nevjernik je napisao/la:pa normalno da je takoalfarouqaminu je napisao/la:Pa gde si bre LBJ MVP, sta ima??? Nema te na stranici o NBA???? Ovi jos forsiraju Rosea kao da je novi Jordan stigao u NBA
Najjace da je tako
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nevjernik je napisao/la:pa normalno da je takoalfarouqaminu je napisao/la:Pa gde si bre LBJ MVP, sta ima??? Nema te na stranici o NBA???? Ovi jos forsiraju Rosea kao da je novi Jordan stigao u NBA
Yeebeš ti to Ronalda jedva pogodionoffon je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
Idol,ali igra solidno ove sezonenevjernik je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahahhaha
hahahahahahahahaahahahhahahahanevjernik je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahahhaha
onoffon je napisao/la:hahahahahahahahaahahahhahahahanevjernik je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahahhaha
samo recialfarouqaminu je napisao/la:Jer je neko raspolozen da mi resi zadatak iz mate????????????Nadam se da postoji neko?????????????????
Koji carDevil je napisao/la:Resavanje zadataka iz matisa.![]()
![]()
![]()
![]()
p.s.Uhapsen osnivac Wikileaksa.![]()
Da,da sve cetiri godine srednje imao sam cak 1.6 prosek.Samo F.K.S !! je napisao/la:Predao se Asanz![]()
![]()
Devile jel ti to ide matisa od ruke a ?
ja 5.0 i u osnovnoj a evo sad i u srednjojDevil je napisao/la:Da,da sve cetiri godine srednje imao sam cak 1.6 prosek.Samo F.K.S !! je napisao/la:Predao se Asanz![]()
![]()
Devile jel ti to ide matisa od ruke a ?
HAHAHAHAHAHAHA. Definitivno nešto najbolje što sam gledao u zadnje vrijeme.nevjernik je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahahhaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.