FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2020, 20:28

Walterrorist je napisao/la:
10 jul 2020, 20:23
LjoZee je napisao/la:
10 jul 2020, 19:33
Dzaba sikcete :kafa:
Moj ljoZe sta te ovo za Veselog pilaju...ne daj se braca
Hvala ti, brate moj. Ljubomora, hoce pulene preko ledja mog pulena da uvale. A kad su trojica cuvala danas Veselog nece da napomenu. :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

theend
Kontakt:

Post Postao/la theend » 10 jul 2020, 20:31

Plavac87 je napisao/la:
10 jul 2020, 19:56
Ovi tuku kao da je prvenstvena. Hajde shvatam borbenost ali pazi malo yebo ti pas mater glupu u piqku.
Sve neki klizeći, sekunda fali za povredu.
Kakvo go.vno pitarsko ih vodi, nije ni cudo.
forza

Walterrorist
Kontakt:

Post Postao/la Walterrorist » 10 jul 2020, 20:31

LjoZee je napisao/la:
10 jul 2020, 20:28
Walterrorist je napisao/la:
10 jul 2020, 20:23
LjoZee je napisao/la:
10 jul 2020, 19:33
Dzaba sikcete :kafa:
Moj ljoZe sta te ovo za Veselog pilaju...ne daj se braca
Hvala ti, brate moj. Ljubomora, hoce pulene preko ledja mog pulena da uvale. A kad su trojica cuvala danas Veselog nece da napomenu. :kafa:
Ma ne mora Veseli ni da osuta po golu, dovolino je da trojicu navuce na sebe i on je posao odradio, nije sve u ucinku ima nesto i u taktici

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 jul 2020, 20:32

Hvala svima na lijepim riječima o najboljem pulenu ekipe ssba foruma.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2020, 20:36

Upravo tako, @Walterrorist. :clap:

Mali Subasic fino napreduje. Ako ovako nastavi mogao bi se probiti kao prvo desno krilo i ekipi i to dobro krilo. Ko god nam je predlozio njega ili ko god ga je uocio svaka mu cast i hvala.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2020, 20:39

"Ivan će sa nama biti narednih godinu dana, treba završiti još neke sitnice, neku papirologiju i priključit će se ekipi. Morat će se testirati i na koronavirus, a nakon toga će postati naš igrač", potvrdio je Amar Osim.

Od Ajayija nista jer ne mogu se izganjati papiri. Vize za pojedine zemlje se trenutno nikako ne izdaju i to je razlog.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 jul 2020, 20:40

Jamak danas odigrao odlicno
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2020, 20:48

Vidi pulena sto trce u pozadini :mrgreen:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 10 jul 2020, 20:48

Bezideja je napisao/la:
10 jul 2020, 20:40
al si se oko osmice naklatio bio na ona zvona u crkvenom tornju bukvalno citava crkva je pulsirala :mrgreen: :urnebes: :urnebes:

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 jul 2020, 20:59

Robust je napisao/la:
10 jul 2020, 20:48
Bezideja je napisao/la:
10 jul 2020, 20:40
al si se oko osmice naklatio bio na ona zvona u crkvenom tornju bukvalno citava crkva je pulsirala :mrgreen: :urnebes: :urnebes:
Suti jedva sam sišao s zvona mozda jamak nije ni igro

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 10 jul 2020, 21:00

Ma jedino je dobro sto se niko nije povrijedio, ostale stvari sa izuzetkom golova(i akcija koje su tome prethodile) su uglavnom bile lose. Pogledajte gol Goska i reakciju Erica. Nije proslo par minuta isto je ponovio, samo sreca nije bilo igraca Goska da to kazne.

Sta Hajdarevic, Mujezinovic, Stevanovic i Veselinovic i slicni rade u Zelji to mi nece nikad biti jasno. Broje se samo na papiru kao igraci. Jamak sa 34 godine djeluje kao svjetska klasa kad poredis igru i zalaganje njega i Hajdarevica.

Nije ovo kritika zbog prijateljske utakmice, nego zato sto gore nabrojani igraci ne mogu i ne znaju bolje. Oni ce ako dobiju priliku ovako i u prvenstvu igrati. Sinisa par puta ima priliku da gurne loptu naprijed, u prostor za Subasica koji je u trku i to bi bila opasnost za protivnika ali jok on saceka da se protivnik fino postavi i onda centrira sa 30-40 metara. Dzaba sva taktika ovog svijeta kad imas fudbalski glupog igraca.

Izdvojio bih i pozitivne stvari. Subasic iz utakmice u utakmicu sve vise napreduje, djeluje fakat odlicno, kad primi loptu djeluje nekako evropski. Onaj kljucan pas prije naseg prvog gola je bilo milina za vidjeti..

Mesa je gigant, sa kakvom lakocom igra :tokralju:
Lendric se lagano vraca..

Jovanovic je stopercina, tako siguran, hladnokrvan. Kad je usao u igru imas osjecaj da ga stavis sam da igra u odbrani da protivnik ne bi mogao prici golu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2020, 21:06

Jedva cekam da Kengur uleti u jacu ekipu npr. ovu sto je igrala u prvom poluvremenu.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 10 jul 2020, 21:07

Brkooo je napisao/la:
10 jul 2020, 21:00
Ma jedino je dobro sto se niko nije povrijedio, ostale stvari sa izuzetkom golova(i akcija koje su tome prethodile) su uglavnom bile lose. Pogledajte gol Goska i reakciju Erica. Nije proslo par minuta isto je ponovio, samo sreca nije bilo igraca Goska da to kazne.

Sta Hajdarevic, Mujezinovic, Stevanovic i Veselinovic i slicni rade u Zelji to mi nece nikad biti jasno. Broje se samo na papiru kao igraci. Jamak sa 34 godine djeluje kao svjetska klasa kad poredis igru i zalaganje njega i Hajdarevica.

Nije ovo kritika zbog prijateljske utakmice, nego zato sto gore nabrojani igraci ne mogu i ne znaju bolje. Oni ce ako dobiju priliku ovako i u prvenstvu igrati. Sinisa par puta ima priliku da gurne loptu naprijed, u prostor za Subasica koji je u trku i to bi bila opasnost za protivnika ali jok on saceka da se protivnik fino postavi i onda centrira sa 30-40 metara. Dzaba sva taktika ovog svijeta kad imas fudbalski glupog igraca.

Izdvojio bih i pozitivne stvari. Subasic iz utakmice u utakmicu sve vise napreduje, djeluje fakat odlicno, kad primi loptu djeluje nekako evropski. Onaj kljucan pas prije naseg prvog gola je bilo milina za vidjeti..

Mesa je gigant, sa kakvom lakocom igra :tokralju:
Lendric se lagano vraca..

Jovanovic je stopercina, tako siguran, hladnokrvan. Kad je usao u igru imas osjecaj da ga stavis sam da igra u odbrani da protivnik ne bi mogao prici golu.
upravu si bruda za sve napisano :thumbup: golman,bekovi i krila i to bi bila totalno druga ekipa

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2020, 21:09

Ovi portali jos uvijek pisu o treniranju nase ekipe poslije utakmice kao o nekom cudu, a svaki put puleni treniraju poslije bilo koje utakmice.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 jul 2020, 21:17

Sad bez zezancije malo da dam jedno strucno misljenje. Opet se treba vratiti da je ovo tek treca utakmica nakon dva ipo mjeseca, i da je jedino Velez trebao biti ozbiljna provjera, al posto je bila prva utakmica ni to nije neka provjera.
Najbitnije u svemu da igraci polako osjete utakmice, a da ne bude povreda.
Ovo izgleda sasvim pristojno, ekipa je odlicna na svim pozicijama i siguran sam u Amara da ce napraviti odlicnu ekipu. Na svakoj poziciji su igraci u 5 deka, osim Stilica i ko god bude igrao siguran sam da ce biti dobro.

Bilo kakva prica o igri je suluda i totalno bezvezna. Sve ide svojim tokom, tek kad krene prvenstvo moze se dati komentar ma igru. Ovako je samo u prazno suplja prica. Jedno te isto se vrti, cini mi se da pojedini igraci zabiju het trik opet ne bi valjali, al haj raji dosadno. Znam da je tesko ne otici 3 mjeseca na utakmicu je.bat nekom mater sta da se dira.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 10 jul 2020, 21:18

Mene više brine što ne gubimo,nego pojedini igrači :damn:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2020, 21:23

Dobro je sto smo nanizali tri pobjede zbog samopouzdanja nakon ovolike pauze. Minimalno, ubjedljivo svejedno je samo da je pobjeda. Pogotovo ovako kad nijednom nije na teren izasao prvi sastav od prve do zadnje pozicije.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 jul 2020, 21:25

Pobjedjujemo i opet ne valja, sad zamisli kad bi izgubili trebali bi opet hadziju dovest da dovede za mjesec 24 igraca..

Ja nisam usao jednom na forum da se nije posralo po igracima, a utakmica totalno opustena, greske su sastavni dio sporta. Bilo ih je i bice ih. I na trening utakmici, i u evropi, i kad liga pocne. Indivudalne greske tipa imao dva pogresna pasa, golman boksao loptu umjesto da je uhvati je lijepo kad si u boxericama kuci i zanovijetas. Da su babi muda..
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 10 jul 2020, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 10 jul 2020, 21:27

Dolina.
slika

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 jul 2020, 21:30

Valjda izgubimo koju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: sebalos i 37 gostiju.