Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2020, 12:58

Hahahaha poredis jednog od najboljih veznjaka svih vremena sa Wijnaldumom. Druze da je nama makar jedan nozni prst Inieste na Wijnaldumu triplete bi osvajali. Nemam nista protiv Nizozemca, cak stavise, drag mi je, ali objerucke bih sada doveo Tiaga u njegovu zamjenu, a o Iniesti i igracu njegovog kalibra da ne govorim. Ono sto je Spanac radio u Barceloni tesko da se par igraca u historiji fudbala moze pohvaliti. Mislim da ovo sto Wijnaldum pruza, ne gledam statistiku, je 9% onoga sto je Iniesta u Barsi.

Samo ja znam sto sam takve stvari pisao za Solankea, a nije uopste vezan za forum niti sam stvarno mislio tako. Vidim da si duze na forumu pa si vjerovatno i upoznat. Sada ti levatino jedna ga idi bacaj na Wijnalduma, Lallani, Shaqiria, Origia i ostale igrace koji bi zavrsavali karijere u Stoku, Norwichu i slicno da nije dosao gospodin Klopp, jer ocito jedino sto pratis u fudbalu je iskljucivo Liverpool, da si pregledao par utakmica Bayerna 7 Wijnalduma bi dao za Alcantaru.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2020, 13:23

Pa da si inteligentan koliko nisi shvatio bi da sam mislio sa Arnoldom I MILNEROM, GOMEZOM, kao backupima! Nisam akcenat stavio na Trenta, mislio sam na to da nam treba neko da se rotira sa njim. To i dalje mislim, doduse mali Wiliams je pokazao da se na njega moze racunati. Dok njega ne iskopa Klopp bili smo samo na Trentu desno i Robertsonu lijevo. Sta u slucaju povrede?
A koliko si glup dokazuje i to da kazes da poredim Iniestu i Tiaga, a Iniestu nazivam jednog od najboljih veznjaka svih vremena, u top 5 sigurno, a Tiagom u top 10 trenutno na svijetu.
Dodji ti druze moj da provjeris jesu li muda malena, obzirom da me ocito znas, nemoj da mi glumis tastaturu huligana :)
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 10 jul 2020, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 10 jul 2020, 13:25

Vidi fkt. Nije se osvojila LP sa Milnerom i Gomezom kao back up bekovima, a bgm ni liga :thumbdown:

Idi druze bacaj drkitzu na polovnjake Solankea i Thiaga

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2020, 13:33

Ogranicen si ko saksija. Pitao bih te ja da je ijedan od njih imao problema sa povredama, ali vidim koliko gotivis par polovnjaka da se ne bih iznenadio da su ti Gomez i Milner vrhunski bekovi, mozda bi ti probao i sa Matipom na desnom beku. Jer sta ocekivati od fudbalske neznalice koja misli da su veznjak i krilni igrac skoro dvije decenije ( Milner ) i stoper odlicni backupi za nase bekove. Ljudi bekove guraju u vezni red, izbacuju stopere iz igre, guraju bekove i na te pozicije a nas fudbakski mag bi i na te pozicije jos uvijek gurao pomenute igrace :rol:
Hvala Bogu pa smo imali njih kao backupe, jer smo iskljucivo zbog njih na beku, tih 5,6 minuta osvojili ligu prvaka i premier ligu. :kralj:

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 10 jul 2020, 13:42

Dokazao si svoje znanje velicanjem panja Solankea. Sta kaze bilde treba ga vratiti :urnebes:

Solanke 0 golova u 50 nastupa u Bournemouthu. Dobra statistika za napadaca :lol:

I zamisli govoriti da je Wijnaldum polovnjak :facepalm:

Kad Thiago odigra priblizno dobru utakmicu kakvu je Gini odigrao protiv Barce pricat cemo.

Toliko je dobar da je skupio pisljivih 37 nastupa za repku. Lol

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2020, 13:54

Pa zbog takvih ko ti je i grehota sto na klupi sjedi Jurgen Klopp, takvi i jeste za Roy Hodgsona, Degana, Koncheskog, Voronina, N'goga, Spearinga, vjerovatno su ti ovo bili top class igraci. Kazem ti, ima utakmica i mimo Liverpoola, kad preglesas makar 5 cujemo se opet pa mozda i budes razmisljao pametnije. Tiago Alcantara je sa jednom nogom bolji od svih veznjaka koje imamo u timu.
Dok su u Spaniji igrali Busquets, Xavi i Iniesta mogao si biti Gerrard nisi imao mjesta, pa cak ni jedan David Silva se nije nesto naigrao ( ili je i on polovnjak ), ali opet kako bi ti to znao kad samo ocito gledas Liverpool.
Ali eto, igrati u Barceloni pa preci u Bayern i tu igrati 7 godina na vrhunskom nivou... Ocito se momku samo posrecilo. Bravo veliki fudbalski magu.

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 10 jul 2020, 14:01

Magarac jedan Thiago je 10 godina mladji od Xavia. Jedan polovnjak Cazorla ima preko 80 nastupa za Spaniju, sigurno su i njemu smetala ova trojica :rol:

Ne, ne i ne. Zbog takvih kmecavaca kao sto si ti ne zasluzujes da uzivas u ovim uspjesima. Thiago ne bi bio ni peti veznjak po kvaliteti u Liverpoolu. Obicni polovnjak koji preferira vracanje lopte unazad.

Situacija ko sa Wernerom. Obojica placu da predju u veci klub i jacu ligu 5 puta, a gospodin Klopp ih ignorise jer zna da nisu dovoljno kvalitetni za ovaj Liverpool.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2020, 14:18

Cazorla polovnjak? :rol:
Pa ja ne znam sta se uopste sa tobom raspravljam, svakim postom pokazujes svoje fudbalsko ZNANJE. Sine, kada je Cazorla orao terene, taj Tiago nije imao licnu kartu.
I onda se pojavljuje Tiago koji u konkurenciji ima vanzemaljce Xavia, Iniestu, Xabia, Busquetsa, Silvu, Fabregasa i sl.
Da, Barcelona i Bayern su u Alcantari prepoznali igraca koji loptu salje samo unazad, pa je taj pokretni tocak Bayerna kriv sto je gigant u zadnjih 7 godina zabija po 100 golova u svim takmicenjima ( odokativno )

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 10 jul 2020, 14:24

Sigurno je zasluzan i za sve silne uspjehe u LP od kad je dosao :urnebes:

Stavi Jajala umjesto njega i imat ces slican ucinak. Bundes ligu i brukanje u LP. Uostalom izbacio ga je Goretzka iz postave zadnjih mjesec dana, a to se i ne osjeti.

Jah jah, ja sam neznalica :arrow:

slika
slika
Hendo los, Trent los.

Mene bi bilo stid pisati nakon ovakvih upisa. Pricali su mi neki ljudi za tebe i da si uzivo podjednako debil ko na forumu.

Sad im vjerujem :salut:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2020, 14:44

Je*o to sta ljudi pricaju, vidim da sam tvoj idol, koliko dugo me pratis, svaka cast. Hoces da ti ti tu kolekciju slika upotpunim i svojim golisavim? Vidim lozim te opasno :rol:
A Arnold je bio kriminalan defanzivno, i dan danas cu reci da je u tom periodu u odbrani bio katastrofa. Hvala Bogu pa me je razuvjerio. Izvini Arnolde. :salut:
Sto se tice Hende, no comment, nemam srca reci bilo sta iskljucivo iz razloga sto gine za klub, ali da mu Rodgers ne dade kapitensku traku on bi davno bio bivsi.
Mislim da takvi ko ti uopste nisu svjesni sta Klopp znaci ovom timu i od kakvih je prosjeka napravio igrace koji osvajaju titule, ali sta drugo reci za covjeka koji je za Großkreutzom osvajao sve sto se moglo osvojiti, pa nakon njega sa 30 godina traze spas u njemackim trecim ligama.
E isto tako bi ti druze moj okoncao Henderson, Wijnaldum, Origi, Lallana, Shaqiri, Lovren,...

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 10 jul 2020, 14:49

Da ti pravo kazem lozim te, veze nemam ko si :salut:

Nisi ti govorio da je on los u defanzivi, nego da je ocajan igrac.

Ne znam sto konstantno spominjes Shaqa i Lovrena u istoj recenici sa Giniem i Hendom?

Hendo je odlican igrac, jos bolji lider. Valjda slucajnost da je bio kapiten gdje god je igrao, od omladinskih selekcija do seniorskih. Ja prvi nisam bio njegov fan, ali me razuvjerio. Vidim zaboravljas da je bio odlican 13/14, a 14/15 nas najbolji igrac bez premca.

Gdje god ovi igraci zavrsili nakon Kloppa nece proci tako lose kao Balon D or Solanke.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 10 jul 2020, 14:51

unistavate temu , djeco

slika
tz tz tz tz tz tz

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2020, 14:58

Znas, znas ti vrlo dobro ko sam ja, pa samo ovako nastavi vrijedjati po forumu :)
Imas pravo da ti svi ti igraci budu vrhunski, po meni su solidni igraci od kojih je Klopp izvukao 300%. Doduse, ne mozemo u timu imati all star igrace, ali ako ima i 1% sanse da se jedan takav dovede ( Tiago ) onda svim silama. :kralj:

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 10 jul 2020, 15:02

Ti si prvi poceo vrijedjati, ako mislis da znam onda :salut:

Ni ne mislim da su svi igraci vrhunski, nisam deluded, ali isto tako znam da Thiago ne bi bio bolji od Hendersona i Wijnalduma u ovom sistemu.

Solanke bi mozda bio bolji od Salaha, sta znam :salut:

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 10 jul 2020, 16:21

Hendo najvjerovatnije pocetak naredne sezone.

Hames ga dize protiv Chelsea. :mrgreen: :mrgreen:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 10 jul 2020, 16:56

Kako sam razumio na konferenciji je Klop rekao da će ipak Henderson podići trofej.

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 10 jul 2020, 17:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:
10 jul 2020, 12:58
Hahahaha poredis jednog od najboljih veznjaka svih vremena sa Wijnaldumom. Druze da je nama makar jedan nozni prst Inieste na Wijnaldumu triplete bi osvajali. Nemam nista protiv Nizozemca, cak stavise, drag mi je, ali objerucke bih sada doveo Tiaga u njegovu zamjenu, a o Iniesti i igracu njegovog kalibra da ne govorim. Ono sto je Spanac radio u Barceloni tesko da se par igraca u historiji fudbala moze pohvaliti. Mislim da ovo sto Wijnaldum pruza, ne gledam statistiku, je 9% onoga sto je Iniesta u Barsi.
Uzeo si argument golova i da je Wijnaldum polovnjak/prosječan zbog malo zabijenih golova. Wijnaldum igra sličnu poziciju što je Iniesta imao u Barceloni i zabija isto toliko koliko je i Iniesta svojevremeno zabijao. Jedino ako ti misliš da je Gio napadač pa treba zabijati svaku drugu utakmicu gol.
Da u Liverpoolu igraju prosječni igrači (a pogotovu u veznom redu), ne bi osvojili ligu i ligu prvaka. Ima Wijnaldum već sad dobru konkurenciju i kad bi Thiago došao u klub, vjerovatno bi igrali skupa u veznom redu.
Let's talk about SIX baby!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2020, 18:20

Sve da Iniesta nema ni jedan gol niti jednu asistenciju, kada onako diktira napadima Barcelone malo koji veznjak moze. Uz to necu dodavati koliko asistencija ima, pa uz sve to treba i izvuci spisak igraca koji su bili zaduzeni za davanje golova u Barsi. Nesto slicno sto Kroos radi u Realu, Tiago u Bayernu, De Bruyne u Cityu ( Mada je njega smijesno porediti, trenutno je najbolji veznjak na svijetu), Pjanic u Juveu itd. Itd. Makar da to imamo u timu sve bi lakse bilo. Koliko nam fali jedan takav igrac, najbolje se godinama pokazuje protiv timova kakav je Atletico Madrid.
Necu nista da preudiciram, ali vjerovatno ce "desetka" biti prvo pojacanje.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 jul 2020, 18:25

Henderson out do kraja sezone.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 10 jul 2020, 18:26

mitomanija treba nam desetka se nastavlja :rol:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.