Joj ljudi dolazi kod nas zato sto u Slobodi ima bolje trener golmana Dedic i sto ce prije kod nas dobiti sansu. Cim se malo afirmise i zaigra za prvu ekipu prvi prelazni rok ode kod komisija , ko to ne vidi taj je corav !ASD je napisao/la: ↑10 jul 2020, 16:09Vjerovatno Husara nešto zafrkao.hondas je napisao/la: ↑09 jul 2020, 09:08Mali je odlican golman,ima sve predispozicije od visine,lucidnosti,refleksa itd.Iznenadio sam se kad su sisojini doveli iz Zelje mladog golmana a imali Eldina.Nesto tu drugo nije uredu.Skojevska je napisao/la: ↑08 jul 2020, 22:52Talentovani golman Tuzla Cityja Eldin Delalić, svoju karijeru će nastaviti u tuzlanskoj Slobodi, saznaje portal ****.
Delalić je jedan od najtalentovanijih omladinskih golmana u zemlji rođen 2003.godine. Omladinski je reprezentativac BiH, a u Tuzla Cityju je odrađivao treninge i sa prvotimcima.
Ranija praksa je bila da igrači iz Slobode zbog boljih uslova odlaze u Tuzla City.

Mi mozemo zadrzati nasu djecu koja imaju ljubav prema klubu , a ovaj kako vidim i nije iz Tuzle vjerujte mi da Sloboda od tog momka nece marke zaraditi nazalost