ode u totenham i eno ga sad u Man utd i daje jos 5 golova na utakmici slab kaze al skroooooooooz

... Tako da Anto druze moj ova nasa generacija ce ostati dugo na okupu vjeruj mi ba poslusaj me i pusti zutu stampu ... A kao sto ti HARE majstor rece udjemo u lp eto para lopatama osvojimo prvenstvo jos para od DFBA od Sponzora procenti za plasman u evropu i osvajanje prvenstva ako bi slucajno osvojili onda dobri rezultati dionica raste i tako to moj Anto moj tako da ce povisenje plate bit najmanji problem, a mi cemo nasu politiku transfera nastavit jeftine igrace dovodit

.... Dok je Kloppa i Wtzkea u klubu nema brige a i izmedju ostalog da imas samo nesto na umi jos ni jedan igrac svijeta nije ne zamjenjiv bitan je klub i dobrobit kluba, samo da ti dam primjer kad je Ronaldinho presao iz Barce tada ubjedljivo najjaci igrac planete svi smo mislili gotova je BARCA, dalje Ibra ode iz Intera svi smo mislili kakav Inter Ibra je bio 70% intera a ljudi osvojise LP bez Ibre jos naprasise tvoj FC HOLYWOOD u finalu ono posteno bas posteno... ZAPATMI NIKO NIJE NE ZAMJENJIV OD IGRACA ! Vazan je koncept i uprava

... I bolje ti je brini se ko ce igrat na lijevom beku kod vas i ko ce zamjenit Butta i kada ce te dovest 4 stopera jer vam treba 4 stopera druze moj i jos svasta al hajde nije moje da ja pricam o Bayernu to su vec tvoji problemi i vjeruj mi imas dovoljno problema oko njih se sikirat nego oko naseg BvB -A ....
WER WIRD DEUTSCHER MEISTER ?
BvB BORUSSIA !
DOOOOOOOORTMUUUUUUUUUUUUNDDD !