Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
Otkad stupa na snagu ova odluka hrvatske o samoizolaciji za gradjane BiH bez putovnice
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
more je najbolje kad ima se privatna plaza bez bosanaca i istočnoeuropskih seljaka poljaka i ceha koji glumi da su Ameri a ono fukara dodje donese iz poljske najeftinije pivo i vino u kartonskim kutijama i da ode se ujutro iskupa covjek preko dana u hladu apartmana neki film ili knjiga na terasi procita i kasnije poslijepodne nazad sve ostalo od makarske do ulcinja je njesra
- PovratakKralja
- Kontakt:
Una - Bihac, tacnije Ripac - Lohovo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ma zadat cu ga na Borackom ,nek krnu dusmani 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Koliko osoba? Ima hostela tj soba po 20-30, apartmani idu od 50-60 pa gore.PovratakKralja je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:37Baš je dobro, kolike su cjene apartmana ?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U odnosu na Neretvu ne znam, nisam bio jos ovdje na raftingu. Nesto raja nije bas zainteresovana

- kraljttbvb
- Kontakt:
Kažu da je malo zafrkanije na Uni. Ima nekih predjela gdje baš moraš slušati skipera šta da radis.
Neretva u julu dobro opadne, haman ne moraš ni veslati, sama te nosi, osim u onih par bukova gdje treba malo zapeti...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Una je nešto najljepše na dunjaluku što postoji, obavezna destinacija svako ljeto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kraljttbvb
- Kontakt:
Daleko, a put loš...
Da je bar put bolji, čovjek bi se lakše zaputio gore.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
A baš zato što je daleko mi je i zanimljivokraljttbvb je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:53Daleko, a put loš...

Dešava se svašta, cirkus. Eh sad, drugo je ko ima djecu, nabio bi ih nogom u park iza zgrade, niđe ja to vodio ne bi.
-
- Kontakt:
Polako imati ćeš i ti djecu jednoga dana ...Osim13 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 18:00A baš zato što je daleko mi je i zanimljivokraljttbvb je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:53Daleko, a put loš...
Dešava se svašta, cirkus. Eh sad, drugo je ko ima djecu, nabio bi ih nogom u park iza zgrade, niđe ja to vodio ne bi.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ima da ti prosjek postova spadne na 50 dnevno tad
Neću tad svakako biti dio forum zajednice.
Ali ne vidim se u bračnoj zajednici, nesposoban sam ja za neke ozbiljnije šeme. #prayforđekiprayforoske
Ali ne vidim se u bračnoj zajednici, nesposoban sam ja za neke ozbiljnije šeme. #prayforđekiprayforoske
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi koji imaju djecu, a vode ih na ljetovanja i u grad da pokvare drugim ljudima rahatluk trebaju u dzehenem.
Sila je Una, odmor pravi. Preporuke sve, još su i cijene relativno smiješne. Mi smo kuću bili iznajmili na par dana na samoj obali 10 kilometara od Bihaća, uživancija. Kupanje i ne dolazi u obzir jer je led ledeni voda, al roštilj, sunčanje, zajebancije sve je za deset. Rafting je isto ok, išli smo dvije dionice, Martin Brod i Krupa ako se ne varam.
Ko hoće može i do Zadra skočit na dan, 1.5h vožnje svega, a prelijep je grad.

Ko hoće može i do Zadra skočit na dan, 1.5h vožnje svega, a prelijep je grad.
Ima, Ruskinja najviše

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 10 jul 2020, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase